Θα γίνω πατέρας

καταρχάς ας πρόσεχες !!! LOL :flipout:

πέρα απο την πλάκα,
εύχομαι να είναι υγιές καλότυχο και πάντα ευτυχισμένο στην ζωή του.

όσο για σένα... ψιλοχεσμένος θα είσαι μια ζωή.. όπως όλοι μας που γίναμε πατεράδες...
θα συμμαζευτείς.. θέλοντας και μη θα γίνεις άλλος άνθρωπος...
μπορεί να σου φανεί κάπως.. και στην αρχή θα είναι λίγο κάπως.. γιατί στην αρχή το μωρό θα είναι σαν μια κούκλα.. δεν θα παίρνεις τις αντιδράσεις που θα ήθελες-περίμενες.. λογικό όμως..
όταν μεγαλώσει λιγάκι όμως ένα θα σου πω...
να πάρεις πάνες να φοράς κι εσύ!!!

σου έρχεται ότι καλύτερο έχει γίνει ποτέ στην ζωή σου.
μην αγχώνεσαι, κοίτα να το απολαύσεις !-bye-

Απάντηση: Re: Θα γίνω πατέρας

να σας πω κατι?
Ειμαι στα 24 και τα πλανα για παιδια ειναι πολυυυυυυυυυυ μακρια ακομα...
Αλλα μεσα απο 4σελιδες ποστ με κανατε να καταλαβω πως ενιωσε και νιωθει,τραβηξε για μενα ο δικος μου ο πατερας(εστω και αν δεν το εχει ομολογησει ποτε).

Να σου ζησει φιλε μου....

Όταν κάνεις παιδιά φίλε μου θα καταλάβεις πραγματικά τι ένιωσε και νιώθει ο πατέρας σου. Χωρίς να θέλω να το παίξω έξυπνος, είναι ακριβώς όπως λένε οι γυναίκες. Κανένας άντρας δεν μπορεί να καταλάβει τους πόνους της γέννας γιατί απλά δεν το έχει περάσει.
Το υπέροχο της όλης υπόθεσης πάντως είναι ότι με λίγη βοήθεια από κάποιον που ξέρει (βλέπε γονείς, πεθερικά) μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα ο Γολγοθάς που φαίνεται να είναι η ανατροφή ενός παιδιού γίνεται απλώς μια καθημερινότητα.

καταρχάς ας πρόσεχες !!! LOL :flipout:

πέρα απο την πλάκα,
εύχομαι να είναι υγιές καλότυχο και πάντα ευτυχισμένο στην ζωή του.

όσο για σένα... ψιλοχεσμένος θα είσαι μια ζωή.. όπως όλοι μας που γίναμε πατεράδες...
θα συμμαζευτείς.. θέλοντας και μη θα γίνεις άλλος άνθρωπος...
μπορεί να σου φανεί κάπως.. και στην αρχή θα είναι λίγο κάπως.. γιατί στην αρχή το μωρό θα είναι σαν μια κούκλα.. δεν θα παίρνεις τις αντιδράσεις που θα ήθελες-περίμενες.. λογικό όμως..
όταν μεγαλώσει λιγάκι όμως ένα θα σου πω...
να πάρεις πάνες να φοράς κι εσύ!!!

σου έρχεται ότι καλύτερο έχει γίνει ποτέ στην ζωή σου.
μην αγχώνεσαι, κοίτα να το απολαύσεις !-bye-

Ρε μήπως μα ανοίξουμε ένα κρυφό νήμα, να πηγαίνουμε όλοι οι πατεράδες να μιλάμε και να κλαίμε, χωρίς να μας βλέπει κανείς? Και μετά για μπύρες και ξύλο στα οπαδικά νήματα. :BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Re: Απάντηση: Re: Θα γίνω πατέρας

Το υπέροχο της όλης υπόθεσης πάντως είναι ότι με λίγη βοήθεια από κάποιον που ξέρει (βλέπε γονείς, πεθερικά) μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα ο Γολγοθάς που φαίνεται να είναι η ανατροφή ενός παιδιού γίνεται απλώς μια καθημερινότητα.

+1

Στο πρωτο παιδι ολα φαινονται δυσκολα , στο δευτερο απλως ακολουθεις την φορμουλα που εχεις ηδη μαθει...-bye-

Αντε και με το καλο να ρθει...

ΘΑ γίνω πατέρας:BDGBGDB55:.
Με το καλό και καλή λευτεριά!!!!:ernaehrung004:
Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα
Oh, yes....
Έχω χεστ.. από τον φόβο μου.
Και καλά κάνεις....
Να ανησυχώ?
Και βέβαια..
Ευτυχώς που έχω προνοήσει και αγόρασα σπίτι με 3 υπνοδωμάτια (το ένα υπνοδωμάτιο 3,5Χ5 είναι διαμορφωμένο σαν PLAY ROOM )
Λάθος... όταν έρθει το δεύτερο το PLAY ROOM θα γίνει ΚΛΑΙΕΙ ROOM και αυτό..
Πάει και ο Projector που ζαχάρωνα
Και βέβαια πάει... αν λογοριάσεις τα λεφτά μόνο των pampers.... άστα
Πάντως χωρίς πλάκα εκτός από τρισευτυχισμένος είμαι όντος και τρομοκρατημένος.
Είσαι σε καλό δρόμο....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Μην αγχώνεσαι φίλε μου.. όλα θα πάνε καλά... Σιδερένιο...:party:
(Μην κάνεις κανένα αστείο και δεν πάρεις προβολέα... του παιδιού...)

Re: Απάντηση: Θα γίνω πατέρας

Ρε μήπως μα ανοίξουμε ένα κρυφό νήμα, να πηγαίνουμε όλοι οι πατεράδες να μιλάμε και να κλαίμε, χωρίς να μας βλέπει κανείς? Και μετά για μπύρες και ξύλο στα οπαδικά νήματα. :BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Ζωγράφισες :BDGBGDB55:-bye-

Θα θέλει και κάθε μήνα καινούργια ρούχα και παπούτσια
Ευτυχώς που υπάρχουν και οι γιαγιάδες- παππούδες

skokman, άντε με το καλό να το υποδεχθείτε, να είναι γερό και ευτυχισμένο
Οτιδήποτε άλλο έρχεται σε δεύτερη μοίρα, πόσο μάλλον όταν θα αρχίσει να μιλάει και σε πεί ¨μπαμπά¨!!!!!!

Με το καλό...... κόρη, κόρη, κόρη.....!!!!!!

.....είναι ο μοναδικός μου σύμμαχος όταν θέλω να ανοίξω τον βιντεοπροβόλεα και προσπαθώ να πείσω τη σύζυγο για πλήρη συσκότιση στο σαλόνι ..:BDGBGDB55:

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
:listen:....μετά βέβαια βλέπω Barbie, αλλά από το ολότελα καλή κι η Παναγιώταινα..... :flipout: ..... :vroam:

να πω και γω την γνωμη μου λοιπον μιας και εγινα πατερας εδω και 63 ωρες και 23 λεπτα ?

μια μερα πριν δεν σε παιρνει ο υπνος μιας σκεφτεσαι συνεχεια μηπως και ξεχασες τιποτα για το νοσοκομειο ...

οταν φτασεις εκει ...

προχωρας πανω κατω σαν βλαμμενο κανενα 5ωρο μεχρι να σου πουν οτι ολα πηγαν καλα ...

υπολογισε κανενα μισαωρο μεχρι να στο φερουν να το δεις για πρωτη φορα ...

μετα ομως χασκογελας σαν παλαβο συνεχεια οταν το πρωτοδεις ...

ΑΣΕ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΑΕΙ !!!

ξεχνας τα παντα !

το μεγα λαθος ειναι οταν το παρεις αγκαλια για πρωτη φορα ...

ξεχνας χομπι , χρεη , υποχρεωσεις ...

καμμια φορα εχεις την εντυπωση οτι σου κλεινει και το ματι !!!

τοτε δινεις και μια υποσχεση στον εαυτο σου ...

ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΛΕΙΨΕΙ ΤΙΠΟΤΑ !!!

εαν δεν το καταλαβατε ...

ΝΑΙ ! ΕΙΜΑΙ ΧΑΖΟΜΠΑΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ !!!

makis1973
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2007

καταλαβες τωρα γιατι ειμαι χεσμενος απο τον φοβο μου?
Θα καταφερω να μην του λειψει τιποτα?

makis1973
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2007

καταλαβες τωρα γιατι ειμαι χεσμενος απο τον φοβο μου?
Θα καταφερω να μην του λειψει τιποτα?

Αυτό που δεν πρέπει με τίποτα να του λείψει είναι η αγάπη. Και απ' ότι φαίνεται και στους δύο σας περισσεύει...:grinning-smiley-043 -bye-

Όταν πρωτοείδα τον δικό μου έμεινα με την κάμερα στο χέρι.
Ευτυχώς ήταν κάτι φίλοι μαζί και τραβηξαν καμιά φωτογραφία :stupid:

Μετά ψέλισα: αγάπη μου... Η Ρόη (έμοιαζε πολύ με την μάνα του).
Και μου λέει η νοσοκόμα: Όχι, αγόρι είναι... :jester:

Α! τώρα που το θυμήθηκα. Όταν με το καλό έρθει η ώρα πάρε μαζί σου πολλά 10ρικα-20ρικα. Από την χαζομάρα που μας πιάνει εκείνη την ώρα μοιράζουμε παντού χαρζηλήκια και άμα ξεμείνεις το γυρνάς σε πενηντάρικα...:flipout:

Και πάλι με το καλό... καλορίζικο και μην ανυσηχείς καθόλου. Το έχεις... Είναι φανερό ... :grinning-smiley-043

Με το καλό να καταφτάσει και να είναι υγειές και τυχερό. Όσο για εσάς τους γονείς να το λατρεύετε και να το προσέχετε σαν τα μάτια σας, αλλά και να μήν το φοβάστε: αυτά τα απίθανα ...σπόρια έχουν πολύ μεγάλη αντοχή στα πάντα!
Εσύ βεβαίως σαν καλός μπαμπάς, οφείλεις να μήν του λείψει τίποτα του παιδιού... οπωσδήποτε καλή φωτογραφική και βιντεοκάμερα, καλή τηλεόραση(μήν στραβωθεί το παιδάκι!), καλό στέρεο(με τι θα το νανουρίζετε παρακαλώ!), και φυσικά βιντεοπροβολέας(τι στην ευχή, να εθιστεί το παιδί στην ...τηλεόραση?)!!! :flipout: -bye-

Φιλικά
Γιώργος.

Να σου ζήσει, γερό και ευτυχισμένο!
Αν και πέρασαν πολλά χρόνια απο αντίστοιχη στιγμή απ όσο θυμάμαι πέρασαν 6 μήνες απο την γέννηση του πρώτου παιδιού μέχρι να συνειδητοποιήσω το γεγονός! Στην αρχή μάλιστα δεν μπορώ να πω ότι είχα ενθουσιαστεί με την ιδέα και το πρώτο τρίμηνο δεν έπαιρνα συχνά το παιδί στα χέρια γιατι...φοβόμουν μη μου πέσει! Όμως, απο όταν άρχισε να υπάρχει κάποια αναγνώριση εκ μέρους του παιδιού και επικοινωνία τα πράγματα άλλαξαν και σταδιακά πέρασα στο άλλο άκρο της απεριόριστης αγάπης, φροντίζοντας όμως πάντα να μην παραχαιδέψω το παιδί και το "χαλάσω" πρόωρα, όπως κάνουν πολύ συχνά οι έλληνες γονείς (με λίγα λόγια και παρά τον σπαραγμό ψυχής δεν ανέχτηκα ποτέ κλάμα και γκρίνια παιδιού και όταν αυτό συνέβαινε χωρίς λόγο (πχ πόνος) αλλά σαν απαίτηση, τα άφηνα απλά να κλαίνε μέχρι που κατάλαβαν ότι έτσι δεν πετυχαίνουν τίποτε...). Επίσης...προσοχή στους παπούδες, που αυτοί πρώτοι χαλάνε τα παιδιά λόγω υπερβολικής εκδήλωσης αγάπης που δεν ξέρει ποτέ να πει όχι!

Σε όσους έχουν παιδιά, να τους ζήσουν, να είναι πάντα γερά και να τα προσέχετε.

Σε αυτούς που περιμένουν, να πάνε όλα καλά και να είναι γερά. Το βασικότερο είναι αυτό.

Το ότι θα τα προσέξετε είναι αυτονόητο :)