Θα αγοράσετε το iPhone 5 ;

Θα αγοράσετε το iPhone 5;

• Total voters
    64
Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Θα αγοράσετε το iPhone 5 ;

Τσεκαρα περυσι το αντιστοιχο poll και ειχα πει ''οχι, θα περιμενω το 5''.

Τελικα το πηρα (για τα 64GB).

Εμμένω στην τότε απαντηση μου....:p :p :p

Μ´ αρέσει που είσαι βράχος.... :p
Τελικά, επειδή κι εγώ είμαι σαν εσένα, βαράτε με κι ας κλαίω, θα το πάρω το 5αρι κι ας μην κάνει ότι το Samsung.
Σάμπως και να τα έκανε θα το μάθαινα; Εδώ τόσα χρόνια με iMac - iPhone - MacBook Και iPad δεν έχω καταφέρει ακόμα να μάθω πως σ´ ένα κείμενο σβύνεις το γράμμα δεξιά απ´ τον κέρσορα. Η μήπως δεν γίνεται; :chinscratch:

Last edited:
Δεν υπαρχει τετοιο κερδος στα μακ.
(εκτος αν δεν το εχω ανακαλυψει ουτε και εγω : D )

Αυτα παθανεις αμα γραφεις απο iphone, ή το μυαλο ειναι ακομη στην δουλεια ;-)

-bye-

Re: Απάντηση: Re: Θα αγοράσετε το iPhone 5 ;

Μ´ αρέσει που είσαι βράχος.... :p
Τελικά, επειδή κι εγώ είμαι σαν εσένα, βαράτε με κι ας κλαίω, θα το πάρω το 5αρι κι ας μην κάνει ότι το Samsung.
Σάμπως και να τα έκανε θα το μάθαινα; Εδώ τόσα χρόνια με iMac - iPhone - MacBook Και iPad δεν έχω καταφέρει ακόμα να μάθω πως σ´ ένα κείμενο σβύνεις το γράμμα δεξιά απ´ τον κέρσορα. Η μήπως δεν γίνεται; :chinscratch:

εννοείς με συντόμευση ή δεν έχεις βρει ακόμα το ότι αν κρατήσεις πατημένο το δάκτυλο σου ενεργοποιείται η λειτουργεία που θέλεις;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Θα αγοράσετε το iPhone 5 ;

εννοείς με συντόμευση ή δεν έχεις βρει ακόμα το ότι αν κρατήσεις πατημένο το δάκτυλο σου ενεργοποιείται η λειτουργεία που θέλεις;

Είμαστε εντελώς εκτός θέματος αλλά δεν καταλαβαίνω, κάποιο κουμπί στο keyboard που να κάνει αυτό που κάνει το delete στα Win θέλω...

Στο macbook που βασανιζομαι τωρα, δεν εχει backspace. Μονο ενα delte, και σβηνει μονο αρστερα το γ@μιdi

Εκτος απο "καλυτερα τηλεφωνα" υπαρχουν πλεον καλυτερα "λειτουργικα συστηματα" :D

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Θα αγοράσετε το iPhone 5 ;

Είμαστε εντελώς εκτός θέματος αλλά δεν καταλαβαίνω, κάποιο κουμπί στο keyboard που να κάνει αυτό που κάνει το delete στα Win θέλω...

Ελα εντάξει μην ανησυχείς. Περιλαμβάνεται κι αυτό μέσα στην "εμπειρία χρήσης" :flipout::flipout::flipout:

Εφόσον το πληκτρολόγιο είναι λιγότερων πλήκτρων, κάποια κουμπιά προφανώς θα λείπουν κ φυσικά κάπου θα γράφει ποιοί συνδυασμοί υπάρχουν για να καλύψουν τα λιγότερα πλήκτρα....διαβάζουμε κ κάνα εγχειρίδιο, κάνα help αρχείο κτλ... -bye-

Μπικο, σου απαντησε ο Δημήτρης (fn+delete).
Τασουλη, μην χασεις ευκαιρια! :p

Τι να μην χάσω.....πρέπει να σ' έχω εδώ να τον απολαμβάνεις καθημερινά. Μιλάμε είναι ο ορισμός του βαράτε με κι ας κλαίω. :flipout::flipout:

Εγώ τις αποφάσεις μου τις παίρνω σε χρόνο dt. Μ' εκνευρίζει; το σκοτώνω βράδυ . Ούτε να κλαφτώ, ούτε να κάθομαι ν' ανακαλύψω τον τροχό.

..To σκοτωνεις βράδυ, αλλα συνεχιζεις να γκρινιαζεις για 2-3 χρονια μετά! :p
Δεν σου κανει το iphone είπαμε; Move on & stop whining! :p

Ψήφισα ναι...αλλά ο χθεσινός ερχομός του Lumia 920 με "προβλημάτισε"..:chinscratch:
Στις 12-9 το βράδυ, θα τα ξαναπούμε!

Status
Not open for further replies.