Θα ήθελα την γνώμη σας για LG 55BX σε αντικατάσταση της Sony 55XE9005

chrisl7

Established Member
14 March 2010
215
Καλημερα στην παρέα. Ειμαι κάτοχος της 55xe9005 και σκέφτομαι για αλλαγή με την 55αρα xh9096 και πιο πολύ την συμβατότητα με το ps5. αλλά απ ότι διαβάζω έχει θέματα το hdmi 2.1 . Να περιμένω λέτε την επόμενη σειρά? Από εικόνα ή xh σε σχέση με την xe9005 είναι αρκετά άναβαθμισμενη?

Καλησπερα στην παρέα ήμουν έτοιμος για αγορά της sony 55xh9096 για αντικατάσταση της 55xe9005 αλλά σήμερα έσκασε προσφορά στον κωτσο με επιστροφή 20% και δωρο επιταγή 100 και να βγαίνει χοντρικά 780 η LG OLED 55BX6LB . Νομίζω είναι καλή ευκαιρία να κάνω μετάβαση σε oled. Θα ήθελα την γνώμη σας λόγο εμπειρία σας με oled. Η μόνη επαφή που ειχα με τέτοιο σχεδον τύπο ήταν μια παλιά Panasonic plasma vt20. Ευχαριστώ

Re: LG BX : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπερα στην παρέα ήμουν έτοιμος για αγορά της sony 55xh9096 για αντικατάσταση της 55xe9005 αλλά σήμερα έσκασε προσφορά στον κωτσο με επιστροφή 20% και δωρο επιταγή 100 και να βγαίνει χοντρικά 780 η LG OLED 55BX6LB . Νομίζω είναι καλή ευκαιρία να κάνω μετάβαση σε oled. Θα ήθελα την γνώμη σας λόγο εμπειρία σας με oled. Η μόνη επαφή που ειχα με τέτοιο σχεδον τύπο ήταν μια παλιά Panasonic plasma vt20. Ευχαριστώ

σε τετοια τιμη, ειναι χαρισμα.... δεν το σκεφτεσαι καν!

απλα να ξερεις οτι δεν ειναι οι oled για να βλεπεις τηλεοπτικο σημα ολη μερα, ουτε να παιζεις παιχνιδια συνεχως... θελει ρεγουλο .

Re: LG BX : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Είμαι κατά 99% να πατήσω το κουμπί στην αγορά :-). Και τώρα βλέπω τα κανάλια με σχετικη χαμηλή φωτεινότητα στην τηλεόραση γιατί με κουράζει αρα δύσκολο για burn in ,ακόμα περισσότερο τώρα που ωριμασαν οι oled και + τα κολπάκια για να μην πάθει burn in. Το μόνο που με ανησυχεί είναι αν θα είναι ικανοποιητική η φωτεινότητα για να αποδώσει σωστά το hdr. Θα γίνει με την πρώτη ευκαιρία αγορά και το ps5 και θέλω να έχει hdmi 2.1 σωστό γιατί στην sony έχει θέματα απ ότι διαβάζω.