Θα αγοράσετε το iPhone 6 ή 6 Plus;;

Θα αγοράσετε το iPhone 6 ή 6 Plus;

• Total voters
    41
Θα κρατήσω το 5αρι για κανένα ακόμα χρόνο και θα πάρω το 6S ή το 7 με την μικρότερη οθόνη που θα είναι διαθέσιμο.

Και εγω ειμαι σε αναμονη για το 6 Plus θεωρώ οτι το 6 δεν μου προσφέρει κατι παραπάνω απο το 5s που εχω τωρα, δεν καίγομαι να αλλάξω.

Θα περιμένω να το δω και μετά θα πάρω ένα LG.

Μπορεί και να μην περιμένω, δεν ξέρω... :p

Φανατικα 6plus,ειναι μονοδρομος η επιλογη αυτου του κινητου,αξιζει τα λεφτα του!

Απάντηση: Re: Θα αγοράσετε το iPhone 6 ή 6 Plus;;

Οσοι λενε πως θα το αγορασουν, φανταζομαι πως ειναι αγορα by default... :ADFADF1:

μπορεί να είναι και ευχαριστημένοι πελάτες υπάρχει πιθανότητα για αυτό ή όλοι είναι θύματα της apple

"Οχι... Υπάρχουν φθηνότερα τηλέφωνα από το iPhone!"

Διόρθωσα το τελευταίο. Αν ήταν φθηνότερο όλοι iPhone θα είχαν.

Αλλά αν βλέπει καποιος πχ τα s4, s5, g2 κτλ που σε ενα 6μηνο από 700ε κανουν 300ε λογικό είναι να μπαίνει στον πειρασμό. Δε νομιζω καποιος ναχει σκασει 700ε για καποιο android με το που βγηκε, εκτος αν δεν εχει σωας τας φρενας!
Αν πχ το iPhone 6 έφτανε στα 300ε καινουριο, φανταστείτε τι θα γινόταν.

Καλη σας μερα! :)

Απάντηση: Re: Θα αγοράσετε το iPhone 6 ή 6 Plus;;

Αλλά αν βλέπει καποιος πχ τα s4, s5, g2 κτλ που σε ενα 6μηνο από 700ε κανουν 300ε λογικό είναι να μπαίνει στον πειρασμό. Δε νομιζω καποιος ναχει σκασει 700ε για καποιο android με το που βγηκε, εκτος αν δεν εχει σωας τας φρενας!
Αν πχ το iPhone 6 έφτανε στα 300ε καινουριο, φανταστείτε τι θα γινόταν.

Καλη σας μερα! :)

Καμία σχέση.
Εγω δεν πήρα iphone τοτε, γιατί είχε μικρή οθόνη.
Δεν παει να εκανε και 100 ευρω, κινητο με 3,5 ιντσες δεν μου εκανε.
Αν τότε εβγαζε κινητο με μεγαλη οθονη λογικα θα το αγοραζα.
Μετα απο τοσα χρόνια όμως. εχω συνηθισει τα android τηλεφωνα και δεν βρισκω τον λογο τωρα να κανω το switch.
Ειμαι αρκετα ικανοποιημενος με αυτα που μου προσφερει η συσκευη μου και το android.
Αργησε η apple και με εχασε ως πελατη.

Αν ομως επεφτε η τιμη του iPhone 6 εκει που ειναι πχ το G2 τώρα, τσουυυπ πισω. Παραδεξου το δεν ειναι κακό. Αυτό εξηγώ. :)

Μα σου εξηγησα, αφου ειμαι ικανοποιημενος τώρα, γιατι να μπω στην διαδικασια να μαθω κατι αλλο;
Εξαλλου στο σπιτι μου εχω 2 pc, 2 laptop ολα με windows και 2 tablets, 2 κινητα με android
Δεν υπαρχει λογος να βαλω και αλλο λειτουργικο

Re: Απάντηση: Θα αγοράσετε το iPhone 6 ή 6 Plus;;

ναι αλλα παραδεξου το,θ'αγοραζες το αιφον.
Ετσι ελεγα και εγω. Οτι αν το iphone κοστιζε λιγοτερα ισως να αγοραζα ενα. Μετα καθησα και σκεφτηκα, εχοντας ipad, ποσο με περιοριζει αυτο το λειτουργικο και αυτο το hardware , οχι επειδη δεν μπορει, αλλα επειδη η apple δεν θελει να δωσει. Μετα πιανω το blackberry μου, ριχνω δυο σφαλιαρες στο εαυτο μου και διωχνω τις κακες σκεψεις για iphone.

Μετά τις τελευταίες δύο πατάτες με 5 & 5s ειδικά στο θέμα της μπαταρίας η απάντηση είναι εύκολη και είναι ΟΧΙ.
Ειδικά δε μετά την ενασχόληση μου με το note 2 & 3 που από δεύτερα κινητά κατέληξαν επαγγελματικά εργαλεία ως πρώτα τηλέφωνα, η apple δυστυχώς με έχασε από την εποχή του 2g που με είχε ανελλιπώς.
Νομίζω πρέπει να κάνει την υπέρβαση για να βάλει το iPhone εκεί που ήταν μέχρι και την εποχή του 4s