ΘΑΝΟΣ....

audiophile62

AVClub Enthusiast
9 February 2007
1,292
Αθηνα-Γλυφαδα

Με το αριστερό χέρι πού δείχνει κάθε τρεις και λίγο, προς το Υπουργείο Πολιτισμού...?

H καλύτερή του στιγμή ειναι η σύνθεση τής Οπερας ´Ελένη´σε λιμπρέττο Χρήστου Λαμπράκη.
Τύφλα νάχει ο Βέρντις ,ο Μπελίνις,ο Ντονιτζέτις και ο Μπιζές.

Επειδή μάλλον δεν αντιλαμβάνομαι αυτό που θα "έπρεπε" να αντιληφθώ - εκτός από το γελοίο των στίχων - το ασύρματο σύρμα ή κάτι τέτοιο - μπορεί κάποιος να μου υποδείξει τι πρέπει να αντιληφθώ ;

Audiophile62 πόσες ώρες σερφάρεις στο Youtube?(χωρίς κακία, απλώς σαν απορία.Γιατί παρατηρώ πολλά σου μηνύματα με απίστευτο υλικό από εκεί)

Επειδή μάλλον δεν αντιλαμβάνομαι αυτό που θα "έπρεπε" να αντιληφθώ - εκτός από το γελοίο των στίχων - το ασύρματο σύρμα ή κάτι τέτοιο - μπορεί κάποιος να μου υποδείξει τι πρέπει να αντιληφθώ ;

"Μα σε ασύρματους καιρούς δεν πέφτει σύρμα"

Αυτό λές;

Για μένα ο Μικρούτσικος είναι σπουδαίο κεφάλαιο της ελληνικής τραγουδοποιίας και δε με ενδιαφέρει η "Ελένη" .

Πρώτη φορά είναι δηλαδή που καλλιτέχνες κάνουν μ@λ@κίες;

Ο Μικρούτσικος μου έμαθε τον Καβαδία. Λίγο είναι αυτό;:grinning-smiley-043

Αυτό λές;

Για μένα ο Μικρούτσικος είναι σπουδαίο κεφάλαιο της ελληνικής τραγουδοποιίας και δε με ενδιαφέρει η "Ελένη" .

Συμφωνούμε απόλυτα . Μάλιστα ο Σταυρός του Νότου - έστω και στην νέα βινυλιακή εκδοχή του - κοσμεί την δισκοθήκη μου - όντας ένας από τους 3-4 ελληνικούς δίσκους της .( Και είναι και φοβερή ηχογράφηση )

Re: Απάντηση: ΘΑΝΟΣ....

Αυτό λές;

Φαινεται, συντροφε Βαγγελη, απο το Χημειο του Μαγιου μεχρι την υπουργικη καρεκλα δεν ηταν τελικα, τοσο μεγαλη η αποσταση.

ο Σταυρός του Νότου είναι πολύ μεγάλο έργο και το ομότιτλο ένα απο τα προσωπικά αγαπημένα μου.

Απο κει και πέρα οι σπίθες που μπορεί να έχει ένα μυαλό μπορεί να γίνουν πυρκαγιά και να κάψουν όλα τον εγκέφαλο προκαλόντας την συμπάθεια ενίοτε,ή να πέσει μπόλικο νεράκι,να χαλιναγωγηθούν περίτεχνα και να καβαληθεί μεγάλο καλάμι ή μια μέση κατάσταση βέβαια.

Πάντως μια μεγάλη ή απλά καλή στιγμή όλοι την δικαιούνται,ακόμα και ο άρχοντας του τίποτα αδελφός του(.....να μαστε πάλι εδώ Ανδρέα...)