Θα αγοράσω αυτό το MOUSE --->

Απάντηση: Re: Θα αγοράσω αυτό το MOUSE --->

Να προτιμήσω mouse με αλκαλική μπαταρία τότε.

Πάρε ασύρματο που βολεύει, αλλά τσεκάρισε να έχει πορτάκι για μπαταρίες ούτως ώστε αν τύχει καμιά στραβή να μπορείς να βάλεις ένα ζευγάρι αλκαλικές να κάνεις την δουλειά σου.

Παιδια το εχω εγω το ποντικι αυτο. Δεν εχει ενσωματωμένη μπαταριά. Παίρνει κανονική μπαταρία ΑΑ επαναφορτιζόμενη. Αμα χαλάσει την πετάς και βάζεις άλλη. Μπορώ να ανεβάσω και photos το μεσημέρι.

Παιδια το εχω εγω το ποντικι αυτο. Δεν εχει ενσωματωμένη μπαταριά. Παίρνει κανονική μπαταρία ΑΑ επαναφορτιζόμενη. Αμα χαλάσει την πετάς και βάζεις άλλη. Μπορώ να ανεβάσω και photos το μεσημέρι.

Είναι παρόμοια mouse στην όψη. Ίσως αναφέρεσε στο Logitech MX 1100 Cordless Laser Mouse που πράγματι πέρνει μπαταρία.

Το συγκεκριμένο μοντέλο όμως για το οποίο ομιλόμε δεν πέρνει μπαταρία απο τον χρήστη.

Απάντηση: Re: Θα αγοράσω αυτό το MOUSE --->

Να προτιμήσω mouse με αλκαλική μπαταρία τότε.

To νεο MX Performance εχει μπαταρια που αλλαζει.!!(επαναφορτιζομενη)
Ετσι λογικα, λυσανε το προηγουμενο προβλημα του MX Revolution.
To Performance δουλευει και με καλωδιο(mini usb/usb),το οπoιο "γινετε ενα" με το ποντικι στο σημειο που εφαπτεται με την επιφανεια εργασιας μας!!

Εδω...αριστερα το νεο MX Performance και δεξια το προηγουμενο MX Revolution.

YouTube - Logitech Performance Mouse MX Reviewed

Το νεο MX Performance.......(8 λεπτα για να το βγαλει απο το πακετο...:frusty:)

YouTube - (Mice) Unboxing of Logitech Performance MX

Είναι παρόμοια mouse στην όψη. Ίσως αναφέρεσε στο Logitech MX 1100 Cordless Laser Mouse που πράγματι πέρνει μπαταρία.

Το συγκεκριμένο μοντέλο όμως για το οποίο ομιλόμε δεν πέρνει μπαταρία απο τον χρήστη.

Αναφέρομαι σε αυτο που θελεις να αγορασεις. Εχω το ιδιο.

Nαι όντως... Βλέπω ότι το Performance έχει ανταλλάξιμη μπαταρία...
ΑΑ μπαταρία παίρνει, ή ΑΑΑ ? Πόσο κρατάει ? (με μέση χρήση - αν μπορεί αυτή να οριστεί...)

AA παίρνει. Στο περίπου να πω +-10 μέρες αν και δεν το έχω μετρήσει. Φορτίζει όμως με usb καλώδιο οπότε το συνδέεις και γίνεται ενσύρματο και μπορείς να συνεχίζεις την δουλειά σου. Έχει επίσης και φορτιστή μπριζας usb ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για φορτισμα άλλων συσκευών. Εγώ τον χρησιμοποιώ για το iPhone. Επίσης στην συσκευασία υπαρχει επεκταση για τον wifi δεκτη του που μπορει επισης να χρησιμοποιηθεί σαν usb θήρα πανω στο γραφείο.

ΠΟΛΥ καλή αίσθηση στο χέρι , όπως όλα τα logitech. Τρομεροί οι designers στην Logitech. Πολύ ωραία φάση και το zoom. Ειδικά σε σελίδες καραβολεύει από το να πατάς cntrl και +. Καλή σκέψη που η μπαταρία (ΑΑ) είναι επισκέψιμη και αλλάζει πανεύκολα σε περίπτωση που ξεμείνεις. ΚΑι φυσικά η κατάργηση του cradle που για μένα ήταν η "αχίλλειος πτέρνα" σε όλα τα logitech που ειχα.

Τι δεν μου αρέσει:
1) Το κουμπί που βρίσκεται πίσω από την ροδέλα κύλισης, δυστυχώς εξέχει αρκετά και βρίσκει το δάχτυλο. Ενοχλητική αίσθηση. Επρεπε να ήταν σε πιό χαμηλο ύψος και όχι γκουμούτσα. Τουλάχιστον στο δικό μου χέρι (δεν έχω μακρυά δάχτυλα). Ετσι μου ρχεται να το "ξυρίσω" με κανά λεπίδι.
2) Τα πλαϊνά βελάκια που χρησιμοποιώ πολύ συχνά για back βρίσκονται ψηλά και πρέπει να κουνηθεί ο αντίχειρας προς τα πάνω αρκετά.

Πάντως θα βολέψει αρκετά και τους μακρυδάχτυλους. Περισσεύει τουλάχιστον δύο πόντους (χωρίς καθόλου υπερβολή) το αριστερό πλήκτρο από την άκρη του δαχτυλου μου.

Το μέτρο σύγκρισης που έχω είναι το προηγούμενο ΜΧ 1000 Laser (αυτό το bluetooth) που είναι πακέτο με το Dinovo πληκτρολόγιο/mediapad.

Last edited: