Θα κανονιστεί κάποια συνάντηση της Μουσικής κατηγορίας ...

Όσοι επιθυμούν, ας δηλώσουν για να υπάρξει μια εκτίμηση της συμμετοχής ή μη.

Φραγκ, φοβάμαι ότι θα είσαι μόνος σου ... πράγματι οι εποχές έχουν αλλάξει ... δεν πειράζει, θα έρθουν και καλύτερες μέρες ... θα τα πούμε στην έκθεση ...

Καμία εποχή δεν αλλάζει αν δεν θέλουμε εμείς να αλλάξει..... Είναι σαν να μου λέτε δλδ ότι :
  • Ο Δημοκηδής θα σταματήσει να γράφει για τις πάγιες αρσενικές φαντασιώσεις σε απτές τριζάτες κοριτσίστικες φραντζολίτσες, ξεροψημένες θηλυκές τζιαπάτες που απομακρύνονται μέσα σε ένα όνειρο γεμάτο ζαχαρωτούς δρόμους χαραγμένους πάνω σε τούρτες γενεθλίων ερωτευμένων χόμπιτς, υπνωτικά σείοντας τις λαγώνες…
  • Ο Shakinen θα σταματήσει το τρέξιμο
  • Ο Grio θα θυσιάσει το μύνημα για το μέσο
βρε πάτε καλά?

ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ!

Αφήστε τις δικαιολογίες και ανασκουμπωθείτε .... Να βρούμε ένα μέρος να μαζευτούμε, να φάμε, να πιούμε, να μας δούμε, να τα πούμε.... Δεν είναι ανάγκη να φάμε χαβιάρη, και με μία ποικιλία ούζου μια χαρά θα την βγάλουμε

Δεν θέλω ηττοπάθειες.....

Βρε σείς, εδώ εγώ που άφησα τους Sepultura και ακούω συλλογή του Grio της CTI records και εσείς δεν μπορείτε να βρείτε 2 ώρες για μουσικό μπούρου μπούρου??

Λοιπόν, για να βλέπω συμμετοχή !!!!

Εγω δεν θα ειμαι μεσα γιατι ο φιλος μου ο Υπερηχας με πικρανε που πηγα και αγορασα TurboX !!!
Kρυβομαι μεχρι να ξεπλυνω την απεραντη ντροπη και καταισχυνη μου. Να με συμπαθατε ...
I'm grounded by Supersonic !

:p :p :p -bye-

Θα χαιρόμουν πολυ να σας γνωρίσω αλλα ΣΚ θα είμαι εκτος Αθήνας, ηλιόλουστος καιρός γαρ. Αν αποφασίσετε για Παρασκευή, θα το επιδιώξω.

...έχουν αλλάξει τόσο πολύ οι καιροί λοιπόν...;

Φραγκ, φοβάμαι ότι θα είσαι μόνος σου ... πράγματι οι εποχές έχουν αλλάξει ... δεν πειράζει, θα έρθουν και καλύτερες μέρες ... θα τα πούμε στην έκθεση ...

αυτό ακριβώς συμπεραίνω κι εγώ...

Εννοείται πώς ΚΑΙ μετράς! Και περισσότερο μάλλον παρά εμείς που είμαστε δίπλα....Μάλλον σε έφαγε ο δαίμων του multiquote....

Αρα είμαστε 4 ! Ελα να βλέπω συμμετοχή!

Και γω θα ειμαι ο πεμπτος.θα θελα να γνωρισω απο κοντα τους εκλετους φιλους της μουσικης και hiend κοινοτητας που η γραφη τους ωρες ωρες ειναι απολαυστικη!

Η συνάντηση, προφανώς, μεταφέρεται στις καλένδες, όταν θα υπάρχει καλύτερη διάθεση.