THE BEATLES - REMASTERS 9-9-09

ειναι υπεροχο το οτι η κουβεντα γι αυτους ποτε δεν τελειωνει
ειμαστε σαν τους καρχαριες που κανουν βολτες γυρω γυρω και μετα ορμανε...
Και ειναι βεβαιο οτι ολοι μας εδω οταν τοποθετησαμε τα remasters στο player
ειχαμε την ιδια αγωνια ... σαν να μην γνωριζαμε απεξω και ανακατωτα καθε
refrain καθε lyric
απλα υπεροχη αισθηση...
τωρα βρισκομαι στο magical mystery tour...
το παω λαου λαου:flipout:

ειναι υπεροχο το οτι η κουβεντα γι αυτους ποτε δεν τελειωνει
ειμαστε σαν τους καρχαριες που κανουν βολτες γυρω γυρω και μετα ορμανε...
Και ειναι βεβαιο οτι ολοι μας εδω οταν τοποθετησαμε τα remasters στο player
ειχαμε την ιδια αγωνια ... σαν να μην γνωριζαμε απεξω και ανακατωτα καθε
refrain καθε lyric
απλα υπεροχη αισθηση...
τωρα βρισκομαι στο magical mystery tour...
το παω λαου λαου:flipout:

Living in the past. Too Safe for my tastes - excuse me :rolleyes:

past?

ενώ ο Λουντβιχβαν....ή ο Σκαρλάτος...
μυρίζουν θάλασσα
τζόβενα

Η μουσική είναι μιά ζωντανή διαδικασία υπό συνεχή διαμόρφωση.
όσο άτοπο είναι να απορρίπτεις συλλήβδην όλους του παληούς χάριν του καινούργιου, άλλο τόσο είναι το να ζείς μόνο μέσα στο Μουσείο.
Το ζητούμενο είναι να ξέρεις καλά απο Πού έρχεσαι και να είσαι ανοιχτός.
Ενήμεροι -και περήφανοι- για το Χθες και με τις κεραίες στραμένες στο Σήμερα και στο Αύριο.

Lots of talent out there, worthy of your attention. :grandpa:

Ακρως Προσωπική άποψη φυσικά.

Last edited:
αλλα μας λες δια ζωσης..... -bye-
και αν τα σκαθαρια ειναι μουσειο ... προτεινω να κατασκηνωσουμε μεσα
για κανα 2 μηνο εγω ο chief και ο send....:flipout:

αλλα μας λες δια ζωσης..... -bye-

Ποτέ δεν αμφισβήτησα την αξία τους.
Αλλά λίγα πράγματα απ αυτούς μπορώ να ακούσω πλέον.
Και φυσικά δεν μπορώ να σταματήσω εκεί: πέτρα που κυλάει, χορτάρι δεν πιάνει :grandpa:
Είμαι και φάτσα του Ραμπελαί εγώ, Γαργαντούας και πληθωρικός, τι να κάνω; :BDGBGDB55:

ευτυχώς που υπάρχουν και οι Beatles και ακούω μουσική ,τον τελευταίο μήνα . Τον Νοέμβριο αναμένονται και των ριμάστερς των ηλεκτρο Μπητλς , οπότε μια χαρά θα βγάλουμε την χρονιά , αδιαφορώντας για το καινούργιο . Πόσο χαίρομαι .

Re: Απάντηση: THE BEATLES - REMASTERS 9-9-09

ευτυχώς που υπάρχουν και οι Beatles και ακούω μουσική ,τον τελευταίο μήνα . Τον Νοέμβριο αναμένονται και των ριμάστερς των ηλεκτρο Μπητλς , οπότε μια χαρά θα βγάλουμε την χρονιά , αδιαφορώντας για το καινούργιο . Πόσο χαίρομαι .

σε 'φάγαν οι κακές παρέες εσένα...με το καλό και την πλήρη δισκογραφία του James Taylor -bye-

το έλεγε κι ένας αείμνηστος φίλος απ τα παληά: 'άλλοι στη σύγχρονη ενημέρωση και άλλοι στα ενημερωμένα αρχεία τους' :flipout:

...δεν γράφει κιόλας τελευταία το λαμόγιο, να το ψυχανεμιστούμε Πού βόσκει.
του δώσανε ...υπουργείο με αυξημένες αρμοδιότητες. υπερ-υπουργός...σαν τον Πάγκαλο.
γαμώ την τρέλλα μου μέσα... :icon15:

Last edited:
Απάντηση: Re: THE BEATLES - REMASTERS 9-9-09

past?

ενώ ο Λουντβιχβαν....ή ο Σκαρλάτος...
μυρίζουν θάλασσα
τζόβενα....:grinning-smiley-043

Φυσικά.
Forever .
Mήν μπερδεύουμε Φαινόμενα 200 και ετών μέ τεράστια Δυναμική και Σήμερα αλλά και στο Μέλλον ,μέ καταστάσεις ακόμα σχεδόν Εφήμερες..

Με ολο τον σεβασμό στά ´Σκαθάρια´δηλαδή..............-bye--bye-

Δεν θυμάμαι νάγραψε καμιά Hammerklavier o Paul,ετσι γιά παράδειγμα δηλαδή.-bye--bye-

Ασε που και η Σύγχρονη Αυτοσχεδιαστική Ευρωπαϊκή Μουσική δημιουργεί Παπάδες..................

Καλός ο Λουμίδης ,αλλά στούς Καφέδες του...-bye-

Last edited:
επειδή ακόμα δεν βγήκε η χρονιά, σίγουρα τα ποσοστά είναι υπέρ Lagrene και Django.
O Taylor στην συνηθισμένη δόση και οι 4 από τα μέσα Σεπτέμβρη....μπορεί να κάνουν την ανατροπή....
Ξέχασα και τους Stones.
Φέτος ήταν η χρονιά τους γιά μένα....

Παραλίγο να ξεχάσω....
μεγάλη δόση smile τους πρώτους δυό μήνες και αργότερα την παλιά και αυθεντική, πλήν μη πλήρη, έκδοση και επίσης όλα τα αζήτητα του Coryell

Last edited:
...δεν γράφει κιόλας τελευταία το λαμόγιο, να το ψυχανεμιστούμε Πού βόσκει.
του δώσανε ...υπουργείο με αυξημένες αρμοδιότητες. υπερ-υπουργός...σαν τον Πάγκαλο.
γαμώ την τρέλλα μου μέσα... :icon15:

ε...χμ...
ομολογουμένως έχω φορτωθεί αρκετά και δυστυχώς ...άνοστα...
Αλλά όχι ότι δεν σας δίνω υλικό....
Δυστυχώς πρέπει λίγο να ευλογήσω γένια, και αισθάνομαι ψιλοάσχημα.

Επειδή έχω εμπλακεί σε διαδικασίες τίμησης μνήμης πρέπει να σας πω ότι υπάρχει μιά εκπομπή στον επόμενο μήνα γιά το φίλο μου το Γιώργο (+) όπου πρέπει συν τοις άλλοις να μαζέψω υλικό ανέκδοτο και μη, αλλά και το σοβαρό ενδεχόμενο tribute συναυλίας με τεράστιο φορτίο στα σκουριασμένα μου χέρια....

το σοβαρό ενδεχόμενο tribute συναυλίας με τεράστιο φορτίο στα σκουριασμένα μου χέρια....

τα ωραία μας τα λές τελευταία.
Πότε; Πού; προειδοποίησε εγκαίρως.
Εγώ θα ανέβω.
Σαββατοκύριακο θα την κάνετε ελπίζω, ε;

κατά πάσα πιθανότητα θα οργανωθεί από το σύλλογο

http://www.jazznet.gr/pindex.php

που έχει την ευθύνη γιά ο,τιδήποτε σοβαρό γίνεται εδώ πάνω σχετικά με τη jazz.
ακόμα όλα είναι ιδέες.
προσπαθούμε να δούμε και να γίνει κάτι σωστό.
Όταν και εάν θα ενημερώσω.

μπορουμε να κανονισουμε εκδρομουλα τι λες?

πες το και ανοιγω θεμα

Απάντηση: Re: THE BEATLES - REMASTERS 9-9-09

Φυσικά.
Forever .
Mήν μπερδεύουμε Φαινόμενα 200 και ετών μέ τεράστια Δυναμική και Σήμερα αλλά και στο Μέλλον ,μέ καταστάσεις ακόμα σχεδόν Εφήμερες..

Με ολο τον σεβασμό στά ´Σκαθάρια´δηλαδή..............-bye--bye-

Δεν θυμάμαι νάγραψε καμιά Hammerklavier o Paul,ετσι γιά παράδειγμα δηλαδή.-bye--bye-

Ασε που και η Σύγχρονη Αυτοσχεδιαστική Ευρωπαϊκή Μουσική δημιουργεί Παπάδες..................

Καλός ο Λουμίδης ,αλλά στούς Καφέδες του...-bye-

Συμφωνώ μέχρι κεραίας στα περί αξίας, συγκρίσεων και όλα τα σχετικά και δεν θέλω να μπερδεύω και τίποτα και ξέρεις πως τείνω ευήκοον ους σε κάθε τι ενδιαφέρον. Και παρακολουθώ -χαρη σε σας φίλοι μου -όσο μπορώ τις σύγχρονες τάσεις.

ΟΜΩΣ...

Εδώ μέσα- θα το παραδεχτείς- μπαίνουν συχνά θέματα "παλαιότητας" κλπ (μην επεκταθώ). Με αυτό και μόνο το κριτήριο, δεν μπορεί κατι που είναι ξέρω γω 30 -40 χρονώ, να κατηγορείται ως "παλιό" και απο την άλλη κάτι που είναι 200, φυσικά όχι. Έχει δίκιο ο Chief.

Γουστάρω πολύ, πάρα πολλή απο τη μουσική των 60's-'70's και εσχάτως ακόμη και των '50´s. Έχω πετάξει πολύ περισσότερη. Όμως έχει μείνει κάμποση που είναι δική μου. Έτσι απλά. Δεν μπορώ να το πω αλλιώς. Δ-I-K-H ΜΟΥ.
Σε ότι με αφορά, δεν είναι στείρο πείσμα, δεν είναι βίτσιο, δεν είναι (μόνο, έστω) νοσταλγία, δεν είναι νεκροφιλία, δεν είναι παραίτηση, δεν είναι "ασφάλεια", δεν είναι πια, χάρη και σε σας -συγχωρείστε μου την τόλμη- άγνοια. Δεν νοιώθω ξεχωριστός, δε θέλω σώνει και καλά να διαφέρω , δεν επιδιώκω να είμαι ίδιος, δεν περιχαρακώνομαι, δεν προπαγανδίζω, δεν κατηγορώ. Για μουσικές επιλογές μιλάμε, έτσι;
Μόνο που και που, γράφω γι αυτά που μου αρέσουν. Δεν νομίζω πως ντε και καλά πρέπει να φορούν κάποιον. Ίσα ίσα. Όμως, κι αυτό είναι το σημαντικό, με τον τρόπο αυτό, αποκαλύπτομαι. Όπως όλοι οι καλοί φίλοι, ο καθείς με τον τρόπο του, εδώ μέσα. Το να είναι αυτή η αποκάλυψη μια μπούρδα, κάτι ανάξιο σχολιασμού, κάτι αδιάφορο, δεν τρέχει τίποτα. Το να αμφισβητείται όμως η γνησιότητα αυτής της αποκάλυψης, δεν αντέχεται... Σπαθί μιλάω
Απλά έτσι συμβαίνει, δεν μπορώ να υποκριθώ. Δηλαδή τι, συζητώ και γράφω για κάτι, υποκρινόμενος για την επίδραση του;
Εκατό εκατομμύρια κόσμος να έρθει να μου πεί πως δεν υπάρχει γκρουπ Allman Brothers, Doors, etc, δεν μου καίγεται καρφί. Τώρα, το κατα πόσο αυτό που μου αρέσει, εδώ και τριάντα ας πούμε χρόνια, είναι "εφήμερο" ή θα αποτελέσει ένα milestone για τις επόμενες γενιές, πάλι δεν με αφορά, ειλικρινά. Γιατί δεν θα προλάβω να το διαπιστώσω, έτσι κι αλλιώς.
Απο τη στιγμή όμως που αυτό που ακούω με στέλνει, θα το γράψω. Αν δεν θάπρεπε και για αυτό το λόγο, αυτό που μου συμβαίνει πρέπει να το κοιτάξω , να το αποδεχτώ. Το ότι όμως λέω ψέμματα δεν μπορώ να το αποδεχτώ. Σόρυ κιόλας.
Φιλιά

Bλέπεις Γιώργη μου ,πώς κι´εσύ δέν θέτεις Θέμα Παλαιότητας επί τής Ουσίας αλλά τού τί ´σού μιλάει´...

Αρα δέν στέκει κάν στο περί Παλαιότητας η συσχέτιση τού 200 μέ το 40..
Αν μίλαγε ο Chief γιά διαχρονικότητα θά μπορούσα να συμφωνήσω και γιά τά ´Σκαθάρια´αλλά και πάλι στό Είδος τους ,αλλά θα έβαζα και ένα μικρό ερωτηματικό.
Τώρα ως πρός τι έχει γράψει σέ Μουσικό Επίπεδο ο Amadeus ή ο Beethoven σε σχέση μέ τούς Beatles και αυτό ειναι αλλουνού παπά Ευαγγέλιο..
Πάντως συγκρίσιμα δεν είναι.

Για μένα πλέον ούτε ο Coltrane ή ο Davis ή διάφοροι πιό νέοι Τζαζίστες και Δημιουργοί τής Αυτοσχεδιαστικής Μουσικής δέν συγκρίνονται μουσικά μέ τούς Beatles και όχι μόνον.
Κι´εγώ έχω δεθεί συναισθηματικά και κάτι παραπάνω μέ τούς Velvet ή τον Bowie ή τούς Roxy ή τούς Traffic ή τούς Stones(ακόμα περισσότερο)καί συγκινούμαι μέν ακόμα ,αλλά δέν προσλαμβάνω τήν Μουσική Απόλαυση πού μού προκύπτει σε άλλα είδη...
Αλλως τε την θέση μου με τον εαυτό μου την έχω ξεκαθαρίσει.
Προτιμώ νά ρισκάρω σέ νέα Ακούσματα(και σε αυτά συμπεριλαμβάνω και Κλασσικές Ερμηνείες)παρά νά ασχολούμαι μέ Remasters τών Beatles.
Σεβομαι απολύτως αυτή την επιλογή όλων τών Καλών μου Φίλων πού το κάνουν,αλλά εμένα δέν μού προκύπτει.

Y.Γ.
Και αυτό πού έγραψα ,ως παράδειγμα, γιά την Hammerklavier τού Beethoven το εννοώ.
Για μένα ο άνθρωπος ήταν ήδη 250 χρόνια μπροστά .................
Και όπως καταλαβαίνεις πολύ καλά ,και εγώ όταν γράφω γιά πράγματα πού αγαπώ μπορεί να αφορούν άλλους 5 μονον.
Αυτό δεν με νοιάζει καθόλου.
Και φυσικά οχι απο ελιτισμό αλλά γιατί τά γούστα μου μπορεί να διαφέρουν απο τών άλλων.

Last edited: