Απάντηση: Re: THE BEATLES - REMASTERS 9-9-09
Φυσικά.
Forever .
Mήν μπερδεύουμε Φαινόμενα 200 και ετών μέ τεράστια Δυναμική και Σήμερα αλλά και στο Μέλλον ,μέ καταστάσεις ακόμα σχεδόν Εφήμερες..
Με ολο τον σεβασμό στά ´Σκαθάρια´δηλαδή..............

Δεν θυμάμαι νάγραψε καμιά Hammerklavier o Paul,ετσι γιά παράδειγμα δηλαδή.

Ασε που και η Σύγχρονη Αυτοσχεδιαστική Ευρωπαϊκή Μουσική δημιουργεί Παπάδες..................
Καλός ο Λουμίδης ,αλλά στούς Καφέδες του...
Συμφωνώ μέχρι κεραίας στα περί αξίας, συγκρίσεων και όλα τα σχετικά και δεν θέλω να μπερδεύω και τίποτα και ξέρεις πως τείνω ευήκοον ους σε κάθε τι ενδιαφέρον. Και παρακολουθώ -χαρη σε σας φίλοι μου -όσο μπορώ τις σύγχρονες τάσεις.
ΟΜΩΣ...
Εδώ μέσα- θα το παραδεχτείς- μπαίνουν συχνά θέματα "παλαιότητας" κλπ (μην επεκταθώ). Με αυτό και
μόνο το κριτήριο, δεν μπορεί κατι που είναι ξέρω γω 30 -40 χρονώ, να κατηγορείται ως "παλιό" και απο την άλλη κάτι που είναι 200, φυσικά όχι. Έχει δίκιο ο Chief.
Γουστάρω πολύ, πάρα πολλή απο τη μουσική των 60's-'70's και εσχάτως ακόμη και των '50´s. Έχω πετάξει πολύ περισσότερη. Όμως έχει μείνει κάμποση που είναι δική μου. Έτσι απλά. Δεν μπορώ να το πω αλλιώς. Δ-I-K-H ΜΟΥ.
Σε ότι με αφορά, δεν είναι στείρο πείσμα, δεν είναι βίτσιο, δεν είναι (μόνο, έστω) νοσταλγία, δεν είναι νεκροφιλία, δεν είναι παραίτηση, δεν είναι "ασφάλεια", δεν είναι πια, χάρη και σε σας -συγχωρείστε μου την τόλμη- άγνοια. Δεν νοιώθω ξεχωριστός, δε θέλω σώνει και καλά να διαφέρω , δεν επιδιώκω να είμαι
ίδιος, δεν περιχαρακώνομαι, δεν προπαγανδίζω, δεν κατηγορώ. Για μουσικές επιλογές μιλάμε, έτσι;
Μόνο που και που, γράφω γι αυτά που μου αρέσουν. Δεν νομίζω πως ντε και καλά πρέπει να φορούν κάποιον. Ίσα ίσα. Όμως, κι αυτό είναι το σημαντικό, με τον τρόπο αυτό, αποκαλύπτομαι. Όπως όλοι οι καλοί φίλοι, ο καθείς με τον τρόπο του, εδώ μέσα. Το να είναι αυτή η αποκάλυψη μια μπούρδα, κάτι ανάξιο σχολιασμού, κάτι αδιάφορο, δεν τρέχει τίποτα. Το να αμφισβητείται όμως η
γνησιότητα αυτής της αποκάλυψης, δεν αντέχεται... Σπαθί μιλάω
Απλά έτσι συμβαίνει, δεν μπορώ να υποκριθώ. Δηλαδή τι, συζητώ και γράφω για κάτι,
υποκρινόμενος για την επίδραση του;
Εκατό εκατομμύρια κόσμος να έρθει να μου πεί πως
δεν υπάρχει γκρουπ Allman Brothers, Doors, etc, δεν μου καίγεται καρφί. Τώρα, το κατα πόσο αυτό που μου αρέσει, εδώ και τριάντα ας πούμε χρόνια, είναι "εφήμερο" ή θα αποτελέσει ένα milestone για τις επόμενες γενιές, πάλι δεν με αφορά, ειλικρινά. Γιατί δεν θα προλάβω να το διαπιστώσω, έτσι κι αλλιώς.
Απο τη στιγμή όμως που αυτό που ακούω με στέλνει, θα το γράψω. Αν δεν θάπρεπε και για αυτό το λόγο, αυτό που μου συμβαίνει
πρέπει να το κοιτάξω , να το αποδεχτώ. Το ότι όμως λέω
ψέμματα δεν μπορώ να το αποδεχτώ. Σόρυ κιόλας.
Φιλιά