ΘΑΥΜΑ

Aν τα ειχε πει ο Φρόυντ με το Παναγιωτη θα ειχαμε αλλη εξέλιξη στο κλάδο της ψυχολογίας:flipout::flipout:

Πως τα ειπες amorfus grezius????
grezius= γρεζια,τρυπσουλιδια,ρινισματα , τα πετας οπως ναναι και γινονται amorfus grezius. Τα βαζεις σε ενα μπολακι απο κρεμα παιδικη , επισης βαζεις την μυστικη κρεμα καραμελας. Μετα πολυ προσεκτικα την βαζεις στο ψυγειο . Σε 8 ωρες περιπου το ματζουνι ειναι ετοιμο!!:flipout::flipout::flipout:

Εχω την αισθηση οτι ο Σαϊτης μας παρεξηγησε
δεν εχουμε τη παραμικρή δοση ειρωνείας
απλά θεωρησαμε οτι οτι συνεβει συνεβει λογω των purifiers
Αν ειχες βγει με φιλου σου και σου συνεβαιναν διαφορα που δεν ειναι τοσο συνηθησμένα γεγονότα και η μονη διαφορά σε σχεση με τις προηγούμενες φορες ειναι οτι κουβαλαγες μαζι σου τα purifiers, που θα το απέδιδες?
Το βασικό ειναι οτι καποια δεν μπορουν να αναφερθούν στον αέρα
Ρε εδω σε ενα μαγαζι με ~50 ημιμεσήλικους πως εγινε και μειναμε τα 6 μας με 5,5 γυναικες????

Ετσι που λες αρχίζαμε να αποδίδουμε τις συμπτωσεις εκει που νομιζεις οτι αποδώσαμε ειρωνεία
και ο Φροϋντ στο τελος στην κοκαϊνη τα απέδωσε....:flipout::flipout:
δεν ξερω αν τον εχεις διαβάσει

Αν η τεκίλα ήταν αυτή με το σκουλίκι μάλλον σε αυτό...
είναι η καλύτερη δεν ξέρω αν μπορείς να την βρείς ακόμα...
Εγγύηση......

και που κατοικοεδρεύει ο ΒΑΜΒΑΚΟΝΑΝ ??

κατά τα λοιπά βλέπω οτι περάσατε μια χαρά ...

πάντα τέτοια !!!

Αν η τεκίλα ήταν αυτή με το σκουλίκι μάλλον σε αυτό...
είναι η καλύτερη δεν ξέρω αν μπορείς να την βρείς ακόμα...
Εγγύηση......

Βασικά κυκλοφορεί η Gusano Rojo σε mezcal στην αγορά αλλά αυτή δεν είναι τεκίλα για να κάνεις χαβαλέ με σφηνάκια μεσημεριάτικα... :p

και που κατοικοεδρεύει ο ΒΑΜΒΑΚΟΝΑΝ ??

κατά τα λοιπά βλέπω οτι περάσατε μια χαρά ...

πάντα τέτοια !!!

Έλα που κάνεις πως δεν ξέρεις! Δε σε είχα πάει εκεί όταν είχες έρθει από το σπίτι; :)
Συνήθως ακολουθεί (ή ακολουθείται από) ακρόαση, πειράματα σε στερεοφωνικά ή και τα δύο μαζί και κατά τη διάρκεια πέφτει η ανάλογη συζήτηση...
Αν βέβαια ακολουθήσει η ακρόαση δεν παίρνουμε και τόσο σοβαρά τη γνώμη των ακροατών και αποφεύγουμε τα πειράματα... :drummer:

Από εκεί και το "High End" της συζήτησης...
Κάπως ξεκίνησε η φάση να παίξουμε με τα purifiers και κατέληξα να τα έχω εγώ στα χέρια μου που ήμουν ο μοναδικός που δεν μπορούσα να ακολουθήσω... :flipout:

Μεσημεριάτικα τεκίλα?????
Βεβαια το σκουλίκι το ρούφηξε αλλος κατά λάθος βέβαια.....

Αιντε την επόμενη φορά να γίνει βράδυ το τσιμπούση
με ηχεία ..ενισχυτές κλπ που κατά λάθος θα έχει φέρει κάποιος στην παρέα....σας!!!

στo επόμενο ΘΑΥΜΑ - Συνάντηση - που θα αναρτήσετε στο δίκτυο
Προτείνω τον ONKAGU σαν παρουσίαση ....

Απάντηση: Re: ΘΑΥΜΑ

με ηχεία ..ενισχυτές κλπ που κατά λάθος θα έχει φέρει κάποιος στην παρέα....σας!!!

Σε πληροφορώ ότι έκοψα τα Zantax και το Conroloc απ την ώρα που απλά και μόνο το πλησίασα στο στομάχι μου.
Τα σέβη μου λοιπόν στο συγκεκριμένο (πως να το πω - θα το πω ΘΑΥΜΑ) και θα κάνω μήνυση σε όσους γιατρούς πήγα.

BTW, μην υποτιμάς κάποιους που πιθανόν τα συστήματα που είχαν, έχουν και θα έχουν δεν τα έχεις καν ονειρευτεί.

Βρε Σταύρε μην γκρινιάζεις συνέχεια!

Είμαστε και συνομήλικοι και θα λένε ότι είναι γνώρισμα
της ηλικίας!:flipout:

Last edited:
..........εδω που τα λεμε ο κατασκευαστης του onkagu δινει και καποια χαρακτηριστικα!!!! το μονο σιγουρο ειναι οτι εχει φτιαχτει για να ακους μουσικη......τωρα αν κανει και αλλα πραγματα λογω του ποσο κοστιζει καλοδεχουμενα!!!!

Παντως αν τελικα δεν λετε ψεματα και κανει το γαυρο μπαρμπουνι αξιζει καθε γιουρο που κοστιζει...

Αν τωρα κανει το νερο τσικουδια... θελω 10... να τα πεταξω μισα στη λιμνη του Μαραθωνα και μισα στην Υλικη... εκει να δεις παρτυ! χαχαχα

Παντως αν τελικα δεν λετε ψεματα και κανει το γαυρο μπαρμπουνι αξιζει καθε γιουρο που κοστιζει...

Αν τωρα κανει το νερο τσικουδια... θελω 10... να τα πεταξω μισα στη λιμνη του Μαραθωνα και μισα στην Υλικη... εκει να δεις παρτυ! χαχαχα
Με τον γαυρο μια χαρα τα πηγε!! με τα χταποδια εχει ενα θεμα!!!!!!!:flipout:

Ρε συ; Ειναι ενας 10κιλος ροφος σε ενα θαλαμι που χωραω εγω, εσυ και τ αμαξια μας μαζι, κ ο ρουφιανος δε βγαινει.. Μ αυτο το μαραφετι λες να τον καταφερω ωρε;;; Δυο χρονια με στοιχιωνει ρε!

Ααα τα θαυματα περιοριζονται σε στεριανα μοναχα!;; Μμμ.. Σιγα το ματζαφλαρι τοτενες...