Θα ήθελα τα φώτα σας

Projectoras

New member
26 June 2011
33
Καλησπέρα σε όλους.
Ψάχνω μια τηλεόραση υπνοδωματίου (μάλλον 32αρα full hd),η οποία θα ήθελα να παίζει απο usb hd videos με εξωτερικούς υπότιτλους και να μπορεί μέσω Ethernet να συνδεθεί με το ρουτερ ώστε να κάνει streaming από το pc.(αν γινόταν και μέσω wifi ακόμα καλύτερα).Οσον αφορά το budget,θα προτιμούσα να μην ξεπερνάει τα 500 ευρώ.Απ'ότι διάβασα στο φόρουμ,οι καλύτερες γι'αυτή τη δουλειά είναι οι samsung.
Θα σας ήταν εύκολο να μου προτείνετε κάποια μοντέλα γιατί έχω χαθεί στο ψάξιμο?
Ευχαριστώ πάρα πολύ!

Last edited:
Απόσταση θέασης ? Κοίτα αυτές για αρχή: Samsung D550 , LG PT353 , Panasonic C3. Με τα ρέστα από τις δύο plasma παίρνεις και ένα εξωτερικό media player για να παίζεις τα πάντα εύκολα, χωρίς πρόβλημα. :operator:

Παιδιά καταρχήν σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.Η απόσταση θέασης είναι γύρω στα 3m.Γι' αυτό έλεγα για 32αρα,ή μπορεί να μπεί μεγαλύτερη?Επίσης ρώτησα για samsung γιατί διάβασα ότι έχει τον καλύτερο player και δεν θα ηθελα εξωτερικό player.
Αλήθεια αξίζει στις 32 ίντσες full hd ή μόνο σε μεγαλύτερες τηλεοράσεις?

Στις 32" θα πρέπει να είσαι στο μέτρο για να δεις full HD. Κανονικά στην απόστασή σου θα έπρεπε να κοιτάζεις για 46"-47", αλλά επειδή είναι για υπνοδωμάτιο νομίζω πως μια από τις πιο πάνω που έχω γράψει θα σε καλύψει.

Φίλε Μιχάλη σ'ευχαριστώ για τη βοήθεια.Αλλά με την αναπαραγωγή αρχείων,απο usb ή μέσω ethernet αυτές πως τα πάνε?Κι απ'οτι βλέπω δεν είναι full hd.
Σε 42'' samsung υπάρχει κάποια καλή με τα παραπάνω χαρακτηριστικά?

Θελεις και να παιζει τανιες απο usb και streaming και fullHD και αποσταση 3 μετρα αρα τουλαχιστον 46" και να εχει και 500 ευρω...

Μηπως ειναι λιγο υπερβολικες οι απαιτησεις σου?

Οχι συγνώμη δεν είπα αυτό.Απλά έδωσα πάνω κάτω την τιμή που σκοπεύω να κινηθώ και ρωτάω τι είναι καλύτερο σ'αυτή την κατηγορία.Επίσης πίστευα ότι σε ενα νορμαλ υπνοδωμάτιο δεν θα μου χρειαστεί πάνω από 32αρα.Επίσης μπορώ να θυσιάσω το full hd αν θεωρείτε ότι πρέπει ν'ανέβω σε ίντσες.Απλά θέλω μόνο το usb & lan.
Ευχαριστώ

Το έχω γράψει και πιο πάνω. Παίρνεις ένα εξωτερικό media player και καθάρισες. Αν και ο εσωτερικός στην LG είναι αρκετά καλός, δεν υποστηρίζει όμως DTS ήχο. Μέχρι 500 ευρώ στις 40"-42" δε βρίσκεις καλές LCD που να έχουν και δικτυακές δυνατότητες, ούτε καν 100 Hz δεν έχουν οι περισσότερες, οπότε πάει χαμένο το full HD. Κοίτα μια plasma με αυτό το budget, έστω και HD ready, για να έχεις τουλάχιστον καλή κίνηση στην εικόνα.

Φίλε Μιχάλη τώρα κατάλαβα τι παίζει.Δεν ήξερα καν οτι χάνεις το full hd με <100 hz. Επίσης δεν μ'ενδιαφέρει ο dts ήχος.
Αρα πάω σε plasma με καλές δυνατότητες δικτύωσης & hd ready.Η οποία είναι η παραπάνω lg ή υπάρχουν & άλλες επιλογές?

Αν έχεις κοντά το router, με ένα καλώδιο ethernet και το WD Live, είσαι καλυμμένος. Συν μια καλή τηλεόραση και έχεις το πακέτο στα 500 ευρώ και κάτι ψιλά. Plasma με δυνατότητες για streaming θα πρέπει να κοιτάξεις σε ακριβότερα μοντέλα, το οποίο νομίζω πως δεν χρειάζεται για μια τηλεόραση στο υπνοδωμάτιο.

Last edited:
Στην θεση σου θα αγοραζα μια Samsung 40D550 με λιγο πανω απο τα λεφτα που δινεις.

Ειναι ο καλυτερος συνδυασμος της τιμης με αυτα που θελεις.

ΥΓ. Το wd live ειναι ξεπερασμενο το εχουμε ξαναπει. Ειδικα σε μεγεθος/βαρος και απο θερμοτητα το καλοκαιρι. Πλεον υπαρχουν καλυτερα media players γυρω στα 100 ευρω.

Στην θεση σου θα αγοραζα μια Samsung 40D550 με λιγο πανω απο τα λεφτα που δινεις.

Ειναι ο καλυτερος συνδυασμος της τιμης με αυτα που θελεις.

ΥΓ. Το wd live ειναι ξεπερασμενο το εχουμε ξαναπει. Ειδικα σε μεγεθος/βαρος και απο θερμοτητα το καλοκαιρι. Πλεον υπαρχουν καλυτερα media players γυρω στα 100 ευρω.

Είναι όμως στα 50 Hz η D550. Καλύτερα media players όπως... ? :guitarist:

Παιδιά καταλαβαίνω οτι όλα θα ήταν πιο εύκολα μ'ένα εξωτερικό media player.Απλά δεν το θέλω στο δωμάτιο,ήδη στο σαλόνι γίνεται πανικός με συσκευές,καλώδια κτλ.
Αρα θα καταλήξω σε plasma 42αρα με αρκετά Hz,χωρίς lan.Θα γράφω τα βιντεο στο usb & θα τα βλέπω από εκεί.Τουλάχιστον ποιές παίζουν σωστά τους εξωτερικούς υπότιτλους από usb ,μην την πατήσω εκεί?
Ευχαριστώ & συγνώμη που σας κούρασα

Με την LG δε νομίζω πως θα έχεις πρόβλημα. Στις Panasonic νομίζω πρέπει να κάνεις κάποια μετατροπή στους υπότιτλους για να τους διαβάσει ο ενσωματωμένος media player.