Θα μας ψεκάσουν απόψε

supersonic

Μέλος Σωματείου
17 June 2006
49,679
έτσι λέει.
Απόψε στις 2.00πμ.

Όσοι δεν το μάθατε και είστε Θεσσαλονίκη λάβετε τα μέτρα σας...

Έτσι λένε τώρα τους Πακιστανούς? με όσες φυλές έχουν έρθει στη χώρα χωρίς εμβόλια θα πάθουμε πολλά ακόμα!
Πριν πολλά χρόνια, νομίζω ήταν 1979, βγήκα για δουλειά στην Λιβύη, μου έκαναν πριν φύγω 7 εμβόλια, το λέω για να φανταστείτε τι συμβαίνει σε αυτές τις χώρες!

Re: Απάντηση: Θα μας ψεκάσουν απόψε

Έτσι λένε τώρα τους Πακιστανούς? με όσες φυλές έχουν έρθει στη χώρα χωρίς εμβόλια θα πάθουμε πολλά ακόμα!
Πριν πολλά χρόνια, νομίζω ήταν 1979, βγήκα για δουλειά στην Λιβύη, μου έκαναν πριν φύγω 7 εμβόλια, το λέω για να φανταστείτε τι συμβαίνει σε αυτές τις χώρες!

Μάλιστα.....άλλη μια επιστημονική έρευνα...

Γιατί δείγμα πληθυσμού μιλάμε??Αφορά μόνο Πακιστανούς??Μιλάμε για σοβαρή ασθένεια??

Υ.Γ Ε ρε και μόλις μπήκα στο forum...

έτσι λέει.
Απόψε στις 2.00πμ.

Όσοι δεν το μάθατε και είστε Θεσσαλονίκη λάβετε τα μέτρα σας...

το ίδιο έκαναν πριν κανα μήνα στην Αλεξάνδρεια (Ημαθίας).
είχαν βγάλει και ντελάλη όλη μέρα για να ειδοποιεί τον κόσμο.

Έχω γράψει 5 φορές ένα μήνυμα και το σβήνω συνέχεια (για να μην στενοχωρήσω τους διαχειριστές).

Τελικά τα κουνούπια του Νείλου τα στέλνει ο Θεός των Εβραίων για να τιμωρήσει όλους όσους δεν ακούν τον Παναθλιώτατο Άνθιμο

Re: Απάντηση: Θα μας ψεκάσουν απόψε

Έχω γράψει 5 φορές ένα μήνυμα και το σβήνω συνέχεια (για να μην στενοχωρήσω τους διαχειριστές).

Τελικά τα κουνούπια του Νείλου τα στέλνει ο Θεός των Εβραίων για να τιμωρήσει όλους όσους δεν ακούν τον Παναθλιώτατο Άνθιμο

+100000 :)))
...είσαι και ευαίσθητος..:flipout::flipout:

Παντως ακουσα οτι οι ψεκασμοι ειναι τοσο επικινδυνοι, οσο η εισπνοη των αναθυμιασεων της αντικουνουπικης πλακετας που βαζουμε ολα τα βραδυα του καλοκαιριου στο υπνοδωματιο μας.
Δλδ ψεκαζουν με την ιδια ουσια που περιεχεται στις πλακετες.

Ασε που θα έχει μείνει και σκεφτικό το καημένο ... "Το τσιμπάς τώρα, ή δεν το τσιμπάς;" ...
Κόλαση η ζωή του του κουνουπιού Κώστα μου ;)

Φίλιππε!!
..Με κάνεις και χαμογελάω..να 'σαι καλά!!
Καλημέρα-bye-

Tι εγινε επιζησατε οι ψεκασμενοι ρε σεις ?

δεν είναι τόσο εύκολα τα πράγματα. Μέχρι στιγμής και σύμφωνα με τον Τύπο οι νεκροί είναι 20 ή περισσότεροι, καθώς η πληροφόρηση αφορά την 10η Σεπτεμβρίου. Ακόμη χειρότερο ότι έχουν αποβιώσει το 10% των ασθενών.

Το 10% των προσβληθέντων από τη λοίμωξη που προκαλεί ο ιός του δυτικού Νείλου έχουν χάσει τη ζωή τους, όπως προκύπτει από τα καταγεγραμμένα κρούσματα. Σύμφωνα με το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων που έχουν διαγνωστεί έφτασε στα 200 και ανάμεσά τους είναι 20 ασθενείς οι οποίοι υπέκυψαν. Πρόκειται κυρίως για υπερήλικες με υποκείμενα νοσήματα. Το τελευταίο 24ωρο διαγνώστηκαν άλλα 9 κρούσματα, ενώ επιβεβαιώθηκε εργαστηριακά ότι οφειλόταν στον ιό του δυτ. Νείλου και ο θάνατος ενός υπερήλικα με υποκείμενα νοσήματα που σημειώθηκε στις 6 Σεπτεμβρίου. Με συμπτώματα άσηπτης μηνιγγίτιδας ή εγκεφαλίτιδας που οφείλεται στο συγκεκριμένο ιό νοσηλεύονται 31 ασθενείς, εκ των οποίων οι 10 σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ενώ άλλοι 145 έχουν πάρει εξιτήριο.

http://www.agelioforos.gr/default.asp?pid=7&ct=1&artid=57495

Παντως ακουσα οτι οι ψεκασμοι ειναι τοσο επικινδυνοι, οσο η εισπνοη των αναθυμιασεων της αντικουνουπικης πλακετας που βαζουμε ολα τα βραδυα του καλοκαιριου στο υπνοδωματιο μας.
Δλδ ψεκαζουν με την ιδια ουσια που περιεχεται στις πλακετες.

αν είναι τόσο ακίνδυνοι γιατί υπάρχουν τόσο αυστηρές οδηγίες?

Διαβάστε εδώ οδηγίες από προηγούμενη ανακοίνωση της Νομαρχίας

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=4592848

Χτες πάντως νοιώσαμε λίγο σαν να περιμέναμε βομβαρδισμό.
Μαζέψαμε τα πάντα, ρούχα, καρέκλες, ζώα, κλείσαμε παράθυρα...μόνο συσκότιση δεν κάναμε...