...και τα σκ**ά για το χώρο που προορίζονται (τον βόθρο) μια χαρά είναι...
(χωρίς παραξήγηση)
...μια χαρα ασμα ειναι![]()
Αν εσεις δεν πατε σε αυτα τα μερη (εγω εχω παει κανα δυο φορες και περασα καταπληκτικα) αυτο δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν.
Αυτός είναι που αλυχτάει στο πρώτο σκυλάδικο; Αυτό το άντεξα γιατί ήξερα τι να περιμένω. Είχα μαζωχτεί! Τα υπόλοιπα μου έδωσαν τη χαριστική βολή!
Τουλάχιστον αυτός δεν βιάζει γνωστά τραγούδια.
Και μετά σου λέει η πειρατεία σκοτώνει τη μουσική...
Μία φορά με πήγανε όταν είχα πάει για δουλειές στη Θεσσαλονίκη και πέρασα και εγώ καλά αλλά λόγω του ότι είχε απίστευτα πιπίνια.
Κατά τα άλλα το να σούρχεται το γαρούφαλο στο μάτι από τον κάθε ντιρλίντιντι ερωτικά απογοητευμένο επειδή μεράκλωσε με τα τραγούδια της Κούλας Μπούλας και του Χάρη Καμένου δεν είναι και από τα καλύτερά μου event.
Κάθε είδος έχει τα καλά του.
Δε λέω, θεοί οι Metallica αλλά για να δείς πιπίνι με μίνι και στριγκάκι πρέπει να περάσεις την ασφάλεια και να μπεις στα καμαρίνια μήπως και πετύχεις καμιά groupy!
Από την άλλη βέβαια είχαμε και τη Lita Ford...![]()
παντως τα σκυλαδικα ειναι φοβερα αμα θες να κανεις ΤΟΝ χαβαλε με παρεα !!!!!!
Μία φορά με πήγανε όταν είχα πάει για δουλειές στη Θεσσαλονίκη και πέρασα και εγώ καλά αλλά λόγω του ότι είχε απίστευτα πιπίνια.
ακούσω τον Καρρά! Μιλάμε για πολύ emo κατάσταση!
Ανέβηκε στην πίστα και άρχισε να ουρλιάζει, να κλαίει με λυγμούς, να ρεύεται! !
Η χειρότερη στιγμή μου ήταν όταν αναγκάστηκα να ακούσω τον Καρρά! Μιλάμε για πολύ emo κατάσταση!
Ανέβηκε στην πίστα και άρχισε να ουρλιάζει, να κλαίει με λυγμούς, να ρεύεται! Πιό χαρμόσυνο περιβάλλον είχαμε όταν ξενυχτίσαμε τη γιαγιά της γυναίκας μου στο χωριό της με μοιρολογίστρες!
Ασφαλως....πολυ σωστα τα λες....το ιδιο λεμε...
Ο καθενας στο ειδος του.
Και να ξερεις οτι οταν διαβαζω τα δικα σου ποστ ,παντα κοιταω με προσοχη την πρωτη προταση απο την υπαγραφη σου.
Γιαυτο και δεν αποριπτω τιποτα ,ουτε τα σκυλαδικα!!!:ernaehrung004:
Επειδή άσματα όπως το ανωτέρω συνοδεύουν το ...πιπινολουλουδοξεφάντωμα αρκετών σε ποικίλλα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος (ας το πούμε κομψά), θα πρέπει δηλαδή και να ηχογραφούνται;
Ας ανήκουν και οι εν λόγω καλλιτέχνες στη μακρά σειρά "μεγάλων μουσικών που δεν ηχογραφούν"
![]()
Προφανώς μιλώντας για μη - απόρριψη εννοείς ότι δεν αγνοείς την ύπαρξή τους.
![]()
Εκει να δεις τι ακουγεται φιλε Διονύση!!!
Πες τα χρυσόστομε για τον Καρρά.
Αν υπήρχε Αστυνομία Μουσικής & Αισθητικής , από τους πρώτους που έπρεπε να μπουζουριάσουν είναι ο Καρράς.
A, σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο! Στις "μικρές πίστες" όμως!
Επειδή ο σύνδεσμος της γυναίκας μου διοργανώνει εκδηλώσεις σε μεγάλες πίστες έχω βρεθεί να ακούω "μεγάλα" ονόματα, όπου εκεί είναι η μεγάλη κατάντια!
Η χειρότερη στιγμή μου ήταν όταν αναγκάστηκα να ακούσω τον Καρρά! Μιλάμε για πολύ emo κατάσταση!
Ανέβηκε στην πίστα και άρχισε να ουρλιάζει, να κλαίει με λυγμούς, να ρεύεται! Πιό χαρμόσυνο περιβάλλον είχαμε όταν ξενυχτίσαμε τη γιαγιά της γυναίκας μου στο χωριό της με μοιρολογίστρες!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.