θαυμάστε άσμα...

...και τα σκ**ά για το χώρο που προορίζονται (τον βόθρο) μια χαρά είναι...

:flipout::flipout::flipout:

(χωρίς παραξήγηση)

...και τα σκ**ά για το χώρο που προορίζονται (τον βόθρο) μια χαρά είναι...

(χωρίς παραξήγηση)

Ασφαλως....πολυ σωστα τα λες....το ιδιο λεμε...
Ο καθενας στο ειδος του.

Και να ξερεις οτι οταν διαβαζω τα δικα σου ποστ ,παντα κοιταω με προσοχη την πρωτη προταση απο την υπαγραφη σου.
Γιαυτο και δεν αποριπτω τιποτα ,ουτε τα σκυλαδικα!!!:ernaehrung004:

Αν εσεις δεν πατε σε αυτα τα μερη (εγω εχω παει κανα δυο φορες και περασα καταπληκτικα) αυτο δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν.

Μία φορά με πήγανε όταν είχα πάει για δουλειές στη Θεσσαλονίκη και πέρασα και εγώ καλά αλλά λόγω του ότι είχε απίστευτα πιπίνια.
Κατά τα άλλα το να σούρχεται το γαρούφαλο στο μάτι από τον κάθε ντιρλίντιντι ερωτικά απογοητευμένο επειδή μεράκλωσε με τα τραγούδια της Κούλας Μπούλας και του Χάρη Καμένου δεν είναι και από τα καλύτερά μου event.

Κάθε είδος έχει τα καλά του.
Δε λέω, θεοί οι Metallica αλλά για να δείς πιπίνι με μίνι και στριγκάκι πρέπει να περάσεις την ασφάλεια και να μπεις στα καμαρίνια μήπως και πετύχεις καμιά groupy!
Από την άλλη βέβαια είχαμε και τη Lita Ford... :grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: θαυμάστε άσμα...

Αυτός είναι που αλυχτάει στο πρώτο σκυλάδικο; Αυτό το άντεξα γιατί ήξερα τι να περιμένω. Είχα μαζωχτεί! Τα υπόλοιπα μου έδωσαν τη χαριστική βολή!
Τουλάχιστον αυτός δεν βιάζει γνωστά τραγούδια.
Και μετά σου λέει η πειρατεία σκοτώνει τη μουσική...

ναι οντως τα υπολοιπα δεν αντεχονται !!!!!!!

καλιστα μπορουν να χρησιμοποιιθουν και για ανακριτικες μεθοδους τυπου βασανιστηριο.........:HTEHETH63:

Απάντηση: Re: θαυμάστε άσμα...

Μία φορά με πήγανε όταν είχα πάει για δουλειές στη Θεσσαλονίκη και πέρασα και εγώ καλά αλλά λόγω του ότι είχε απίστευτα πιπίνια.
Κατά τα άλλα το να σούρχεται το γαρούφαλο στο μάτι από τον κάθε ντιρλίντιντι ερωτικά απογοητευμένο επειδή μεράκλωσε με τα τραγούδια της Κούλας Μπούλας και του Χάρη Καμένου δεν είναι και από τα καλύτερά μου event.

Κάθε είδος έχει τα καλά του.
Δε λέω, θεοί οι Metallica αλλά για να δείς πιπίνι με μίνι και στριγκάκι πρέπει να περάσεις την ασφάλεια και να μπεις στα καμαρίνια μήπως και πετύχεις καμιά groupy!
Από την άλλη βέβαια είχαμε και τη Lita Ford... :grinning-smiley-043

παντως τα σκυλαδικα ειναι φοβερα αμα θες να κανεις ΤΟΝ χαβαλε με παρεα !!!!!!:music-smiley-005::music-smiley-005::worshippy::worshippy::worshippy:

Re: Απάντηση: Re: θαυμάστε άσμα...

παντως τα σκυλαδικα ειναι φοβερα αμα θες να κανεις ΤΟΝ χαβαλε με παρεα !!!!!!

A, σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο! Στις "μικρές πίστες" όμως!
Επειδή ο σύνδεσμος της γυναίκας μου διοργανώνει εκδηλώσεις σε μεγάλες πίστες έχω βρεθεί να ακούω "μεγάλα" ονόματα, όπου εκεί είναι η μεγάλη κατάντια!
Η χειρότερη στιγμή μου ήταν όταν αναγκάστηκα να ακούσω τον Καρρά! Μιλάμε για πολύ emo κατάσταση!
Ανέβηκε στην πίστα και άρχισε να ουρλιάζει, να κλαίει με λυγμούς, να ρεύεται! Πιό χαρμόσυνο περιβάλλον είχαμε όταν ξενυχτίσαμε τη γιαγιά της γυναίκας μου στο χωριό της με μοιρολογίστρες!

E..μααα...πεστα ντε
Ειδικα δε ο,ταν εχεις κατεβασει και τα αναλογα ξυδια μεχρι και με συμπαθεια βλεπεις το καψουρη που σε σημαδευει με το γαρυφαλλο.Του το εκτοξευεις και συ στο δοξα πατρι του σηκωνεις και το ποτηρι σαν να του λεςε"κλαιω και γω μαζι σου μεγαλε" και συνεχιζεις το οφθαλμολουτρο...

Ε..μετα πας σπιτι σου και βαζεις οτι γουσταρεις να ακουσεις για να ερθεις στα ισια σου!!!:flipout:

ακούσω τον Καρρά! Μιλάμε για πολύ emo κατάσταση!
Ανέβηκε στην πίστα και άρχισε να ουρλιάζει, να κλαίει με λυγμούς, να ρεύεται! !

Αυτο οντως πρεπει να ειναι αβασταχτο.!!!!!
Με καμμια ωτοασπιδα και καλη "διπλανη" παρεα,
παιζει να αντεξεις την βραδυα!!!:ernaehrung004:

Η χειρότερη στιγμή μου ήταν όταν αναγκάστηκα να ακούσω τον Καρρά! Μιλάμε για πολύ emo κατάσταση!
Ανέβηκε στην πίστα και άρχισε να ουρλιάζει, να κλαίει με λυγμούς, να ρεύεται! Πιό χαρμόσυνο περιβάλλον είχαμε όταν ξενυχτίσαμε τη γιαγιά της γυναίκας μου στο χωριό της με μοιρολογίστρες!

Πες τα χρυσόστομε για τον Καρρά. :grinning-smiley-043
Αν υπήρχε Αστυνομία Μουσικής & Αισθητικής , από τους πρώτους που έπρεπε να μπουζουριάσουν είναι ο Καρράς.

Ασφαλως....πολυ σωστα τα λες....το ιδιο λεμε...
Ο καθενας στο ειδος του.

Και να ξερεις οτι οταν διαβαζω τα δικα σου ποστ ,παντα κοιταω με προσοχη την πρωτη προταση απο την υπαγραφη σου.
Γιαυτο και δεν αποριπτω τιποτα ,ουτε τα σκυλαδικα!!!:ernaehrung004:

Προφανώς μιλώντας για μη - απόρριψη εννοείς ότι δεν αγνοείς την ύπαρξή τους.
Συμφωνώ μαζί σου σ'αυτό.
;)

Επειδή άσματα όπως το ανωτέρω συνοδεύουν το ...πιπινολουλουδοξεφάντωμα αρκετών σε ποικίλλα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος (ας το πούμε κομψά), θα πρέπει δηλαδή και να ηχογραφούνται;

Ας ανήκουν και οι εν λόγω καλλιτέχνες στη μακρά σειρά "μεγάλων μουσικών που δεν ηχογραφούν"

:flipout:

Επειδή άσματα όπως το ανωτέρω συνοδεύουν το ...πιπινολουλουδοξεφάντωμα αρκετών σε ποικίλλα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος (ας το πούμε κομψά), θα πρέπει δηλαδή και να ηχογραφούνται;

Ας ανήκουν και οι εν λόγω καλλιτέχνες στη μακρά σειρά "μεγάλων μουσικών που δεν ηχογραφούν"

:flipout:

έγραψες...

Προφανώς μιλώντας για μη - απόρριψη εννοείς ότι δεν αγνοείς την ύπαρξή τους.

;)

Σαφως..και μαλιστα εχω γινει και δυο τρεις φορες και...μαρτυρας της υπαρξης τους!!!!

Αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι μου αρεσουν και σαν τροπος ζωης.
Και σε πανηγύρια εχω παει (και στην Ηπειρο και στην Κρητη) και περασα καταπληκτικα.Εκει να δεις τι ακουγεται φιλε Διονύση!!!

Το σκυλαδικο θα σου φανει ...Μεγαρο:flipout::flipout:

Τεσερα πορτοκαλια ,τα δυο σαπισανε
ηρθα για να σε δω, μα δε μ'αφησανε.....

Κλασσικο Ηπειρωτικο!!!!!
και να το ακουτε να το τραγουδαει και γυφτος!!!!!

Πες τα χρυσόστομε για τον Καρρά. :grinning-smiley-043
Αν υπήρχε Αστυνομία Μουσικής & Αισθητικής , από τους πρώτους που έπρεπε να μπουζουριάσουν είναι ο Καρράς.

Η φωνη του Καρρα εχει χαλασει διοτι εχει κανει καταχρησεις αλλα και μαλον εχει πολυποδα .......

παλιωτερα ομως ειχε πολυ καλη φωνη !και ειχε βγαλει πολλα σουξε :grandpa:

A, σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο! Στις "μικρές πίστες" όμως!
Επειδή ο σύνδεσμος της γυναίκας μου διοργανώνει εκδηλώσεις σε μεγάλες πίστες έχω βρεθεί να ακούω "μεγάλα" ονόματα, όπου εκεί είναι η μεγάλη κατάντια!

μα για μικρες πιστες μιλαμε .......

στις μεγαλες ειναι δραμα !!!!!!!!!!!!!!

αφου και εγω που ειμαι κατα,τις Λυκοσκυλας εκει δεν αντεχω !!!!!

παντως πρεπει να δειτε την ταινια του Βουλγαρη ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ με τον νεοπλουτο κτηνοτροφο που απαταει την γυναικα του και τον διωχνει απο το Σπιτι και αυτος τα κοπαναει σε Σκυλαδικο της Εθνικης τυπου : Απο οξω τσιμεντολιθοι και μεσα ΧΛΙΔΑ ..... :worshippy::worshippy:

εκει να δειτε γελιο ....... :Banane0:

ΜΙΜΗΣ ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΛΟΡΕΤΖΟΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΤΑΚΤΕΑΣ
ΤΑΚΗΣ ΚΑΤΣΑΝΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΟΥΣΑΚΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΜΟΝΑΧΟΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΕΡΒΟΣ
ΜΑΡΙΑ ΡΟΥΣΟΥ
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΔΕΛΗ
ΣΤΑΥΡΟΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ