Θα εχω μάλλον ενα πιστωτικό απο Public,σκεφτομαι την αγορά της LG 55G4

Έως τις 65 ίντσες θα έχει επιτραπέζια βάση η G4 αν θυμάμαι σωστά.

το καταστημα public την εστειλε στην LG για να επιβεβαιωσει και αυτη την βλαβη και μαλλον παμε για πιστωτικο.
το πρβλημα ειναι οτι την 55G4 ολοι την εχουν στα 2.200 και τα Public 2.900 ,πρωτη φορα το το βλεπω αυτο

Δεν πειραζει κρατα το πιστωτικο και περιμενε την περιοδο της black friday σε εναμιση μηνα για να παρεις κατι σε καλη τιμη .

το καταστημα public την εστειλε στην LG για να επιβεβαιωσει και αυτη την βλαβη και μαλλον παμε για πιστωτικο.
το πρβλημα ειναι οτι την 55G4 ολοι την εχουν στα 2.200 και τα Public 2.900 ,πρωτη φορα το το βλεπω αυτο
Βλέπω ίδια τιμή και το public. Μάλλον κάποιοι διαβάζουν φόρουμ 🙂

εβαλα και εγω το χερακι μου ,λεω παιδια θελω να την παρω απο εσας ,αλλα η διαφορα ειναι πολυ μεγαλη και τους εστειλα screenshots με τιμες απο τις αλλες αλυσιδες.

Να ρωτησω κατι αλλο αξιζει αυτη η ηχομπαρα στα 400 ευρω?

LG SG10TY στα 899€,αλλά με LG G4, όφελος 500€ σε LG soundbar
https://www.public.gr/product/ihos/soundbars/lg-sg10ty-soundbar-420w-31--mauro/1936337 ?

Θέλω την G4 αλλά δεν βρίσκω βάση για να την βάλω στο έπιπλο

Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Βάση για την βάλω πάνω σε έπιπλο το επίσημο ελληνικό manual λέει ότι η βάση πωλείται χωριστά από το support της lg μου δώσανε ένα τηλέφωνο να μιλήσω αύριο σε Αμερική και Αγγλία που είδα βίντεο η βάση για επιτραπέζια τοποθέτηση περιλαμβάνεται. Αν δεν βρω βάση θα πρέπει να πάω στην C4 και είναι κρίμα

εδω εχει αρκετες επιτραπεζιες.
Πως θα ξέρω ποια ταιριάζει

Η βάση είναι χωριστά; Δεν είμαστε καλά.
Άντε και σε λίγο να δίνουν και τα τηλεκοντρόλ χωριστά.
Το concept είναι για τοίχο σε όλη την σειρά G

απ`οτι βλεπω εχει vesa 300 x 200 mm.
που σημαινει οτι ψαχνεις για βαση που υποστηριζει τον συγκεριμενο τυπο.
προφανως οτι ειναι ισο ή μεγαλυτερο απο 300 x 200 mm σου κανει.

στο site της LG στις 55 ιντσες εχει φωτογραφιες με το επιτραπεζιο stand χωρις καποιο αστερισκο για ξεχωριστη πωληση της βασης σε μεγαλυτερα μεγεθη την δειχνει χωρις stand

μετα αποβ επισημη ενημερωση απο LG H G4 στις 55 ερχεται με επιτραπεζια βαση ολα τα αλλα μεγεθη ερχονται μετην επιτοιχια βαση

ευχαριστα νεα για μενα ,
η LG ειπε οτι ειναι ασυμφορο το κοστος επισκευης και το Public μου δινει πιστωτικο 1499 και σε συνδιασμο με την προσφορα του Public που εχει την G4 στα 1773 ,αρα θα εχω G4 με 274 ευρω not bad.

----

Συνέχεια στο νήμα κατόχων LG G4 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια