The Amazing Spider-Man 2

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    27
Re: The Amazing Spider-Man 2 (2014)

Τα εφέ του Electro ήταν πραγματικά απίστευτα, τόσο ως σύλληψη όσο και ως υλοποίηση. Νομίζω ότι η κλισέ έκφραση ότι μια ταινία είναι "μόνο εφέ" πρέπει να αρχίσει σιγά σιγά να αλλάζει, αφού μερικές φορές τα εφέ από μόνα τους είναι τεράστια Τέχνη.

Πολύ καλή ταινία.
Αν το προηγουμενο ηταν το χειρότερο απο τα 4 , αυτο είναι το καλύτερο και απο τα πεντε που εχουν βγει ως τώρα.
Πολύ πιο πιστο στο κομικ , με εξαιρετικές ερμηνείες , μάχες και στορυ που κορυφώνεται ως το φινάλε με τα γνωστα για τον spidey επακόλουθα που γνωρίζουν οι πιστοι του κομικ.
Ο Goblin ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ και ο Ελεκτρο αρκετά καλός.
Σουπερ ερμηνειες για ταινία του είδους απο το πρωταγωνιστικό δίδυμο που είχε μεγάλη χημεία σε όλες τις κοινές σκηνές του.
Εξαιρετικά εφφε , με αποκορύφωμα την στολή του Spiderman με ολους τους κυματισμους κλπ απο τις κινήσεις του.

Ευχομαι στο επόμενο να δουμε Venom/Carnage αν και μάλλον δυσκολο γιατί
μαλλον παμε για sinister six απο τις στολές στην oscorp.

Κάτι μου λεει πως στο επομενο θα δουμε και Mary Jane .

ΥΓ.Την σκηνη
θανάτου της Gwen δεν την "χωνεψα" ουτε τώρα, κάμποσες δεκαετίες μετά
απο τότε που με σοκαρε πιτσιρικάς διαβάζοντας το κομικ.Καποια πράγματα τελικά σου μένουν ...

οταν βγει σε br θα το δω ετσι για να εχω αποψη

Επιτελους καταφερα να τη δω!!! Δε μπορω να πω οι πρωταγωνιστες μου αρεσαν καλυτερα απτο πρωτο οπως επισης και ο σπορος στο τελος ολα τα λεφτα ο μπομπιρας!!! Επισης και αστειες ατακες δεν ηταν ασχημες .... Αλλα σε γενικες γραμμες μου φανηκε οτι με κουρασε λιγο κ οτι δε τελειωνε ποτε. Για τα εφε οτι και να πω ηταν αλλο πραμα!!! Οπως και η μουσικη πανικος στο ισιωμα!!!

Πολύ καλή ταινία.

ΥΓ.Την σκηνη
απο τότε που με σοκαρε πιτσιρικάς διαβάζοντας το κομικ.Καποια πράγματα τελικά σου μένουν ...

Το ιδιο θα πω και εγώ! Πάρα πολύ καλή με εξαιρετικά εφέ ήχο και ερμηνείες όπως και πολύ πιστή στο κόμικ.
Αλλά... Αλλά... Το τέλος δεν χωνεύεται όσο και να το ξέρεις...

Απάντηση: The Amazing Spider-Man 2 (2014)

Να πω την αλήθεια , οι προηγούμενες ταινίες του Spider-Man δεν μου άρεσαν για θεωρούσα τις πρωταγωνίστριες ( το κορίτσι του Spider-Man) άσχημες .
Αυτή θα έλεγα η κοπέλα ήταν τουλάχιστον από εμφάνιση πολύ καλή .

Η ταινία ήταν γενικά καλή , μου φάνηκε όμως λίγο "παιδική" .

Πολύ καλή ταινία.
Αν το προηγουμενο ηταν το χειρότερο απο τα 4 , αυτο είναι το καλύτερο και απο τα πεντε που εχουν βγει ως τώρα.
Πολύ πιο πιστο στο κομικ , με εξαιρετικές ερμηνείες , μάχες και στορυ που κορυφώνεται ως το φινάλε με τα γνωστα για τον spidey επακόλουθα που γνωρίζουν οι πιστοι του κομικ.
Ο Goblin ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ και ο Ελεκτρο αρκετά καλός.
Σουπερ ερμηνειες για ταινία του είδους απο το πρωταγωνιστικό δίδυμο που είχε μεγάλη χημεία σε όλες τις κοινές σκηνές του.
Εξαιρετικά εφφε , με αποκορύφωμα την στολή του Spiderman με ολους τους κυματισμους κλπ απο τις κινήσεις του.

Ευχομαι στο επόμενο να δουμε Venom/Carnage αν και μάλλον δυσκολο γιατί
μαλλον παμε για sinister six απο τις στολές στην oscorp.

Κάτι μου λεει πως στο επομενο θα δουμε και Mary Jane .

ΥΓ.Την σκηνη

Eγω θα διαφωνησω.

Εξακολουθει να ειναι αχρωμος αγευστος και ανευρος ο ηθοποιος κατι που απο μονο του καταστρεφει την ταινια. Η Σαλλυ Φιλντ δεν πειθει, οι αντιπαλοι του του Αραχνακια πλην του Ελεκτρο ειναι επιεικως γελοιοι....

Δεν ειναι Ρίνο αυτος (αν και η ιδεα του εξωσκελετου ειναι καλη), αν ειναι δυνατον να του βαζουν πολυβολα και πυραυλους.....
Δεν ειναι Green Goblin ο τυπος.....οσο θυμομαστε τον Τζειμς Φρανκο αναπολουμε εναν καλο ηθοποιο στον ρολο και οχι εναν κατω του μετριου καρικατουρα, δεν ειναι καθολου καλη η σκηνοθετικη προσεγγιση στον χαρακτηρα του και η μεταμορφωση του ειναι για τα μπαζα...και αχρειαστη.
Επρεπε μαλλον να κανουν κατι για να διαφοροποιηθουν απο τον αντιστοιχο κακοποιο των πρωτων ταινιων αλλα νισαφι.....

Ο Ελεκτρο προφανως και ειναι αρκετα καλος και μακρυα απο τον γελοιο κακοποιο του κομικ. Για αυτο και ολη η ταινια περιστρεφεται γυρω του μπας και διασωθει.

Τα μονα καλα στοιχεια της ταινιας ειναι ο κακος της και φυσικα η Γκβεν Στεισυ (τι ματια !!!) αλλα μεχρι εδω ηταν, τουλαχιστον σε αυτο δεν εκαναν καμια πατατα να την αφησουν ζωντανη....

Απογοητευση για μια ακομα φορα αλλα αναμενομενο ηταν.

Δεν ξερω αν η επομενη ταινια θα εχει τους sinister six.

Ισως ηταν το εναυσμα για την spinoff ταινια των sinister six οπως spinoff θα εχουμε και για τους Venom/Carnage.

H τελευταια με αναμιξη του μεγιστου Todd McFrlane.

Εγώ θα πω ότι η ταινία είχε τα Καλά και τα κακά της. Όσο ο spidey είναι με το κουστούμι κ τη μάσκα όλα Καλά. Με το που τη βγάζει αρχίζει το δράμα. Δηλαδή το ότι θα βρίσκανε χειρότερο ηθοποιό από τον Τόμπι για να κάνει τον Peter Parker δε το περίμενα. Η Γκουεν πολύ καλή όπως και ο Ηλέκτρο και θα συμφωνήσω ότι ευτυχώς δεν ακολούθησαν την πεπατημένη του κόμικ γιατί μαζί με τον Μυστήριο ήταν οι πιο αδιάφοροι super villains ever. Η προσέγγιση του γκομπλιν επίσης δε μου άρεσε όπως και οι καρικατούρες των Οσμπορν (πατέρα & υιού) αλλά τι να πούμε όταν όχι μόνο στα προηγούμενα είχαμε Νταφοε κα Φράνκο αλλά και το στόρι από τα κόμικ είναι βαθιά ριζωμένο μάσα μας.
Η ταινία όμως βλέπεται ευχάριστα αρκεί να μη την υπεραναλύσεις, καλή ώρα :-D

Το πιο γελοίο spider man που έχω δει. Ο ήρωας πολύ χαζοχαρούμενος. Τα προηγούμενα μου άρεσαν περισσότερο.

Ωπ! ..είχα ξεχάσει να ψηφίσω εδώ!

Ψήφισα πολύ καλή.. παίρνοντας υπόψιν το σύνολο! :cool:

Παρ' όλες τις όποιες "αδυναμίες" των πρωταγωνιστών προτιμώ τον Andrew Garfield από τον Tobey Maguire..
όπως και την Emma Stone από την Kirsten Dunst..

Η ταινία έχει σε κάποιες σκηνές μία "οπτική" που απευθύνεται σε νεαρότερους θεατές..

Last edited:
Απάντηση: The Amazing Spider-Man 2 (2014)

απογοητευση τελειως,η προηγουμενη ηταν πολυ καλυτερη.
Πλατιαζει πολυ,γινεται νεροβραστη και η δραση δε λεει και πολλα.
Μετρια.

Σαν ταινία ήταν ευχάριστη, αν και προβλέψιμη (δεν έχω διαβάσει τα κόμικ).
Η εικόνα όμως τα έσπαγε τελείως, τόσο σε ποιότητα όσο και σε special effects!
Το είδα σε bluray 3D στον πρόβολέα και ήταν από τα καλύτερα που έχω δει ever. Έξυπνο γύρισμα, που αναδείκνυε το 3D και δεν κούραζε ιδιαιτερα στις γρήγορες σκηνές αφού χρησιμοποιούσε συχνά slow motion. Ειδικά οι σκηνές με τον Electro στην Times Square και στο εργοστάσιο ηλεκτρικής παραγωγής ήταν όλα τα λεφτά όπως και η σκηνη της πτώσης της emma.
Είναι από τις λίγες περιπτώσεις που χάνει πολύ η ταινία αν ΔΕΝ την δεις σε 3D...

ΥΓ. Και ο ήχος ήταν εξαιρετικός, με πολύ καλο διαχωρισμό και surround effects.