The Amazing Spider-Man

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    61
Απάντηση: The Amazing Spider-Man (Spider-Man 4)

την ειδα τελικα χθες και μου αρεσε πολυ.
Ειχα μεγαλη επιφυλαξη,αλλα οσο περνουσε η ωρα,μου αρεσε και περισσοτερο.
Το μονο που με χαλασε,ηταν στο ρολο της θειας Μεη που δεν ταιριαζει η συγκεκριμενη.

Δεν καταλαβα γιατι βγηκε αυτη η ταινια...

Και το λεω αυτο οντας μεγαλος φαν του Σπαιντερμαν...

Re: The Amazing Spider-Man (Spider-Man 4)

Κόντεψε να με πάρει ο ύπνος.

Ο μικρός δεν κολλάει για spiderman με τίποτα και γενικά η σύγκριση με τις ταινίες του Bryan Singer έχει ξεκάθαρο νικητή.

Κόντεψε να με πάρει ο ύπνος.

Ο μικρός δεν κολλάει για spiderman με τίποτα και γενικά η σύγκριση με τις ταινίες του Bryan Singer έχει ξεκάθαρο νικητή.

Εννοεις φανταζομαι τον Sam Raimi

Δοξα το θεο εχουμε χορτασει απο spiderman τοσα χρονια!!! Παντως μπηκα στο κοπο να τη δω καθαρα απο περιεργεια...... Γενικα μου αρεσε αρκετα. Και το casting το βρηκα αρκετα καλο. Βασικα μου αρεσε πολυ περισσοτερο απτο πρωτο. Μονο η ξανθουλα στην αρχη που την ειδα μου μοιαζει για ρωσσιδα μαφιοζα αλλα σιγα σιγα τη συνηθισα κ αυτην.

δεν βρήκα κανένα μα κανένα λόγο για το reboot... χειρότερη σε όλα από την "παλιά" πρώτη....

καλύτερα να ξανάβλεπα εκείνη.

Re: Spider-Man 4

Ανακοινώθηκε ποιος θα είναι ο "κακός" στο νεο spiderman

Θα είναι ο Rhys Ifans

και θα κάνει τον lizard

the-lizard-1.jpg

tumblr_ma30kwgU3y1r6byfko1_500.png
2451438-thelizard.jpg

Απιστευτα κακη σχεδιαστικα προσεγγιση του Lizard απο τους σχεδιαστες. Η εκαναν περικοπες για οικονομικους λογους ή δεν μπορουσαν να αποδωσουν σωστα τον Lizard.

Kαι μονο που τον ειδα ξενερωσα ασχημα.

Last edited:

Kαι τωρα στα της ταινιας.
Πρωτα τα ...θετικα.

Ειχε καποιες καλες φωτογραφικα σκηνες. Πολυ ωραιες οντως, εντυπωσιαστηκα.

Καποια ανω του μετριου εφφε.

Και εναν καλο και ταιριαστο ηθοποιο στον ρολο του. Τον Μαρτιν Σιν στον ρολο του θειου. Αρκετα καλος .

Και τωρα τα....αρνητικα που ειναι τα περισσοτερα.

Σκηνοθετικα πρωτα ηταν μια τρελλη απογοητευση απο εναν οχι κακο σκηνοθετη. Ειναι φανερο οτι δεν μπορεσε να μπει στο πετσι του χαρτινου ηρωα οπως ο Ραιμι και τα εκανε σαλατα.

Τρομακτικη ελλειψη ρυθμου για μια ταινια που θα μπορουσε ναναι μικροτερη. Απιθανα μεγαλες κοιλιες που εκαναν και τον πιο καλοπροαιρετο θεατη να χασμουρηθει. Το χειροτερο του σημειο ομως ηταν η τραγικη καθοδηγηση του νεαρου πρωταγωνιστη.

Ηταν που ηταν αταιριαστος και φυσιογνωμικα και υποκριτικα για τον ρολο τον αφησε ξεκρεμαστο να τα βγαλει περα λες και ειχε τον Μπραντο. Κακιστος χειρισμος ηθοποιων. Για τους αλλους δεν χρειαστηκε και πολλα μιας και ηταν βετερανοι.

Η Σαλλυ Φιλντ εξαιρετη ηθοποιος μεν αλλα ασφυκτιουσε στον ρολο της και δεν τραβαγε με τιποτα. Καμια σχεση με την υπεροχη και υποκριτικα και ως προς την πιστοτητα του κομικ θεια Μει της ταινιας του Ραιμι.

Και τελος η μουσικη.......

Τετοιο χαλι σε ταινια σπανια ακους. Οταν εχει προηγηθει η ταινια του Ραιμι με την απιστευτη μουσικη του Ντανι Ελφμαν που εδενε τοσο αρμονικα με τον υπεροχο ρυθμο της ταινιας κανεις κατι διαφορετικο απο .....αυτο που κανουν ολοι.

Ψηφισα κακη (δεν το περιμενα με τιποτα...) Οπως λεει και ο Μπαμπης ....δεξι κλικ και .....delete.

Την περιμενα πολυ χειροτερη και τελικα μου αρεσε

Τα προγούμενα Spider-Man παρότι ήταν καλά σε ταινίες ,δεν ήμουν φαν τους γιατί δεν μου άρεσαν η κοπέλα του Spider-Man ,την οποία θεωρούσα άσχημη.
Σε αυτήν την ταινία η κοπέλα μπορεί να ήταν η υπερβολικά όμορφη ,σίγουρα δεν την έλεγες άσχημη,ομορφούλα ήταν.
Σαν ταινία όμως δεν μου άρεσε, σε αντίθεση με τις προηγούμενες .

Τα προγούμενα Spider-Man παρότι ήταν καλά σε ταινίες ,δεν ήμουν φαν τους γιατί δεν μου άρεσαν η κοπέλα του Spider-Man ,την οποία θεωρούσα άσχημη.
Σε αυτήν την ταινία η κοπέλα μπορεί να ήταν η υπερβολικά όμορφη ,σίγουρα δεν την έλεγες άσχημη,ομορφούλα ήταν.
Σαν ταινία όμως δεν μου άρεσε, σε αντίθεση με τις προηγούμενες .

Για το θέμα της ομορφιάς θα συμφωνήσω η Emma Stone μακράν καλύτερη της Kirsten Dunst!

Την θεωρω πολύ καλύτερη ταινία απο τις αντίστοιχες του Ραϊμι. Ειδικά ή επιλογή του Tobey Maguire στις προηγούμενες ήταν πολύ αστοχη κατ' εμέ. Ευτυχώς τον αντικατέστησαν...

Την ειδα χτες χλιαρη σκηνοθετικα ο πρωταγωνιστης εδενε καλυτερα με τον χαρτινο ηρωα απο οτι ο Maguire , την σαυρα επρεπε να της δωσουν πιο τρομακτικο χαρακτηρα

για γελια , εκανα συσκριση με τον Molina διαστημικη ερμηνεια , ο καλυτερος κακος spiderman ever !!!

Aπλα καλη ψηφισα.

Ο Maguire και η Kirsten χειρότεροι από το ξενερουα / πλαστικό δίδυμο;

Τί αλλο θα ακούσουμε....

Η αλήθεια ειναι οτι η Kirsten Dunst δε πλησίαζε το χαρακτήρα της MJ (τουλάχιστον σε εντυπωσιακή ομορφιά) ούτε στο ελάχιστο ενώ αντίθετα η φετινή Γκουέν Στέϊση είναι copy paste απ το κόμικ.
Από την άλλη ο Maguire ήταν για εμένα μακράν η καλύτερη ερμηνεία για Peter Parker αλλά και ως physic

Καλη και με λιγη γενναιοδωρια, πολυ καλη.
Μαλλον οτι καλυτερο μεχρι τωρα σε Spiderman.
Ειχαμε βλεπετε και Emma Stone σε ρολο-γαντι.

κατι πηγε να πει στην αρχη...παρουσιασε ενα πιο νορμαλ και πιο "γήινο" spiderman, αλλα μετα τη μεση που βγηκαν σαυρες, βατραχια και κροκόδειλoι ξεφυγε τελειως. χειροτερη κατεμενα απο τις προηγουμενες που ηταν συνειδητοποιημένες αναφορες στο χαρτινο ηρωα ενω αυτη πηγε να γινει πιο ιντελετκουελ νομιζωντας οτι ειναι αλλου ειδους ταινια και τελικα εγινε το μαυρο το χαλι.
απογοητευση και χαμενη τελικα ωρα η θεαση της. ακομη και τα ειδικα εφε στα οποια υποτίθεται στηριζεται ηταν εκτος πραγαμτικοτητας και υποδεέστερα των προηγούμενων ταινιων.
ο πιτσιρίκa ειναι καλυτερος απο τον αχαρο και αβολο προηγούμενο αλλα και παλι δε σωνεται η ταινια.
οντως οπως ειπε καποιιος πιο πανω "δεξι κλικ και delete"