Θα κλειδώσει;

kdrako

New member
12 November 2007
1
Καλησπερα σας

Μιας και προσφατα μπηκα στην παρεα σας να ξεκινησω με ενα ερωτημα:
Εχω στην κατοχη μου τον infocus 5700 & το DVD 375 της yamakawa και τα δυο ειναι με dvi εισοδο/εξοδο.
Σκεφτομαι να παρω για τη συνδεση τους (λόγω αλλαγης τοποθετησης) το flat hdmi(15μ) της atlona μαζι με δυο ανταπτορες hdmi σε dvi της ιδιας εταιρειας.
Το θέμα ειναι : θα κλειδωσουν τα μηχανακια μεταξυ τους με αυτη τη συνδεσμολογια η υπαρχουν περιορισμοι στη χρηση των ανταπτορων οπως για παραδειγμα των αντιστοιχων της supra που η εταιρεια δεν τους προτεινει για μηκη καλωδιων μεγαλυτερα των 8 μετρων.

Καλησπερα σας

Μιας και προσφατα μπηκα στην παρεα σας να ξεκινησω με ενα ερωτημα:
Εχω στην κατοχη μου τον infocus 5700 & το DVD 375 της yamakawa και τα δυο ειναι με dvi εισοδο/εξοδο.
Σκεφτομαι να παρω για τη συνδεση τους (λόγω αλλαγης τοποθετησης) το flat hdmi(15μ) της atlona μαζι με δυο ανταπτορες hdmi σε dvi της ιδιας εταιρειας.
Το θέμα ειναι : θα κλειδωσουν τα μηχανακια μεταξυ τους με αυτη τη συνδεσμολογια η υπαρχουν περιορισμοι στη χρηση των ανταπτορων οπως για παραδειγμα των αντιστοιχων της supra που η εταιρεια δεν τους προτεινει για μηκη καλωδιων μεγαλυτερα των 8 μετρων.

kdarko, για να απαντήσει κάποιος με σιγουριά θα πρέπει να το έχει δοκιμάσει. Η άποψή μου είναι οτι θα κλειδώσει αλλά αυτό είναι υποθετικό.
Αν έλειπαν οι αντάπτορες θα ήταν διαφορετικά.
Καλύτερα πάρε τηλέφωνο της Onar Audio visual (210346328) και ρώτα το Βασίλη που είναι μέλος μας και ο εισαγωγέας του καλωδίου.

Last edited:
Εχθές 2 η ώρα το βράδυ !! τελείωσα την εγκατάσταση που έχει ως εξής
Καλώδιο atlona 15μ από Samsung HD850 σε Sanyo Z5 παίζει τέλεια !!!μέχρι 1080i
Περιμένω μάλλον σήμερα να φέρει ένας φίλος το ps3 για να δούμε το 1080p