Θα σαλταρω...τι να παρω....

MatrixReLoaded

New member
16 April 2011
31
Hi...
θα το..παω απλα κ γρηγορα...
Ψαχνομαι για 1 τν 50", διαθετω 2000eu
Χρηση? ταινιες(3-5 ωρες) / ps3(3-5 ωρες) / ψηφιακη τηλεοραση(10 ωρες)
Ποιες οι 2 best επιλογες για εσας?
Ευχαριστω

απο αυτα που βρηκα κ διαβασα, στην κατηγορια LED LCD με αυτα τα λεφτα δεν περνεις κατι καλο... κ τα 4 μοντελα ειναι μετρια οποτε η αλαζω κατηγορια (PLASMA) η πρεπει να ανεβω 1 χιλιαρικο (δλδ 3000eu) για να πω οτι περνω μια καλη LED LCD....

αν μετριάσεις λίγο το gaming μπορείς να πάς σε πλάσμα panasonic 50άρα 50gt30 αν και προτείνω να κάνεις μια μικρή υπέρβαση και να πάρεις την 50vt30. επίσης μπορείς να δείς και 60άρες πλάσμα της lg 60pz950. τι απόσταση έχεις????

Last edited:
Εγω στην θεση σου θα σκεφτομουν και την λυση πρωτη TV ακριβη για ταινιες (plasma) και δευτερη φτηνη για απεριοριστο gaming (LCD). Με 2,000 ευρω παιρνεις δυο τηλεορασεις.

Με πανω απο 2 ωρες gaming την ημερα δεν θα συνιστουσα πλασμα αν και υπαρχουν καποιοι που παιζουν και παραπανω (με το αναλογο ρισκο).

Ε, στην αρχή θα προσέξεις λίγο να τη στρώσεις...
Δεν νομίζω γενικά ότι υπάρχει τόσο θέμα. Δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα.

Αυτό που με χαλάει και κατά τη γνώμη πρέπει να αναφέρεται πρώτο είναι το dithering και όχι burn In, Image Retention, κλπ..

Ότι έχω καταλάβει από προσωπική χρήση πάντα.

Την lg γενικα αστην.Του πατερα μου ειναι lg 100hz+100οπισθιου και οταν παιζω το 2Κ9 ο παιχτης με την μπαλα οταν τρεχει γινονται 3 απο το blur.Koiτα samsung sony

απο αυτα που..γραφουν ειναι ανωτερη απο την vt20?
Αν ναι η διαφορα ειναι αισθητη με το...ματι?
<Πεζει> μετα απο 1 τριμηνο/τετραμινο στρωσιματος η PLASMA να <αντεξει> 3-4 ωρες PS3 την ημερα?
Απο αυτα που διαβαζω στο Forum, μακραν ανωτερες οι PLASMA απο τις LCD-LED αλλα εχω κ εχουν θεμα με το GAME (PS3)
Μακαρι η VT30 να ειναι πιο <ανθεκτικη> στο PS3

Την lg γενικα αστην.Του πατερα μου ειναι lg 100hz+100οπισθιου και οταν παιζω το 2Κ9 ο παιχτης με την μπαλα οταν τρεχει γινονται 3 απο το blur.Koiτα samsung sony

Game mode δεν εχει?

Ποτε δεν παιζουμε παιχνιδια με τα 100/200 Hz κτλ. ενεργοποιημενα.

Αποσταση: 4m
Χρηση: 3-5 hours PS3 / 3-5 hours DVD-3D Movies / 10 hours ψηφιακη τν
Απο αυτα τα μοντελα που κυκλοφορουν μεχρι κ σημερα, υπαρχει κατι καλυτερο
απο την Samsung UE55D8000 LED TV 3D 55'' που πιστευω οτι καλυπτει τις αναγκες που σε μεγαλο βαθμο? μπορειτε να <αξιολογησετε> την επιλογη μου κ αν κατα την γνωμη σας υπαρχει κατι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα ?
sorry για την ζαλαδα αλλα μονο με την βοηθεια σας θα μπορεσω να κανω μια καλη επιλογη τν, αν περιμενα απο τους πωλητες του καθε καταστηματος, απο τα λιγα που ξερω,ειδα οτι ΔΕΝ ΑΚΟΥΝΕ τις αναγκες του καθε πελατη απλα προσπαθουν να <σπρωξουν> μοντελα με χαραχτηριστικα που ενω τους λες οτι δεν σε ενδιαφερουν, εκεινοι επιμενουν να στις πουλησουν...!!

Συγνωμη για την παρεμβαση στο post του φιλου,αλλα μια ερωτηση σχετικη,που νομιζω οτι ενδιαφερει:Υπαρχει περιπτωση να δουμε την 55" VT30 και στην Ελλαδιτσα μας ή εμεις που βλεπουμε απο τα 4-4,5 μ πρεπει να περιοριστουμε στις 50" ????
Ευχαριστω εκ των προτερων.
Matrix αν ανεβασεις το budget σου υπαρχει και η 55" 3D- LED/ LCD Samsung D8000 αλλα κοστιζει :))).Ασε που πιστευω οτι ενα σωστο στρωσιμο μιας plasma VT30 θα σου δωσει το δικαιωμα να παιζεις αφοβα PS3.Οι ωρες στρωσιματος ,τοσες,οσες να "καει" ομοιομορφα ο φωσφορος -καποτε ειχαν αναφερθει σε post εδω στο forum οι χρονοι "καψιματος" αλλα δεν τους θυμαμαι :(
Παντως απ οσες προτεινει ο Yperion προσωπικα,μαλλον προς την SONY 55" ΕΧ-720 θα εκλεινα κυριως λογω αξιοπιστιας.
Τις lg δε θα τις κοιταζα καθολου.

1) για το ερώτημα που βάζεις για την 55d8000 δές από εδώ και κάτω και αποφάσισε
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=77665&page=13
2) κάποιος κάτοχος πλάσμα με συγκεκριμένη χρήση μπορεί να σου απαντήσει για το gaming αν και εγώ θα λάμβανα σοβαρά υπόψη το ποστ #2 (κάτοχος πλάσμα με παιχνιδοκονσόλα).
3) Κε Σταματίου θα έρθει η 55άρα Vt30
http://www.skroutz.gr/s/324850/Panasonic-TX-P55VT30-55.html
η τιμή που βλέπετε είναι μάλλον τιμοκαταλόγου (εκτιμώ ότι η street θα είναι περί τα 2800).
4) θα συμφωνήσω με τον Κο Σταματίου. και εγώ προς τη sony θα κατέληγα κυρίως λόγω τιμής και αξιοπιστίας του ονόματος.

5) τέλος για την vt30 δεν υπάρχει ακόμα review (αναμένεται από το flatpanelshd.com) για να υπάρχει σύγκριση με την vt20.

Last edited:
Στα χρήματα αυτά, τη δεδομένη χρονική στιγμή και σύμφωνα με τις ανάγκες σου δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι καλύτερο. Αν μπορείς να περιμένεις μέχρι το καλοκαίρι αλλάζει το θέμα.

Σπυρο νομιζω οτι ..εχουμε τα εχουμε πει κ απο κοντα για το..θεμα μου
Πρωτη μου επιλογη ηταν η PANASONIC VT20 αλλα με αυτο το PS3 τι κανω!!!
Δεν εχω προβλημα να στωσω την PANASONIC, δεν θα βαλω και το PS3 για 2-3 μηνες αλλα αν ηταν ΤΟΣΟ απλο, τοτε νομιζω οτι δεν θα ειχαμε το διλημα <PLASMA η' LCD> Αν κανω λαθος (πολυ πιθανο) διορθωστε με...
Τωρα για το..BADGET δεν <πεζει> να δωσω παρα πανω γιατι νομιζω οτι ειναι ηδη αρκετα για τν...