Το ξέρουμε επίσημα, γιατί εκεί στην Disney τόσο woke που είναι, μπορεί και να είναι ότι θέλει. Από την άλλη, τώρα κατάλαβα γιατί είναι τόσο μ@λ@κι@. Το κόλλημα με τις γυναίκες σκηνοθέτες, σεναριογράφους, κλπ μόνο και μόνο για το diversity, με ξεπερνάει.Αυτος που λεει "in a way that I think it wouldn't have worked" ειναι αυτH ....... η CK Kiechel.
The Writer of The Acolyte !
Εμενα παντως μου αρεσει μεχρι στιγμης. Δεν ειναι αριστουργημα οπως το andor, αλλα σιγουρα βλεπεται ευχαριστα. Μου αρεσει μαλιστα οτι εχει λιγο διαφορετικη οπτικη γωνια απο τις αλλες σειρες star wars
Και το Discovery το είδαμε, γιατί είμαστε κολλημένοι. Δεν σημαίνει ότι μας άρεσε. Εάν δεν δεις κάτι πως θα εκφέρεις γνώμη? Και όχι, δεν με ενδιαφέρει να σκηνοθετήσω ή να γράψω, δεν είναι δουλεία μου. Στην δική μου δουλειά όμως μαμάω, ας είναι έστω καλοί στην δική τους.Και σε αυτους αρεσει αλλα φανταζονταν πως θα το ειχαν σκηνοθετησει/συγγραψει οι ιδιοι για αυτο ειναι τοσο καυστικοι.
Ειναι και ψυχαναγκαστικοι βεβαια αφου το βλεπουν ενω δεν τους αρεσει τελικα![]()
Από το πρώτο επεισόδιο είπα ότι είναι γελοίο, δεν χρειάστηκα παραπάνω. Το ότι το είδα όλο, είναι ακριβώς ο ίδιος λόγος που βλέπω αυτό το γελοίο πράγμα που λέγεται the acolyte. Ειδικά τώρα που είδα και το 4ο. Το ότι καν βγήκε αυτό το επεισόδιο, θα έπρεπε να μας επιστρέψουν τα λεφτά της συνδρομής για ένα χρόνο τουλάχιστον. Έλεος πια με τα κουκλάκια ζωάκια, παπαράκια και δεν ξέρω γω τι. Δώστε λεφτά εκεί που πρέπει και για κανένα σενάριο της προκοπής.Aν για το Discovery σας πηρε 5 σαιζον για να αποδεχθειτε οτι δεν σας αρεσει κατι δεν παει καλα
μια ? δυο σαιζον ? Ε νισαφι....
Εγω εγραψα οτι ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ........ μεχρι στιγμης !Και σε αυτους αρεσει αλλα φανταζονταν πως θα το ειχαν σκηνοθετησει/συγγραψει οι ιδιοι για αυτο ειναι τοσο καυστικοι.
Ειναι και ψυχαναγκαστικοι βεβαια αφου το βλεπουν ενω δεν τους αρεσει τελικα![]()
Χρηστο, ποτε ηταν η τελευταια φορα που τα χωσες χοντρα σε κατι SW ?Καλό το 6ο.
Χωρίς μάχες αλλά προχώρησε η ιστορία και είδαμε τον sith από άλλη ματιά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.