Θα εκτιμουσα καθε δυνατη βοηθεια!

man25x

New member
17 March 2011
7
Καλημερα σε ολους τους γνωστες, ξεκιναει η F1 την αλλη εβδομαδα αλλα εχουμε πεσει σε κυκαιονα παλι με τις αναμεταδοσεις! Σεφτομαι πολυ σοβαρα να βαλω πιατο και δεκτη...και αποκομισα οτι θα δειχνου τους αγωνες οι εξης με τις εξης τιμες ´´Πρέπει να πιάσεις Astra στις 19.2° ανατολικά για να πιάσεις το RTL που είναι ελεύθερο. Ή να πιάσεις στις 29.2° μοίρες ανατολικά το BBC επίσης ελεύθερο´´ ξερει μηπως καποιος τι να παρω ? ηλεκτρολογος ειμαι ενα πιατο και εναν δεκτη θελω αλλα δεν ξερω με τι στοιχεια και πως να συντονισω το πιατο?
να παρω ενα πεδιομετρο? δεν εχω ξαναστησει ποτε.Να ειστε καλα!

Λοιπον το ειδα το θεμα αλλα δεν βοηθηθηκα και πολυ βρηκα σιγουρα ποιο καναλι θελω και ειναι το BBC red button αν χρειαζεται πληρωμη δεν ξερω, τωρα το θεμα ειναι τι πιατο και τι δεκτη να παρω. :smash:

Λοιπον το ειδα το θεμα αλλα δεν βοηθηθηκα και πολυ βρηκα σιγουρα ποιο καναλι θελω και ειναι το BBC red button αν χρειαζεται πληρωμη δεν ξερω, τωρα το θεμα ειναι τι πιατο και τι δεκτη να παρω. :smash:

Είναι τα κανάλια του BBC Interactive στις 28.2 σε Standard Definition, οπότε οποιοσδήποτε FTA δορυφορικός δέκτης κάνει. Για μέγεθος πιάτου πρέπει να μας πεις σε ποια περιοχή είσαι.

παιδια αυτα τα καναλια με τη ονομασια εκπεμπουν,διοτι στον dreambox δεν τα βρισκω η δεν ξερω πως τα κατεβαζει.εχω δει 2 καναλια τα οποια εχουν πολλα παραθυρα με διαφορετικα προγραμματα αλλα δεν ξερω αν ειναι αυτα.

Περιοχη που μενω ειναι Ηλιουπολη αθηνα και μια ερωτηση ακομη...αν τα παρω ολα εγω και τα στησω και ζητησω μονο απο τεχνικο να ρυθμισει μονο με το πεδιομετρο το πιατο τι τιμη να υπολογισω πανω κατω...?

μα και να το στησεις εσυ και να ερθει ο τεχνικος να στο ρυθμισει η να στο φτιαξει ο τεχνικος τα ιδια λεφτα θα σου παρει.αρα φωναξε τον τεχνικο να στο στησει και να στο ρυθμισει και καθαρισες.εξαλλου μονο που ερχεται ο τεχνικος το πενηνταρικο δεν το γλυτωνεις.

50 για ρύθμιση στημένου πιάτου το οποίο μπορεί να είναι και λάθος στημένο είναι λίγα...

Στα υπόψη ότι η εγκατάσταση πιάτου 65cm της Νόβα με ένα lnb είναι στα 70 ευρώ.... με τη βασούλα της πλάκας...

STREAM-0 STREAM-1 STREAM-2 εως και 6

παιδια αυτα τα καναλια με τη ονομασια εκπεμπουν,διοτι στον dreambox δεν τα βρισκω η δεν ξερω πως τα κατεβαζει.εχω δει 2 καναλια τα οποια εχουν πολλα παραθυρα με διαφορετικα προγραμματα αλλα δεν ξερω αν ειναι αυτα.

υπόψιν πως στους dreambox κατεβαίνουν ως data υπηρεσίες κ πρέπει να επέμβουμε χειροκίνητα (π.χ από το dreambox edit) για να αλλάξουμε την παράμετρο τους σε tv.
Θα τα βρεις εδώ:
12441 V DVBS-QPSK 27500 2/3

50 για ρύθμιση στημένου πιάτου το οποίο μπορεί να είναι και λάθος στημένο είναι λίγα...

Στα υπόψη ότι η εγκατάσταση πιάτου 65cm της Νόβα με ένα lnb είναι στα 70 ευρώ.... με τη βασούλα της πλάκας...

Χμμ, δηλ. η εγκατάσταση ενός πιάτου 1.20μ με 3 LNB (κέντρο 19.2, και 9, 13) πόσο πάει δηλαδή ;

Από τις τιμές που γνωρίζω θα τη βρεις από 120 έως και 180.... ανάλογα τον εγκαταστάτη και τα υλικά που θα μπουν..

τα bbc stream είναι στον astra 2b 28.2 που για αθήνα χρειάζεσαι 1,2μ πιάτο για απροβλημάτιστη λήψη. το rtl είναι στον astra 19.2 που και με ο,8μ πιάτο είσαι οκ. να το λάβεις υπόψην σου αυτό. και οποσδήποτε να πάρεις δέκτη με θύρα ethernet.

για εμένα ένα πιάτο 1μ έναν δέκτη dm500s ή dm800 hd και είσαι έτοιμος. την εγκατάσταση την κάνεις και μόνος σου,δεν είναι κάτι τόσο δύσκολο πια...

Από τις τιμές που γνωρίζω θα τη βρεις από 120 έως και 180.... ανάλογα τον εγκαταστάτη και τα υλικά που θα μπουν..

180 ευρώ εργατικα'για να ρυθμίσεις ένα πιάτο με 3 LNB; Ή βάζεις μέσα και τα υλικά; (πιάτο, lnb, διακόπτες, καλώδια)

Πάνο, από 120 έως 180 είναι οι τιμές που έχω δει.

Προσωπικά δεν θα αναφερθώ γιατί γνωρίζεις ότι δεν μου αρέσει να μου κάνω διαφήμιση εδώ μέσα.. εδώ είμαι χομπίστας...-bye-

Πάνο, από 120 έως 180 είναι οι τιμές που έχω δει.

Προσωπικά δεν θα αναφερθώ γιατί γνωρίζεις ότι δεν μου αρέσει να μου κάνω διαφήμιση εδώ μέσα.. εδώ είμαι χομπίστας...-bye-

Μου φαίνεται εκεί στην Αττική είστε ακριβοί, στην Πάτρα παίζουν άλλες τιμές.

Οποτε να ανακεφαιλαιωσω μην και τυχον κατι ξεχασα... ενα πιατο απο 0,80 εως 1,20 ενα LNB γιατα BBC ενα δεκτη με θυρα ethernet Dm 500s η Dm 800HD (εννοωντας υψηλη αναλυση ο δευτερος), μπολικο καλωδιο και...εναν τεχνικο να συντονισει στο τελος απλα το πιατο?

Οποτε να ανακεφαιλαιωσω μην και τυχον κατι ξεχασα... ενα πιατο απο 0,80 εως 1,20 ενα LNB γιατα BBC ενα δεκτη με θυρα ethernet Dm 500s η Dm 800HD (εννοωντας υψηλη αναλυση ο δευτερος), μπολικο καλωδιο και...εναν τεχνικο να συντονισει στο τελος απλα το πιατο?

Θα βρεις στην περιοχη της Αχαρνων και τριγυρω υπαρχουν κατι μαγαζια απο bangladesh που το πολυ μεχρι 50-60 θα σου παρουν...

Μου φαίνεται εκεί στην Αττική είστε ακριβοί, στην Πάτρα παίζουν άλλες τιμές.

Το θέμα είναι να κάνεις σωστή δουλειά έτσι ώστε να μην χρειαστεί κάθε τρεις και λίγο να τρέχεις πίσω για διορθώσεις.

Και το ξαναλέω, παίζουν ρόλο και τα υλικά που χρησιμοποιείς..

Επίσης, στην αγαπημένη μου και δεύτερη πατρίδα Πάτρα έχετε μικρές αποστάσεις, εδώ είμαστε χ@σε θέατρο κ@τούρα παράσταση !!!:D

Ευκαιρία είναι αν πιάνουν τα χέρια σου να μάθεις πως θα το κάνεις μόνος σου. Για όποια βοήθεια χρειαστείς εδώ είμαστε...