Θα αγοράσετε το iPhone 6S ή 6S Plus;

Θα αγοράσετε το iPhone 6S ή 6S Plus;

• Total voters
    32

airb

Super Moderator
Staff member
25 May 2008
16,304
Λιβαδειά

attachment.php

i_Phone_6_S_6_S_Plus_AVclub_gr.png

Re: Απάντηση: Θα αγοράσετε το iPhone 6S ή 6S Plus;

που τα βρίσκετε τα λεφτά ρε παιδιά;

θα σου πω εγώ που βρίσκουν τα λεφτά, κάποιοι, όχι όλοι,

αγορά με τιμολόγιο, το βάζουν στα έξοδα, γλυτώνουν ένα 35-40%, αναλόγως εισοδήματος,
και μόλις βγει το καινούριο το πουλάνε 30%-40% κάτω, χωρίς χασούρα στην ουσία,
και η ζωή επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο,

δεν μου "πάει" να το κάνω, ίσως είμαι βλάκας

(φυσυκά αναφέρομαι σε ελέυθερους επαγγελματίες, και ξέρω κάποιους που το κάνουν)

θα σου πω εγώ που βρίσκουν τα λεφτά, κάποιοι, όχι όλοι,

αγορά με τιμολόγιο, το βάζουν στα έξοδα, γλυτώνουν ένα 35-40%, αναλόγως εισοδήματος,
και μόλις βγει το καινούριο το πουλάνε 30%-40% κάτω, χωρίς χασούρα στην ουσία,
και η ζωή επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο,

δεν μου "πάει" να το κάνω, ίσως είμαι βλάκας

(φυσυκά αναφέρομαι σε ελέυθερους επαγγελματίες, και ξέρω κάποιους που το κάνουν)
Και έχει εστιατόριο έχω αλλά δεν νομίζω το κινητό να μπαίνει στα έξοδα. Πρώτη φορά το ακούω

Και έχει εστιατόριο έχω αλλά δεν νομίζω το κινητό να μπαίνει στα έξοδα. Πρώτη φορά το ακούω

δεν ξέρω αν μπαίνει ή όχι, ξέρω όμως κάποιους που το βάζουν,
μη μου πεις , τι θα κάνουν σε έλεγχο, δεν ξέρω

Απλά το ΦΠΑ θα γλιτώσει κάποιος.
Σε έλεγχο θα πρέπει να το δείξει ή έστω να έχει το κουτί του και πχ να το δηλώσει ότι εκλάπη...

Επειδή το'χω γυρίσει σε Mac περιβάλλον πλήρως εδώ και κάποιους μήνες, η αλήθεια είναι ότι το ψιλοέψηνα (επειδή μετά από ένα χρόνο με το 5s, άρχισε να μου τη σπάει η μικρη οθόνη).

Τελικά όμως αποδείχθηκε σούπερ μούφα (από άποψη διαφορών με το 6). Οπότε ή θα περιμένω το 7, είτε θα βρω κάνα φτηνό 6 στο ebay...

Γιατί σούπερ μουφα ?
Εγώ που πλέον το αποφεύγω (λόγω itunes) θεωρώ ότι είναι το μεγαλύτερο hw upgrade του iphone εδώ και χρόνια.
Εξαιρετικός επεξεργαστής, διπλάσια μνήμη (που την ήθελε) ,και ακόμα καλύτερη κάμερα.
Ότι το 7 θα είναι καλύτερο εννοείται, αλλά με αυτή τη λογική δεν αγοράζουμε ποτέ.

Απάντηση: Re: Θα αγοράσετε το iPhone 6S ή 6S Plus;

Γιατί σούπερ μουφα ?
Εγώ που πλέον το αποφεύγω (λόγω itunes) θεωρώ ότι είναι το μεγαλύτερο hw upgrade του iphone εδώ και χρόνια.
Εξαιρετικός επεξεργαστής, διπλάσια μνήμη (που την ήθελε) ,και ακόμα καλύτερη κάμερα.
Ότι το 7 θα είναι καλύτερο εννοείται, αλλά με αυτή τη λογική δεν αγοράζουμε ποτέ.

Σχετικά με την μνήμη, έχω περάσει εδώ και 2-3 ημέρες την 9.1beta (οχι την 9.0) και πραγματικά το τηλέφωνο πετάει , ενώ με την 8 έδειχνε ότι είχε κάποια θέματα με ψιλοκολλήματα και lags με την 9.1 πραγματικά πετάει.
Οχι ότι μας χαλάνε τα 2GB αλλά ετσι οπως φαίνεται τα 6-6plus με την 9.1 θα είναι και αυτά ταχύτατα.

Απλά το ΦΠΑ θα γλιτώσει κάποιος.
Σε έλεγχο θα πρέπει να το δείξει ή έστω να έχει το κουτί του και πχ να το δηλώσει ότι εκλάπη...

κάποιοι το βάζουν στα έξοδα με αποτέλεσμα λιγότερα καθαρά έσοδα και λιγότερο φόρο,
ελέγχους δεν έχω υπόψην μα έχουν γίνει, ίσως επειδή είναι πολύ κάτω στα έξοδα ακόμη και από αυτά που προβλέπονται,
ίσως ανήκουν σε αυτούς που ελέγχονται λιγότερο, δεν ξέρω

πάντως το θέμα είναι ότι πολλοί που έχουν τέτοια τηλέφωνα, τα έχουν πληρώσει πολύ λιγότερο από ότι φαίνεται ή και καθόλου