Haagenti
AVClub Fanatic
To pre millennium tension είναι η ψεύτικη φάτσα που όλοι αναγκαζόμαστε κάποιες φορές να φοράμε. Δεν μιλάει πλεόν μόνο για τους δικού του δαίμονες αλλά και για αυτά που πιθανών να βαραίνουν και εσένα. Και σου την λέει στα ίσια.”Ποιος είσαι εσύ ρε φίλε που ακούς τους δίσκους μου και πονάς…με ξέρεις?....έχεις ζήσει την ζωή μου?
Εντάξει..Υπάρχει μια βάση...Επιλέγουμε κυρίως την κίνηση γύρω από τον αόρατο άξονα που μας "έπλασε",,Τυχόν παρεμβολές όμως ,περισσότερο καλό κάνουν παρά κακό..Δεν αποπροσανατολίζουν πάντα...Πολλές φορές ναι...Τα βιώματα (μουσικά η όχι) δεν βγαίνουν από μέσα μας,,ούτε μπαίνουν με το ζόρι,...Αρβανιτακη (πχ) προσωπικά θα ακούσω μόνον αν με δέσεις σε μια καρέκλα,και θα το θεωρήσω σαν βιασμό...Και αρκετούς άλλους...Ίσως και από τα δυο τρίτα της δισκοθήκης σου..Όπως και συ με την δική μου....Αλλά αν με "ταΐσεις" με κάτι που θα λατρέψω αργότερα,,η και την ίδια στιγμή,,,τότε θα πίνω νερό στ όνομά σου για μια ζωή...
Είναι και ο σημαντικότερος λόγος για τον οποίο είμαστε εδώ...Να πίνουμε νερό ο ένας στο όνομα του άλλου...(άντε και καμιά μπύρα)...:ernaehrung004: