Θα ήθελα την γνώμη σας γιά αγορά πικάπ-phono stages-κεφαλής

Το Horizon πολύ καλό στα λεφτά του!

Ο δικός του βραχίονας (μονού σημείου στίριξης, αν και 9άρης) πολύ καλύτερος από 250

Το dino δεν μου άρεσε καθόλου, ο Γκάϊμπρας μου έλεγε γιά κάποιο πολύ καλό, (Βάγκαρτ μου φαίνεται) ρώτατον.

Η Benz ACE σημαντικά ανώτερη (στην Low έκδοσή της) :ernaehrung004:

Έχω τις αμφιβολίες μου για το Horizon (αυτού του τύπου το μοτέρ με ξενίζει, βρε παιδί).

Από phono, Trigon Vanguard (τα φέρνει ο Μπουρατζής - Mythos).

Στα λεφτά του, χωρίς αντίπαλο.
Επίσης, άκουσα τα καλύτερα για το phono του Σπέρτου, αλλά από ιδία πείρα, δεν έχω.

Τώρα από κεφαλή, μόνο τις Denon ξέρω αρκετά.

Τώρα από κεφαλή, μόνο τις Denon ξέρω αρκετά

Πολυ μουσικες. Κατω απο 300 ευρω για μενα μονοδρομος αν οδηγηθουν απο το φονο σωστα. Στα 450 η ACE L διατηρει την γλυκα και προσθετει αναλυση.
Αν ηταν για μενα θα κατεληγα σε ροκσαν - Σπερτος - εις ελ η αν δεν εβγενα σε ντενον.

Απάντηση: Re: Θα ήθελα την γνώμη σας γιά αγορά πικάπ-phono stages-κεφαλής

Έχω τις αμφιβολίες μου για το Horizon (αυτού του τύπου το μοτέρ με ξενίζει, βρε παιδί).

Επειδή έχει αναφερθεί και σε παλαιότερο νήμα αυτό, να πω δυό λόγια για το moter του Horizon που είναι αδύναμο και από μόνο του δεν εκκινεί το πλατό. Πρόκειται για ιδιοτροπία του, αναφέρεται και στο manual πως ξεκινάει με (πολύ...) ελαφρά ώθηση –Σε συνεστίαση άσχετης προς το άθλημα παρέας κάποιος το εκκίνησε προς την αντίθετη φορά και πάλι γύριζε κανονικά – φυσικά, δεν είμαι σίγουρος αν κατάλαβε τους στοίχους :flipout:
Ωςτόσο, το μοτεράκι αυτό είναι διαμάντι σε ό,τι αφορά την έλλειψη κραδασμών. Είναι απολύτως ήσυχο και σταθερό στις περιστροφές του.

Το κουσούρι που εντόπισα εγώ είναι πως για όσο χρόνο βρίσκεται το πικάπ στην πρίζα (δλδ πάντα!), αλλά δεν χρειάζεται να κινεί το πλατό, το μοτέρ κλωτσάει συνεχώς (...ανεπαίσθητα). Όχι ότι είναι πρόβλημα, αλλά το έβλεπα και το λυπόμουν. Έτσι ο φίλος που το κατέχει παρέμβαλε ένα διακόπτη στην τροφοδοσία του για να μην.. :ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Re: Θα ήθελα την γνώμη σας γιά αγορά πικάπ-phono stages-κεφαλής

Για πές μου ποιό είναι το πρόβλημά του γιατί οι περισσότεροι το θεωρούν πολύ καλό?
Εστω και καθυστερημένα ......πολύ λίγο....με πολύ διαφήμιση