The Acolyte - Star Wars [Disney+]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 3 13.6%
  • Πολύ Καλή

Votes: 5 22.7%
  • Καλή

Votes: 6 27.3%
  • Μέτρια

Votes: 5 22.7%
  • Κακή

Votes: 3 13.6%

• Total voters
    22
Ρε παιδια,
ο Keanu Reeves ειναι gay ...... και βλεπω οτι ταινια εχει παιξει, ξανα και ξανα.
O Syd Mead (που εικονογραφησε το Blade Runner) ειναι gay .... και ΚΑΝΕΙΣ
δεν ασχοληθηκε με αυτη του την πλευρα. Γιατι ηταν ΚΟΡΥΦΗ στην σχεδιαση.

Ας ειναι οτι γραμμα της αλφαβητα θελει ο καθενας (ABCDEFG) ......
παρεχει το ζητουμενο στον τομεα του ? ΔΙΑΠΡΕΠΕΙ ? Τοτε δεν υπαρχει καν λογος
να ψαξω τι ειναι στο κρεβατι του. Και ουτε εκεινος χρειαζεται να πει κατι.

ΟΛΟΙ ..... ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ !
Ο Reeves δεν είναι gay Μάνο.

• Haha
Reactions: SR-71
Ρε παιδια,
ο Keanu Reeves ειναι gay ...... και βλεπω οτι ταινια εχει παιξει, ξανα και ξανα.
................
ΩΧ !
Κανονισε τωρα μετα απο αυτο να του πειραξεις και το σκυλο!!!! :oops:
Θα εχουμε 'δραματα'

Αλλαξε πλανητη!!! 🤣

Οk ......
ο Zackary Quinto (o Spock στο Into Darkness) ....... που δεν χορταινω
να βλεπω το ψυχροαναλυτικο επαγωγικο υφακι του. Ικανοποιημενος ?
Δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις. Υπάρχουν άπειροι gay ηθοποιοί. Τι σχέση έχει με τα ηλίθια σενάρια ή τις wokeίλες? Δεν αμφισβητούμε τις ικανότητες τους σαν ηθοποιοί.

Και εγω που νομιζα, οτι και μονο που προσδιοριζεσαι lgbqt κοινοτητα (στα μεγαλα francises)
αποκτας εισοδο ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ στις παραγωγες τους. Φυσικα .... δεν μπορω να το αποδειξω.
Δηλαδη, απο τους χιλιαδες straight ηθοποιους (και τα δεκαδες straight σεναρια) η Disney
προτιμα τα NON-straight ? Εξηγησε μου το λιγο στατιστικα .....

Και εγω που νομιζα, οτι και μονο που προσδιοριζεσαι lgbqt κοινοτητα (στα μεγαλα francises)
αποκτας εισοδο ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ στις παραγωγες τους. Φυσικα .... δεν μπορω να το αποδειξω.
Δηλαδη, απο τους χιλιαδες straight ηθοποιους (και τα δεκαδες straight σεναρια) η Disney
προτιμα τα NON-straight ? Εξηγησε μου το λιγο στατιστικα .....
Κάπου είχα διαβάσει ότι δεν προσλαμβάνουν πλεον white males.
Δεν είμαι σίγουρος όμως.

αφορα την σειρα acolyte η ανησυχια του καθενος για την woke κοινοτητα ?

δεν μπορειτε να γραφετε αυτα που θελετε εκει που πρεπει ? (ξερω εγω σε ενα νημα ξεχωριστο για αυτο τοθεμα)

Μαλλον μας τελείωσε με συνοπτικές διαδικασίες …. Πέρασαν οι ατάλαντοι & δεν ακούμπησαν :

• Wow
Reactions: SR-71 and Kosh

Ειναι τρομερο ομως σε τι εποχη ζουμε οπου οι Online ιαχες ειναι ικανες να ακυρωσουν ενα προιον το οποιο αλλες εποχες θα συνεχιζοταν μια χαρα.

Δεν ηταν τοσο ΓΤΠΚ σειρουλα (το Kenobi, αντιστοιχα. ηταν η συντριβη της ομωνυμης περσονας)
αλλα καποιος εκει μεσα στην Disney (και οχι το fanbase) ορθωσε αναστημα στην Kathleen Κennedy.
ΑΥΤΟ ..... απο μονο του ..... ειναι ελπιδοφορο. Η Κathleen, ξεχαστε το, δεν θα την ακυρωνε ποτε.
Aν μη τι αλλο, η Leslye Headland ειναι η φουρνια σκηνοθετων που θελει να προωθησει η Kathleen.

• Like
Reactions: Wanderer
Όντως, δεν ήταν τόσο χάλια πια σε σύγκριση με τα υπόλοιπα. Ίσως το κοινό με τον τρόπο του έδειξε ότι οι καιροί αλλάζουν και οι wokiές έχουν κι ένα όριο. Ίσως η ιστορία συνεχιστεί μετά από κάποια χρόνια από άλλους σεναριογράφους/παραγωγούς με λιγότερο “diversity” και λιγότερες lesbian witches (και μάλιστα the worst kind, αυτές που την βρίσκουνε πλατωνικά). 🤦‍♂️😁

Πρεπει να εκλεγει Tαγμα.
600 απο ολο τον κοσμο (καθε κρατος).
20 Jedi Masters ..... και προτασεις μομφης στην LucasFilm.
Εν αναγκη βαζουμε εμενα ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ, Αν και ειμαι λιγο biased.
Καλυτερα καποιος που να χει παιξει oλα τα παιχνιδια, να χει διαβασει
ολα τα βιβλια και να χει δουλεψει και στην παλια LucasFilm (προ 2015)
και να μην εχει τιποτα περιεργες ατζεντες (φονταμενταλιστης να ναι 😎
και ολα τα αλλα βρισκονται).

Η σειρά κατά τη γνώμη μου δε βλέποταν. Δεύτερη απόπειρα να τη δω κατέληξε πάλι στο ίδιο αποτέλεσμα. Βαρετή, κατι σκηνικά σαν γύφτικα τσαντηρια.... Δουλειά του ποδαριού.

Last edited by a moderator:
Σκεφτομαι ......
εαν μας κρατουσαν μυστικο οτι σκηνοθετης ηταν η Leslye Headland
μηπως ..... ημασταν λιγακι αντικειμενικοτεροι ! Γιατι σκηνικα και vfx
ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ να ειναι δουλεια ILM.

(Το μεγαλυτερο προβλημα μου ΔΕΝ ειναι η woke ατζεντα στην Disney
αλλα οτι ΔΕΝ σηκωθηκε κουρνιαχτος στο Kenobi, να εκπαραθυρωθουν οσοι
συνετελεσαν .... στην αποδομηση ενος ΥΠΕΡΛΑΜΠΡΟΥ παιδικου προτυπου !!!
Εχω τα θεματα μου .... το ξερω 😎)

They cancelled the Acolyte.jpg

Και αυτο ειναι το κακο με ενα τοσο μεγαλο και δαιδαλωδες universe (σαν το Star Wars).
Δεν εχεις την πολυτελεια να ακυρωνεις μετριες σειρες ! Γιατι το fandom ειναι τεραστιο
και οι προσδοκιες ... στην στρατοσφαιρα. Τον Plagueis ποιος θα τον αφηγηθει ? Kαι ΠΩΣ ?
Θα αποφυγει καθε ειδους συσχετιση με Qimir και Osha/Mae ? Πως θα γινει αυτο ?
Ο κυβος ερριφθη, στιγμιοτυπα προβληθησαν και ΔΕΝ αναιρουνται ..... πια.

Last edited:
  • Haha
Reactions: chocbhed
Κόπηκε;; Aναμενόμενο. Πήραν μια σειρά ορόσημο της παιδικής μας ηλικίας και την κάνανε προσάναμμα στο WOKE κίνημα. Σε ποιους, σε μάς. Που πηγαίναμε διακοπές το καλοκαίρι μέσα σε ανά Φιατάκι τίγκα στη τσιγαρίλα, τέρμα στα καψουροτράφουδα του Πάριου, με γαμωσταυρίδια σε όποιον μας προσπερνούσε, τη γιαγιά δεμένη στη σχάρα της οροφής και τη μάνα σε ρόλο Darth Vader. Παρόλα αυτά εμείς φανταζόμασταν πως είμαστα μέσα στο Millenium Falcon....

Δεν είναι δικό μου αλλά προσυπογράφω μέχρι κεραίας.

Ταλένταρα η τύπισσα εντωμεταξυ

Attachments

• viber_image_2024-08-21_17-09-10-743.jpg.dc91faf5587eac2839a483fbad5257ee.jpg
    viber_image_2024-08-21_17-09-10-743.jpg.dc91faf5587eac2839a483fbad5257ee.jpg
    145.8 KB · Views: 23