- 17 June 2006
- 49,679
Είδα πριν λίγο ένα μεγάλο...ελπίζω να βγήκε απ' το δωμάτιο..
Aπό την προφορά το καταλαβαίνεις;![]()
Έτσι λένε τώρα τους Πακιστανούς? με όσες φυλές έχουν έρθει στη χώρα χωρίς εμβόλια θα πάθουμε πολλά ακόμα!
Πριν πολλά χρόνια, νομίζω ήταν 1979, βγήκα για δουλειά στην Λιβύη, μου έκαναν πριν φύγω 7 εμβόλια, το λέω για να φανταστείτε τι συμβαίνει σε αυτές τις χώρες!
Είδα πριν λίγο ένα μεγάλο...ελπίζω να βγήκε απ' το δωμάτιο..
Μπα, αν σε είδε εκεί θα έμεινε.....![]()
έτσι λέει.
Απόψε στις 2.00πμ.
Όσοι δεν το μάθατε και είστε Θεσσαλονίκη λάβετε τα μέτρα σας...
Έτσι λένε τώρα τους Πακιστανούς? με όσες φυλές έχουν έρθει στη χώρα χωρίς εμβόλια θα πάθουμε πολλά ακόμα!
Πριν πολλά χρόνια, νομίζω ήταν 1979, βγήκα για δουλειά στην Λιβύη, μου έκαναν πριν φύγω 7 εμβόλια, το λέω για να φανταστείτε τι συμβαίνει σε αυτές τις χώρες!
Έχω γράψει 5 φορές ένα μήνυμα και το σβήνω συνέχεια (για να μην στενοχωρήσω τους διαχειριστές).
Τελικά τα κουνούπια του Νείλου τα στέλνει ο Θεός των Εβραίων για να τιμωρήσει όλους όσους δεν ακούν τον Παναθλιώτατο Άνθιμο
Ασε που θα έχει μείνει και σκεφτικό το καημένο ... "Το τσιμπάς τώρα, ή δεν το τσιμπάς;" ...
Κόλαση η ζωή του του κουνουπιού Κώστα μου![]()
Tι εγινε επιζησατε οι ψεκασμενοι ρε σεις ?
Παντως ακουσα οτι οι ψεκασμοι ειναι τοσο επικινδυνοι, οσο η εισπνοη των αναθυμιασεων της αντικουνουπικης πλακετας που βαζουμε ολα τα βραδυα του καλοκαιριου στο υπνοδωματιο μας.
Δλδ ψεκαζουν με την ιδια ουσια που περιεχεται στις πλακετες.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.