Θα είμαι εκεί....

Γιάννη, θα προσπαθήσω να περάσω (αρκεί να έχει HAIG μπόλικο)

Θα χαρώ απίστευτα Δημήτρη...(και υπόλοιποι φίλοι)να με τιμήσεις με την παρουσία σου εκεί....
Απο αυτό που λές...κάτι θα γίνει!!!!:grandpa:

Θα ήθελα απο αυτό το βήμα, δημόσια να ευχαριστήσω χίλιες φορές τον Δημήτρη Θ. ,που μου έκανε την τιμή να είναι παρών στην συγκεκριμένη εμφάνισή μου.
Ηταν η πρώτη φορά που τον γνώρισα απο κοντά και γιά μιά ακόμη φορά κατάλαβα πόσο ανάποδα μπορεί να έρθουν τα πράγματα πατώντας απλά ένα πληκτρολόγιο......
Δεν θα κάνω καμιά κριτική γιά την βραδυά αυτή, γιατί πολύ απλά είμαι ο πλέον ακατάλληλος γιά κάτι τέτοιο.....
Δημήτρη...πολλά ευχαριστώ απο την καρδιά μου.....

Last edited:
Γιάννη εγώ θα πρέπει να σε ευχαριστήσω γιατί με έκανες και πέρασα πάρα πολύ καλά.
Για μια ωρίτσα ήρθα και τελικά το κλείσαμε το μαγαζί (αν καθόσουν κι άλλο θα τελείωνε και το Haig :D)
Ήταν πραγματικά μια πολύ ωραία βραδιά, όσοι δεν ήρθαν έχασαν, αν και ο Γιάννης έδειξε ότι έχει ήδη ένα φαν κλαμπ και μεγάλο και ζωηρό (και όμορφο)
Στο πρώτο μέρος, ο Γιάννης έπαιξε τραγούδια δικά του, που θα τα ζήλευαν αρκετοί απ τους σύγχρονους τραγουδοποιούς, με συναίσθημα και πάθος.
Σε μερικά τους στίχους είχε γράψει η κα Νανοπούλου, στίχοι υπέροχοι.
Στο δεύτερο μέρος ο Γιάννης ερμήνευσε από Παπακωνσταντίνου μέχρι Πανούση και από Πυξ Λαξ μέχρι Άσιμο. Περιτό να πω ότι το μαγαζί ήταν στο πόδι μέχρι αργά.
Γιάννη, ελπίζω να έρθεις σύντομα να ξαναπαίξεις και όσοι πιστοί προσέλθετε.

Γιάννη εγώ θα πρέπει να σε ευχαριστήσω γιατί με έκανες και πέρασα πάρα πολύ καλά.
Για μια ωρίτσα ήρθα και τελικά το κλείσαμε το μαγαζί (αν καθόσουν κι άλλο θα τελείωνε και το Haig :D)
Ήταν πραγματικά μια πολύ ωραία βραδιά, όσοι δεν ήρθαν έχασαν, αν και ο Γιάννης έδειξε ότι έχει ήδη ένα φαν κλαμπ και μεγάλο και ζωηρό (και όμορφο)
Στο πρώτο μέρος, ο Γιάννης έπαιξε τραγούδια δικά του, που θα τα ζήλευαν αρκετοί απ τους σύγχρονους τραγουδοποιούς, με συναίσθημα και πάθος.
Στο δεύτερο μέρος ο Γιάννης ερμήνευσε από Παπακωνσταντίνου μέχρι Πανούση και από Πυξ Λαξ μέχρι Άσιμο. Περιτό να πω ότι το μαγαζί ήταν στο πόδι μέχρι αργά.
Σε ευχαριχτώ πολύ Δημήτρη γιά τα λόγια σου...
ίσως υπάρξει στον ίδιο χώρο, μιά ακόμη παρουσίαση γιά αυτη την χρονιά, κάπου μέσα στον Απρίλιο.

Re: Απάντηση: Θα είμαι εκεί....

Εσύ όπου και να πας "για μια ώρα" το κλείνεις! :flipout::flipout: