Στο σύνολο δεν θέλω να ξεπεράσω τα 1500,00€σε τι τιμή παρακαλώ το κάθε ένα?????
Σιγουρα καλυτερο phono απο του "επιστημονα" Σπερτου δεν θα βρεις. Η τιμη του στα 540 ευρω. Εγω ειχα τον Cambritz audio Azur που στο αγγλικο "WHAT HI FI" μεχρι τις 1000 λιρες τον εχουν για καλυτερο, ομως οταν δοκιμασα απο ενα φιλο το phono η διαφορα ηταν τοσο φανερη που αμεσως εβαλα σε αγγελια τον προηγουμενο και πηρα το εν λογω phono. O φιλος που τον ειχα δανιστει ειχε 3 phono στο σπιτι για δοκιμη, το καθενα πανω απο 1000 ευρω αλλα κι εκει η διαφορα ηταν καθαρη υπερ του Σπερτου. Νομιζω οτι δεν ειναι δυσκολο και να τον ακουσεις. Πικαπ προσωπικα εχω της ROKSAN το RADIUS 5 και κεφαλη την BENZ ACE H. Το αποτελεσμα ειναι εξαιρετικο αν και οπως καταλαβαινεις τα προαναφερομενα μηχανηματα δεν ειναι ακριβα και λιγο πολυ στην κατηγορια που κινεισαι.
Σιγουρα καλυτερο phono απο του "επιστημονα" Σπερτου δεν θα βρεις. Η τιμη του στα 540 ευρω. Εγω ειχα τον Cambritz audio Azur που στο αγγλικο "WHAT HI FI" μεχρι τις 1000 λιρες τον εχουν για καλυτερο, ομως οταν δοκιμασα απο ενα φιλο το phono η διαφορα ηταν τοσο φανερη που αμεσως εβαλα σε αγγελια τον προηγουμενο και πηρα το εν λογω phono. O φιλος που τον ειχα δανιστει ειχε 3 phono στο σπιτι για δοκιμη, το καθενα πανω απο 1000 ευρω αλλα κι εκει η διαφορα ηταν καθαρη υπερ του Σπερτου. Νομιζω οτι δεν ειναι δυσκολο και να τον ακουσεις. Πικαπ προσωπικα εχω της ROKSAN το RADIUS 5 και κεφαλη την BENZ ACE H. Το αποτελεσμα ειναι εξαιρετικο αν και οπως καταλαβαινεις τα προαναφερομενα μηχανηματα δεν ειναι ακριβα και λιγο πολυ στην κατηγορια που κινεισαι.
κυττα και τις φτηνες Denon
Ο αντιπροσωπος της ROKSAN ειναι ο κ Μασελος. Η τιμη του εχει αν δεν κανω λαθος γυρω στα 1200 ευρω, ομως αυτην την περιοδο το εχουνε σε προσφορα στα 850 ευρω. Το πικαπ ειναι πανεμορφο και δειχνει για πολυ πιο ακριβο. Σε επιδοσεις στην κατηγορια που παιζει ειναι πολυ καλο. Εγω εμπιστευτηκα κριτικες αγγλικων περιοδικων που γραφουν τα καλυτερα (ειναι ομως και λιγο σωβινιστες). Για την κεφαλη ειχα παει κατ αναγκη στην BENZ ACE H (440 ευρω), γιατι σε πρωτη φαση επαιζα με το ενσωματωμενο phono του DENON 4306 (κακης ποιοτητας) και υποστηριζς μονο την Η. Στα ιδια λεφτα κανει και L που ειναι καλυτερη απο οσα λενε. Δεν εχω προσωπικη εμπειρια. Παρολαυτα εγω την Η την απολαμβανω! Παντως κεφαλη θα βρεις και φθηνοτερη πιθανον και καλυτερη απο την προαναφερομενη.
o Nima ο βραχιονας που συνοδευει την Ρωξανη ειναι επισης κορυφαιος, οποτε εχουμε ροκσαν, το φονο στειτζ του Σπερτου και κεφαλη, για ακριβη αλλα τελεια για την κατηγορια της Βenz ace L που παιζει πολυ καλα μετριους σε ποιοτητα δισκους, την φτηνοτερη 20 για κυττα το βαρος γιατι ειναι στα ορια του βραχιονα και απο κει και περα κυττα και τις φτηνες Denon που λογικα λογω του χαρακτηρα τους ταιριαζουν με το πλατω.
Με μπαταριες η χωρις, μικρη σημασια εχει. Νομιζω οτι με τις μπαταριες ειναι λιγο πιο ησυχο. Εγω εχω με τις μπαταριες.
Για κυττα το και εδω και ρωτα και στο Γκριτζης πριν λιγους μηνες το ειχε στα 850
Γκριτζης ποιός είναι????? έχεις τηλ.
Καλησπέρα θα ήθελα την γνώμη σας για το Πικάπ Nottingham Analogue Horizon με την RB250,phono stages Trichord dino και κεφαλή Benz Micro MC20E2 η
Τι άλλο προτείνετε Ευχαριστώ?
Δεν φέρω τα άλλα το dino για την τιμή του..μάλλον πατάτα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.