ΘΑΥΜΑ

καποια στιγμή να αναφερθούμε και στο σύστημα του Νίκου εκτενέστερα , και όσοι δεν έχουν παρόμοιες εμπειρίες θα ήταν καλό να ακούσουν κάτι τέτοιο και θα καταλάβουν γιατί 'εχουμε μουρλια με τα μηχανήματα και την μουσική

Ανοίξτε νέο tread στις παρουσιάσεις συστημάτων παλληκάρια
να δούμε και οι υπόλοιποι..

Και φώτος please!

και το αινιγμα τησ ημερας , για τους λαμπατους χαιενταδες. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΜΑΣ ΖΕΣΤΑΙΝΕΙ , ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟ ΚΡΕΜΑΜΑΙ ΣΤΟ ΔΕΝΤΡΟ;

Βασίλη μη ρωτήσεις πάλι! :flipout:

Ανοίξτε νέο thread στις παρουσιάσεις συστημάτων παλληκάρια
να δούμε και οι υπόλοιποι..

Και φώτος please!

Ακόμη προσπαθούμε να συνέλθουμε από το σοκ...

Κάτι μου λέει ότι την επόμενη φορά που θα δώσουμε ραντεβού εκεί θα πάμε όλοι πιο νωρίς για να πιάσουμε θέση με την πλάτη στη γωνίτσα... :flipout:
Πρώτη φορά βρέθηκε στο τραπέζι purifier και δεν μπορείς να φανταστείς τι έγινε!

Κάτι μου λέει ότι την επόμενη φορά που θα δώσουμε ραντεβού εκεί θα πάμε όλοι πιο νωρίς για να πιάσουμε θέση με την πλάτη στη γωνίτσα... :flipout:

Δυστυχώς δεν μπόρεσα να ακολουθήσω στην ακρόαση, οπότε δίνω τη σκυτάλη στον Νίκο που είχε και φωτογραφική!

Σταύρο όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στο θαύμα είναι διαμάντια!
Λίγο καλοκαιρινή πλακίτσα στην άδεια Αθήνα
όχι μόνο δεν είναι κατακριτέα αλλά και επιβάλεται!

υγ:Ρεμάλια, μόνοι σας κανονίσατε και δεν είπατε τίποτα στον καπετάνιο?
50 βουρδουλιές στον καθένα σας!!:secruity:

Δεν εχω τιποτα με τα παιδιά
αλλά δεν καταλαβαίνω και τι ειδους πλάκα ειναι αυτή
με το να μειώνεις με τετοιον τρόπο το προϊόν του οποιουδήποτε κατασκευαστή ασχετα με το αν είναι καλό η κακό
Εγώ προσωπικά είμαι εναντίον αυτού του ειδους της πλάκας
Αποψη μου βέβαια
και ζητώ συγνώμην απο τα παιδιά αν τα προσέβαλα με τα γραπτά μου
αλλά
αλλο πλάκα και άλλο θαψιμο..

απο το δικό σου link
όχι και τόσο αθώα

Ο Φρόυντ, ο Γιούνγκ ή κάποια άνγωστη Γιαλόμα έχει πει ότι κάθε καλαμπούρι υποκρύπτει μια πραγματικότητα. Κάθε φορά λοιπόν που κάποιος ή κάποια σου προσάπτει κάτι το χυδαία απαξιωτικό και μετά το μαζεύει με ένα κουλό «πλάκα σου κάνω» να ξέρετε ότι πάντα το εννοεί. Τα ψυχικά αυτά παράσιτα πρώτα σε ταπεινώνουν και μετά σου στερούν και το δικαίωμα ακόμα του εύλογου θυμού!

Last edited:
Οκ, μπορεί λοιπόν εμείς που είμαστε εκεί να:

1) Πιστεύουμε ότι είναι πολύ ακριβά
2) Μην πιστεύουμε ότι κάνουν τίποτα
3) Ζηλεύουμε αυτούς που τα έχουν αγοράσει και θέλουμε να τους πικάρουμε
4) Τα θεωρούμε φιδόλαδο
5) Θεωρούμε ότι κάνουν πολύ καλή δουλειά στην αλλαγή από τεκίλα σε τσίπουρο
6) Προτιμήσαμε να αγοράσουμε γαύρο επειδή ήταν φτηνός και να τον κάνουμε μπαρμπούνι με τη χρήση τους
7) Είμαστε ενθουσιασμένοι με τις αλλαγές που επιφέρουν στον ήχο και είπαμε να δοκιμάσουμε τι αλλαγές επιφέρουν στη γεύση.
8) Είδαμε το Χριστό φαντάρο με εμπριμέ τιράντες και λαχούρι να μας σερβίρει τυροκομικά και θεωρήσαμε ότι τα purifiers έκαναν αυτό το θαύμα.
9) Όλα τα παραπάνω...
10) Τίποτα από τα παραπάνω...

Πάντως τα περάσαμε όμορφα (τρις) αλλά δεν κεράσαμε τον οδηγό μία μπύρα FIX :award:

Μα άμα δεν είναι high end μία ρητίνη που πουλιέται 3 ευρώ το γραμμάριο τότε τι είναι; :blink:

στην hiend κατηγορία τι δουλειά έχει το συγκεκριμένο thread μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος ?

Ντάλα καλοκαίρι..Μόνοι στην πόλη...Επιτρέπεται μια ελαφριά διάθεση...
Από 1η Σεπτέμβρη τέλος αυτά...:D:D

Απάντηση: Re: ΘΑΥΜΑ

στην hiend κατηγορία τι δουλειά έχει το συγκεκριμένο thread μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος ?

Είμαστε hiendάδες, πρώην και νυν, που αλλού να έμπαινε δλδ?
Άσε που αυτό που είπε ο Μιχάλης, το κατατάσσει στην Ultra Hi End και βάζει υποψηφιότητα για την Super Duper Hi End.

και το αινιγμα τησ ημερας , για τους λαμπατους χαιενταδες. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΜΑΣ ΖΕΣΤΑΙΝΕΙ , ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟ ΚΡΕΜΑΜΑΙ ΣΤΟ ΔΕΝΤΡΟ;

και όποιος το βρεί άλλο ένα:

πως ξεχωρίζει ο βουνίσιος κροκόδειλος?

Εχω την αισθηση οτι ο Σαϊτης μας παρεξηγησε
δεν εχουμε τη παραμικρή δοση ειρωνείας
απλά θεωρησαμε οτι οτι συνεβει συνεβει λογω των purifiers
Αν ειχες βγει με φιλου σου και σου συνεβαιναν διαφορα που δεν ειναι τοσο συνηθησμένα γεγονότα και η μονη διαφορά σε σχεση με τις προηγούμενες φορες ειναι οτι κουβαλαγες μαζι σου τα purifiers, που θα το απέδιδες?
Το βασικό ειναι οτι καποια δεν μπορουν να αναφερθούν στον αέρα
Ρε εδω σε ενα μαγαζι με ~50 ημιμεσήλικους πως εγινε και μειναμε τα 6 μας με 5,5 γυναικες????

Ετσι που λες αρχίζαμε να αποδίδουμε τις συμπτωσεις εκει που νομιζεις οτι αποδώσαμε ειρωνεία
και ο Φροϋντ στο τελος στην κοκαϊνη τα απέδωσε....:flipout::flipout:
δεν ξερω αν τον εχεις διαβάσει

ετσι για να το μαμουνιασουμε μαζι με τον Φρουντ βαλε και λιγο Βιλχεμ Ραιχ και να δεις κουβεντα κουβεντα που εχει να γινει με τον κυρ Παναγιωτη!!!!!:flipout::flipout::flipout:

Aν τα ειχε πει ο Φρόυντ με το Παναγιωτη θα ειχαμε αλλη εξέλιξη στο κλάδο της ψυχολογίας:flipout::flipout:

Πως τα ειπες amorfus grezius????