The Acolyte - Star Wars [Disney+]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 3 13.6%
  • Πολύ Καλή

Votes: 5 22.7%
  • Καλή

Votes: 6 27.3%
  • Μέτρια

Votes: 5 22.7%
  • Κακή

Votes: 3 13.6%

• Total voters
    22
Αυτος που λεει "in a way that I think it wouldn't have worked" ειναι αυτH ....... η CK Kiechel.
The Writer of The Acolyte !
Το ξέρουμε επίσημα, γιατί εκεί στην Disney τόσο woke που είναι, μπορεί και να είναι ότι θέλει. Από την άλλη, τώρα κατάλαβα γιατί είναι τόσο μ@λ@κι@. Το κόλλημα με τις γυναίκες σκηνοθέτες, σεναριογράφους, κλπ μόνο και μόνο για το diversity, με ξεπερνάει.

Εμενα παντως μου αρεσει μεχρι στιγμης. Δεν ειναι αριστουργημα οπως το andor, αλλα σιγουρα βλεπεται ευχαριστα. Μου αρεσει μαλιστα οτι εχει λιγο διαφορετικη οπτικη γωνια απο τις αλλες σειρες star wars

• Like
Reactions: Wanderer and Kosh
Εμενα παντως μου αρεσει μεχρι στιγμης. Δεν ειναι αριστουργημα οπως το andor, αλλα σιγουρα βλεπεται ευχαριστα. Μου αρεσει μαλιστα οτι εχει λιγο διαφορετικη οπτικη γωνια απο τις αλλες σειρες star wars

Και σε αυτους αρεσει αλλα φανταζονταν πως θα το ειχαν σκηνοθετησει/συγγραψει οι ιδιοι για αυτο ειναι τοσο καυστικοι. :p

Ειναι και ψυχαναγκαστικοι βεβαια αφου το βλεπουν ενω δεν τους αρεσει τελικα :ROFLMAO:

• Angry
  • Haha
Reactions: SR-71 and avpap
Και σε αυτους αρεσει αλλα φανταζονταν πως θα το ειχαν σκηνοθετησει/συγγραψει οι ιδιοι για αυτο ειναι τοσο καυστικοι. :p

Ειναι και ψυχαναγκαστικοι βεβαια αφου το βλεπουν ενω δεν τους αρεσει τελικα :ROFLMAO:
Και το Discovery το είδαμε, γιατί είμαστε κολλημένοι. Δεν σημαίνει ότι μας άρεσε. Εάν δεν δεις κάτι πως θα εκφέρεις γνώμη? Και όχι, δεν με ενδιαφέρει να σκηνοθετήσω ή να γράψω, δεν είναι δουλεία μου. Στην δική μου δουλειά όμως μαμάω, ας είναι έστω καλοί στην δική τους.

Aν για το Discovery σας πηρε 5 σαιζον για να αποδεχθειτε οτι δεν σας αρεσει κατι δεν παει καλα :)

μια ? δυο σαιζον ? Ε νισαφι....

• Haha
Reactions: SR-71
Aν για το Discovery σας πηρε 5 σαιζον για να αποδεχθειτε οτι δεν σας αρεσει κατι δεν παει καλα :)

μια ? δυο σαιζον ? Ε νισαφι....
Από το πρώτο επεισόδιο είπα ότι είναι γελοίο, δεν χρειάστηκα παραπάνω. Το ότι το είδα όλο, είναι ακριβώς ο ίδιος λόγος που βλέπω αυτό το γελοίο πράγμα που λέγεται the acolyte. Ειδικά τώρα που είδα και το 4ο. Το ότι καν βγήκε αυτό το επεισόδιο, θα έπρεπε να μας επιστρέψουν τα λεφτά της συνδρομής για ένα χρόνο τουλάχιστον. Έλεος πια με τα κουκλάκια ζωάκια, παπαράκια και δεν ξέρω γω τι. Δώστε λεφτά εκεί που πρέπει και για κανένα σενάριο της προκοπής.

• Haha
Reactions: chocbhed
Παντως, εγω, το Discovery ΜΟΝΟ την πρωτη σεζον παρακολουθησα.
Την 2η, κατι ψιλα απο δω και απο κει (ουτε καν τελειωνα τα επεισοδια).
Οποτε ο Ναθ εχει δικιο !

Αν δεν φυγει η κλαψομουν@, ΧΑΪΡΙ ..... ντεν εχει !

Last edited:
  • Like
Reactions: avpap

Εγω εγραψα οτι ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ........ μεχρι στιγμης !
Οχι παθιασμενα ....... αλλα μου αρεσει !

Last edited:
Ειδα και το 4ο επεισοδιο.

Αρκετα ηπιο αλαλ εκανε μπαμ οτι ηταν ολο μια προπαρασκευη της αποκαλυψης.

Τωρα που φανερωθηκε ο main ? villain θα δουμε που θα το πανε.

• Like
"Στην αμμο μην χτιζεις παλατια ... η Disney θα στα κανει συντριμμια κομματια".
Ναι, το cliffhanger ηταν αριστουργηματικο .... ομως .... μην βγει κανας Σεφερλης ! 😖

Το οποιο θα ναι μεγαλη ξενερα .....

..... γιατι οι Jedi τον τραβολογουσαν λες και ηταν το παιδι για θεληματα.
Μονο να πεταχθει να τους παρει τσιγαρα, δεν τον εστειλαν.

OK, εξαιρετικο το 5ο.

Φοβερές μάχες. Και τελικά μια χαρα το πορτραίτο του κακού (για μενα).
Δεν το περιμενα.

8.5/10

• Like
Reactions: avpap
Καλύτερο το 5ο από ότι περίμενα. Μου άρεσαν τόσο οι μαχες όσο και οι διάλογοι. Δεν είναι andor, αλλά είναι σαφέστατα καλύτερο από obi wan και Ahsoka (το λέω με πόνο καρδιάς αυτό)

Ναι η σειρά παίρνει σάρκα και οστά στο 5ο ακόμα και για τους σκεπτικούς. Ανατροπές και μάχες σε σημείο που οι αποδεκατισμοί μου θύμισαν τακτική GoT.

Καλό το 6ο.
Χωρίς μάχες αλλά προχώρησε η ιστορία και είδαμε τον sith από άλλη ματιά.
Στο επόμενο θα μάθουμε και τι συνέβη.

ΥΓ. Φωτομαστιγιο? Kinky :cool:

• Haha
Καλό το 6ο.
Χωρίς μάχες αλλά προχώρησε η ιστορία και είδαμε τον sith από άλλη ματιά.
Χρηστο, ποτε ηταν η τελευταια φορα που τα χωσες χοντρα σε κατι SW ? 😌
(γιατι δεν μπορω να θυμηθω .... 😙😚)

Το 6ο επεισοδιο καλο ηταν, υφαινει καλυτερα τον χαρακτηρα του Qimir,
ομως ............. δεν τρελλαθηκα κιολας. Ok, εχουμε αλλα δυο επεισοδια.