Θα βάζατε ποτέ την φωτογραφία σας σε ένα forum?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Θα βάζατε ποτέ την φωτογραφία σας σε ένα fo

Νάσαι καλά Αντώνη.Θύμισέ μου στην σουίτα που έχω κρατήσει στο Βαλτέτσι να σε πάρω μαζί μου.:flipout: :flipout: :flipout:

An kai eimai fenomeno gnoseon shetika me tin geography, aftin tin stigmi mou diafevgei pou akrivos (gortinia?) einai to valtetsi.
(einai kapiois apo esas apo ekei? nomizo oti eimaste kontohorianoi)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Θα βάζατε ποτέ την φωτογραφία σας σε ένα fo

An kai eimai fenomeno gnoseon shetika me tin geography, aftin tin stigmi mou diafevgei pou akrivos (gortinia?) einai to valtetsi.

Εγκό λίγκο πιο κάτω... από την παν-άγνωστη Φιγαλία...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Θα βάζατε ποτέ την φωτογραφία σας

Στο Βαλτέτσι εδρεύει το Ψυχιατρείο Τριπόλεως.Να κρατήσω και για σένα μιά σουϊτα???Με τον Αντώνη μαζί θα κάνουμε καλά γεράματα.:flipout: :flipout: :flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Θα βάζατε ποτέ την φωτογραφία

Στο Βαλτέτσι εδρεύει το Ψυχιατρείο Τριπόλεως.Να κρατήσω και για σένα μιά σουϊτα???Με τον Αντώνη μαζί θα κάνουμε καλά γεράματα.:flipout: :flipout: :flipout:

Oh! apo to valtesti itan o papas pou me vaftise :bang:

Kala mou to legane dld...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Θα βάζατε ποτέ την φωτογραφία σας

Φτού γκαντεμιά και "έκλεισα" σπίτι εκεί κοντά..

Προλαβαίνω να τ αλλάξω ???:grandpa:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Θα βάζατε ποτέ την φωτογραφία

Φτού γκαντεμιά και "έκλεισα" σπίτι εκεί κοντά..

Προλαβαίνω να τ αλλάξω ???:grandpa:

Άλλος ένας για "το κλουβί με τις τρελές"....:BDGBGDB55: :BDGBGDB55:

Απάντηση: Re: Θα βάζατε ποτέ την φωτογραφία σας σε ένα forum?

Kalos ton Gianni ton Karampouzoukli, pou ' steka san sfyri
kai (den mou erhete ti) sen amoni,
tora thelo ton Antoni.

Geia mas!

Εεεε όχι και σφυρί η Balabushka μου..... μην τα πάρω κρανίο....:BDGBGDB55: :BDGBGDB55:

Attachments

• GB1.jpg
    GB1.jpg
    8 KB · Views: 23
Καλά,αύριο που θα διαγραφεί όλο το thread ,το επεισόδιο Μπούσι-Παπαδόπουλου θα μοιάζει με απόσπασμα απο την Μανίνα:flipout: :flipout: (παλιό κοριτσιτικο περιοδικό για τούς νεώτερους...αγεωγράφητους:BDGBGDB55: :BDGBGDB55: )

Γιατρέ το μανδύα και γρήγορα!!!!!!

Ντίνο χρειάζεσαι εντατικά αρχαίας ιστορίας....

Μιλάμε για σύνορα Μεσσηνίας - Ηλείας στην Νέδα (μην μου πεις ότι δεν το ξέρεις και αυτό??)

Ψάχνω χάρτη για ανέβασμα περίμενε....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Θα βάζατε ποτέ την φωτογραφία σας σε ένα forum?

Spasmeni einai mou fenete.
Peta tin, krata to amoni.

Ληγμένο είναι αυτό που πίνεις και.....

Σπασμένα θα είναι τα νεύρα όλων αύριο με τα ληγμένα κρασιά που πίνεις....

Da Parlapipa πίνεις??????

OK, mporoume na kanonisoume mathimata. (me coffee omos)

Tvra, gia tin Νέδα, lev na min apantiso mpas kai einai erotisi - pagida.