The Amazing Spider-Man

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    61
Re: Spider-Man 4

Martin_Sheen_is_Uncle_Ben_article_story_main.jpg
Emma_Stone1.jpg

Martin Sheen : Uncle Ben
Emma Stone : Gwen Stacy

Last edited:

Ο Andrew Garfield εχει παιξει τα τελευταια χρονια σε πολυ καλες ταινιες (να μην πω ταινιαρες) Boy A,social network και Never let me go, που ηταν,ειδικα στη πρωτη και την τριτη, εξαιρετικος.Βεβαια αλλο πραγμα ο spiderman αλλα μαλλον ειναι καλη επιλογη.
Καλα, για την Emma Stone, δεν εχω λογια.....

Last edited:

Το μεγαλυτερο φαουλ στον προηγουμενο Ανθρωπο αραχνη ηταν η απουσια της Γκβεν Στεισυ και η σχεση της με τον Παρκερ.
Ηταν δε τοσο σημαντικη που εμελλε να ειναι το δευτερο σε τραγικοτητα γεγονος στην ζωη του Παρκερ μετα τον θανατο του θειου του.

Παντως η επιλογη του ανθρωπου Σαυρα για αντιπαλο του Παρκερ ειναι εξαιρετικη. Ενα ειδος Δοκτωρα Τζεκλυ και μιστερ Χαιντ. Κατι σαν τον Οκτοπους ετσι οπως τον παρουσιασαν στο spiderman 2 (καλος αλλα που κυριευοταν σε κακο απο μια...ατυχια. Βεβαια ουτε ο Οκτοπους ηταν ετσι, κανονικα ηταν κακος μεχρι το κοκκαλο σαν τον πρασινο καλικατζαρο...)

Και αν θυμαμαι καλα στην τριτη ταινια ο δοκτωρ Κονορς που μεταμορφωνεται σε ανθρωπο Σαυρα ειχε παιξει σε μια σκηνη. Τον ειχε παιξει ο Ντιλαν Μπεικερ.

Αυτος και ο γιος του Tζονας Τζειμσον (ο αργοτερα μεταμορφωθεις σε Man Wolf απο μια σεληνιακη πετρα ) Τζον Τζειμσον ηταν οι αντιπαλοι του ανθρωπου αραχνη που ενω επαιξαν στην ταινια δεν τους ειδαμε ποτε σαν αντιπαλους του.

Απάντηση: Spider-Man 4

Μπα δεν ψήνομαι.
Ελπίζω να κάνω λάθος και να μην καταστρέψουν κάτι ωραίο που έχτισαν μέχρι τώρα.

Αν δεν το κατεβασουν και αυτο.

Last edited by a moderator:

Oταν εχεις δει σαν ανθρωπο αραχνη τον προηγουμενο που ελαμπε πραγματικα λες και ηταν γεννημενος για αυτον τον ρολο και ξαφνικα βλεπεις τον νεαρο αυτο που μου μοιαζει λιγο με τον προηγουμενο Σουπερμαν φυσιογνωμικα τι να σου παει καλα.....

Μεγαλο λαθος η τοσο συντομη επανεκκινηση.

υγ

Παντως το υποκειμενικο πλανο στο τελος του τρειλερ ηταν καταπληκτικο. Ειμαι σχεδον βεβαιος οτι θα μεινει στην ιστορια.

Δεν καταλαβαινω την αναγκη τους να κανουν reboot τoν Spidey.
Πραγματι μου ειναι αδιανοητο.

Συμφωνώ απόλυτα kosh... έχει μεγάλα παπούτσια να γεμίσει ο νέος.

Μάθαμε το λόγο για το reboot? O Toby ήταν πολύ αγαπητός σαν spiderman και σίγουρα το franchise είχε πολύ ψωμί έτσι κι αλλιώς με τόσους κακούς και ιστορίες... Μήπως πήραν τα μυαλά του αέρα και ζητούσε λαγούς με πετραχείλια και το κάναν απλά για να του δείξουν ότι δε μασάνε?

Η σκηνή στο τέλος πολύ εντυπωσιακή. ειδικά για όσους (σαν κι εμένα) έχουν υψοφοβίες, ακροφοβίες κλπ κλπ...

Νομιζω οτι ο τιτλος του θεματος πρεπει να αλλαξει, γιατι απ οτι φαινεται το 4 δεν ειναι η συνεχεια αλλα κατι εντελως καινουργιο.

Απάντηση: Re: Spider-Man 4

Μεγαλο λαθος η τοσο συντομη επανεκκινηση.

Ολεθριο.Η μονη εξηγηση που μπορω να δωσω ειναι οτι στερεψαν απο ιδεες για το πως θα συνεχισουν και διαλεξαν τον ευκολο δρομο του reboot.Ετοιμο στορυ,με καποιες παραλαγες και οριστε φατε.Reboot ομως τοσο γρηγορα?
I pass...
Το μονο καλυτερο ειναι η παρουσια της Εμμα Στοουν...