Θα βάζατε ποτέ την φωτογραφία σας σε ένα forum?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Θα βάζατε ποτέ την φωτογραφία σας σε ένα forum?

Όχι ρε Βαγγέλη. Μη μου το χαλάς. Σοβαρά δεν έχει προίκα η κούκλα στη φωτογραφία; Και εγώ που την είχα βάλει στο μάτι για το μπέμπη μου. Φρόντισε να έχεις μαζέψει κανα φράγκο μέχρι να μεγαλώσουν και άσε τα Blue Ray κατά μέρος.....

:flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

μα τι νομιζεις προσπαθω να κανω τοσο καιρο εδω ;;;

την προικα της ετοιμαζω ....:BDGBGDB55: :BDGBGDB55:

Εγώ πάντως απλώς δεν την βάζω γιατί δεν χωράει...
flipout.gif

Μια φορά που το τόλμησα όλοι με ρωτούσαν ποιος είναι αυτός ο αθλητής του Σούμο που έχω στο Άβαταρ...Οπότε το άφησα....

Το Zeb πάλι έχει μείνει από τις ηρωικές τότε μέρες του AD&D και της παλιοπαρέας και είναι λίγο πιο κομψό από το "Τσιφούτης"...
flipout.gif

Esy ama kopsis ta loukanika-paidia-gargoubes kai genika ton abako, den tha arkei pleon na se koitame 1 fora kai na se vlepoume 4
:flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

Αλήθεια... Οι gargoubes γλυκό είναι;;; Γιατί αν δεν φέρεις την επόμενη φορά θα σε αποκληρώσω....

Γελάς ακόμα ή σταμάτησες?

Δυό μέρες συνέχεια ; Καλά θα ήταν αλλά που τέτοια τύχη.
( Ελπίζω ότι δεν παρεξηγήθηκες διότι με :"τρελλά φράγκα , διάσημος και με ηχεία της προκοπής" ο Κακαλιός , μόνον Σκαλούμπακας θα μπορούσε να λέγεται πλέον ) :grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Θα βάζατε ποτέ την φωτογραφία σας σε ένα forum?

Πάντως αν βάλουν τις φωτογραφίες τους ο Αγγελος (εβόα) και ο Ντίνος (ο "Σέλας") ,εμείς οι υπόλοιποι θα πρέπει να πάμε να κρυφτούμε ή να βάλουμε ψεύτικες..:grinning-smiley-043 :flipout:

Ypervoles, exallou otan me ides (stin pita mas) maska forousa! -bye-

Prosehe Dimitri, kapos etsi vgainoun ta paratsouklia....

ps. Voreio Selas;

Ypervoles, exallou otan me ides (stin pita mas) maska forousa! -bye-Μήπως μπορείς να μου την δανείσεις ?

Prosehe Dimitri, kapos etsi vgainoun ta paratsouklia....

ps. Voreio Selas;
Of Course ! Τι άλλο ????:flipout:

Απάντηση: Re: Θα βάζατε ποτέ την φωτογραφία σας σε ένα forum?

Εβαλα καινούρια φωτο με τη φάτσα του Βλασίδη από το καλοκαίρι του 2006.

βρε συ εσυ εισαι μικροτερος απο μενα .....
:flipout: :flipout:

αμα με δεις θα νιωσεις δεος μπροστα στον σεβασμιο Γεροντα που θα εχεις απεναντι σου ........:grandpa:

Κατόπιν παράκλησης του Havoc !!!!! λέω να βάλω αυτή τη φωτό μου !!!
είναι από τα γυρίσματα του 24 (πολύ με κούρασαν)........

6.jpg

Τι λέτε ????

Ιωάννου συμφωνείς ???

Ο Ιωάννου θα συμφωνήσει αν περάσεις το μαλλί ένα απαλό ξανθό ,για να είσαι ολόϊδιος και να μας πετάξεις τους βολβούς έξω..

Κατόπιν ο Ιωάννου θα ποστάρει τις φωτό του ως Πίρλο ώστε το παιχνίδι να αποκτήσει ενδιαφέρον..:BDGBGDB55:

Καλά ρε δεν βλέπεις ???? την έβαλα....

ωχχχ, ξέχασα, είσαι με το του χεριού και μάλλον δεν το βλέπεις...