αυτό κατά την γνώμη μου δεν μπορεί να "σταθεί" σαν στοιχείο στην κόντρα με τον Υπέρηχα, για διάφορους λόγους..ο νεαρος Stelios papa εβγαζε ενα περιοδικο για προσωπικη του χρηση
με τα οικογενειακα γεγονοτα και οχι μονο καθε 15 ημερες περιπου
το SURPRISE δυο εως 4 σελιδων
μεχρι στιγμης με αρκετες διακοπες υπαρχουν 596 τευχη
συγνωμη για τα ορθογραφικα
.
View attachment 229420
σας παρουσιασα δυο παγκοσμιες αποκλειστικοτητες της μεγαλυτερης μπαντας του πλανητη ολων των εποχωναυτό κατά την γνώμη μου δεν μπορεί να "σταθεί" σαν στοιχείο στην κόντρα με τον Υπέρηχα, για διάφορους λόγους..
τι άλλο τεκμηριωμένο υλικό έχεις από εκείνη την εποχή που να αφορά την μπάντα (ή έστω τα μέλη της χωριστά);;
μωρέ.. νεαρός δεν είμαι, μακάρι να είμουν.. σαν και σένα πάνω κάτω είμαι.. απλά δεν είμαι φαν των Beatles τους οποίους όμως σέβομαι για το έργο που άφησαν..σας παρουσιασα δυο παγκοσμιες αποκλειστικοτητες της μεγαλυτερης μπαντας του πλανητη ολων των εποχων
και εσυ ο νεαρος ερχεσαι να με αμφισβητησεις
μη σου δειξω και την τριτη ....θα πεσουν σαγονια
υποκλίνομαι στον νεαρό Στελιο Παπα...ο νεαρος Stelios papa εβγαζε ενα περιοδικο για προσωπικη του χρηση
με τα οικογενειακα γεγονοτα και οχι μονο καθε 15 ημερες περιπου
το SURPRISE δυο εως 4 σελιδων
μεχρι στιγμης με αρκετες διακοπες υπαρχουν 596 τευχη
συγνωμη για τα ορθογραφικα
.
View attachment 229420
Συγνώμη , συγνώμη, συγνώμη !!ο υπερηχας δεν θα τα βρει ποτε σκουρα με τον Μπητλικο αδελφο του
σας εκανα την τιμη να εκθεσω κατι τελειως προσωπικο και μια παγκοσμια αποκλειστικοτητα
και εσεις τιποτα
κυριε Vlad θα δεχτω την συγνωμη σας και εσεις θα εχετε την τιμη να δειτε την τριτη ιστορικη φωτο![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.