The 100 [CW]

Ψηφίστε την Σειρά:

• Total voters
    0
Re: The 100 (2014)

Πάντως ρε παιδί μου..πάντα υπάρχει μια σειρά η οποία είναι αγαπημένη των μεταφραστών υποτίτλων..
Ξέρω ότι από την ώρα που θα βγει κάθε καινούριο επεισόδιο του The 100, μετά από μερικές ώρες θα υπάρχουν υπότιτλοι...;)

Κάνουν "κουμάντο" κυρίως οι πιο νέο, για ότι τους αρέσει! :cool:

Η σειρά ανανεώθηκε και για 3η σεζόν!!

Είδα κάποια επεισόδια, αλλά την άφησα στην άκρη..

Η 1η σεζόν ξεκίνησε με τηλεθέαση 2+ Mill αλλά μετά έπαιζε στα 1.5 - 1.9 Mill
Περίπου τα ίδια έκανε και η 2η σεζόν.

Έρχεται το finale της σεζόν, και έχω μιά περιέργεια που έχουν πάει τα πράγματα εδώ! :cool:

Σε γενικες γραμμες ειναι καλη σειρα... Θα τις εβαζα ενα 7-7.5....7.8 παιρνει απο IMDB.. Τα τελευταια επεισοδια παιρνουν πανω απο 9 και ο 2ος κυκλος ανω του 8.5...Σε αυτο που ξεχωρισει απο τις αλλες σειρες δρασης ειναι οτι επικρατουν οι γυναικες στις ισχυρες θεσεις...

Αρκετα καλα και τα δυο τελευταια επεισοδια της σεζον... Θα μπορουσε να τελειωσει εδω η σειρα (ισως με δυο ακομη επεισοδια για να κλεισει καποιες εκκρεμότητες)..
Στο τελευταιο επεισοδιο, κλεινει ενα κεφαλαιο, αφηνει μια εκκρεμοτητα και ανοιγει ενα νεο κεφαλαιο (το οποιο κατα τη γνωμη δεν χρειαζοταν)

ε όχι και 3 σεζόν μετριότατο

Όντως.

Το τελευταίο επεισόδιο αλλάζει το σκηνικό για του χρόνου , το σενάριο είναι "τρεις λαλούν και δυο χορεύουν" , σαν το Revolution ένα πράγμα.

Όντως.

Το τελευταίο επεισόδιο αλλάζει το σκηνικό για του χρόνου , το σενάριο είναι "τρεις λαλούν και δυο χορεύουν" , σαν το Revolution ένα πράγμα.

το revolution στο τελος ηταν καλο αλλα το εκοψαν χωρις να τελειωσουν την ιστορια

Τις είδα μαζεμένες τις δύο σεζόν. Μου άρεσε να πω την αλήθεια παρόλο που δε το περίμενα. Μπορεί να είχε τις αμερικανιές του αλλα ήταν λίγο "gross" για τα δεδομένα του καθώς πρεπει κοινού της Αμερικής και με αποφάσεις των πρωταγωνιστών που δεν ήταν political correct ;)
Σε ποια αμερικανική σειρά ο ήρωας (ή καλύτερα ο αντιήρωας) θα έπαιρνε μία απόφαση σαν αυτή του τελευταίου επεισοδίου του 2ου κύκλου? Σίγουρα αλλάζει η θεματολογία εντελώς με το φινάλε του κύκλου, δε νομίζω ότι ξεχειλώνει και σαφέστατα χρειαζόταν αλλαγή πλεύσης, δε πήγαινε άλλο με τους grounders.
Άντε να δούμε τι θα δούμε με τη νέα σεζόν.........

Υγ. Βαθμολογία δε βάζω αν δεν ολοκληρωθεί η σειρά. Τη πατάτα με το λοστ δε τη ξεχνάω ακόμη lol

Απάντηση: The 100 (2014)

Τελείωσα κι εγώ την 2η σαιζόν σήμερα.
Στην αρχή ήμουν προετοιμασμένος για το χειρότερο - και δεν έπεσα έξω. Τα πρώτα 2-3 επεισόδια της 1ης σαιζόν είναι τίγκα στην αμερικανιά. Νταηλίκι απο το πουθενά, η ωραία, ο ωραίος, ο κακός κλπ. Το σενάριο έχει κάποια απίστευτα επιστημονικά κενά, πχ 2-3 φορές που έφυγαν pods απο την δορυφορική βάση προς την Γη, κατέληξαν παντα στο έδαφος σε απόσταση μερικών χιλιομέτρων μεταξύ τους αντί στην άλλη πλευρά του πλανήτη. Η πάλι κάποιος έτρωγε μια σφαίρα, τον νοσήλευε μια κοπέλα που η μάνα της ήταν γιατρός και σε 3-4 μέρες ήταν έτοιμος να ακολουθήσει μια αποστολή. Υπάρχει η απαραίτητη νεαροκαψούρα, αλλά κρατάει λίγες στιγμές και δεν γίνεται κουραστική (πρέπει να φύγουν γρήγορα για κάπου, γιατί κρέμεται η ζωή κάποιου, αλλά βρίσκουν τον χρόνο για μια (αμερικάνικη) αγκαλιά και μια ματιά με νόημα) - Αλλά αυτά τα δέχεσαι ως έχουν και τα παρακάμπτεις γιατί ακολουθούν τα καλά στοιχεία...
Η σειρά έχει μια "Lost" ατμόσφαιρα (των πρώτων σαιζόν του), αλλά χωρίς να αφήνει πουθενά ερωτηματικά και εκκρεμότητες για να τις λύσει στην 5η ή 6η σαιζόν όπως έκανε το Lost. Η δράση εξελίσσεται πολύ γρήγορα. Ολοι είναι αναλώσιμοι (εκτός τους 4-5 βασικούς φυσικά). Υπάρχουν αρκετές απώλειες συμπαθητικών 2ων ρόλων, με τραγικό τρόπο αλλά χωρίς σπλατεριές. Η σκηνοθεσία και η κάμερα μου άρεσαν. Η πλοκή είναι πολύ καλή (αν ξεχάσεις οτι υποτίθεται είναι 18χρονα - οι ηθοποιοί είναι σαφώς 25+) και γενικά φαίνεται ακριβή παραγωγή.
Αν περάσεις τα πρώτα 2-3 επεισόδια, μετά η σειρά παίρνει ρυθμό. Δεν έχει καθόλου κενά και καθόλου fillers. Δεν υπάρχουν πουθενά άσκοποι και ανούσιοι διάλογοι. Kάθε επεισόδιο είναι γεμάτο απο την υπόθεση που εξελίσσεται πολύ γρήγορα, με πολλή δράση, και τελικά... έχει αγωνία... Σε κανένα σημείο δεν κάνει κοιλιά, σε κρατάει στην τσίτα χωρίς να κλείνει το επεισόδιο με cliffhanger. Είμαι σίγουρος ότι σε άλλα χέρια, το υλικό αυτό με περισσότερη σάλτσα, θα είχε βγάλει 4 σαιζόν.
Συνολικά, τις είδα με χαλαρή διάθεση και τις καταευχαριστήθηκα τις 2 σαιζόνς και απ'ότι είδα στο τελευταλιο επεισόδιο, η 3η σαιζόν που θα έρθει, γίνεται πιό "Lost" - χωρίς να μπορώ να πω αν αυτό θα είναι καλό ή κακό. Ελπίζω το μάθημα του Lost να δίδαξε πολλούς.

Η πρώτη σεζόν με άφησε πλήρως ικανοποιημένο και είμαι έτοιμος να αρχίσω την δεύτερη ειδικά σαν οπαδός του Lost.Εύχομαι να μην την "φάει" ο γνωστός Δράκος των cancelled series είναι και ένας λόγος που συνήθως θέλω να αρχίσω να βλέπω ολοκληρωμένες σειρες..

H 2η σαιζόν, είναι πλήρης. Ακόμα κι αν δεν υπήρχε 3η, η ιστορία είναι κομπλέ. Απλά στο τελευταίο επεισόδιο της 2ης, έχοντας εξασφαλίσει την 3η σαιζόν, δίνει κάποια στοιχεία που χρειάζονται για την σύνδεση με την 3η... Δηλαδή s1+s2 = end of story 1.

12278740_910371385677233_9003790141738078861_n.jpg

Imdb | Wikipedia | CW | Facebook | Twitter | Youtube

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Πρεμιέρα 3ης σεζόν - 21 Ιανουαρίου 2016

Re: The 100

Προχθές σκεφτόμουν εάν αξίζει να ξανακάνω προσπάθεια να δω την 2η σεζόν.. :cool:

Αν και η ιστορία έχει στοιχεία που μου αρέσουν.. κάμποσα άλλα μου την σπάνε όπως το πάνε..