Αληθεια ,εσεις οι φαν και γνωστες του συγκροτηματος τι εξηγηση δινεται σε αυτο το φαινομενο?????
Εμενα αυτοι τοτε μου ξεφυγανε (ημουν αρκετα μικρος για να παρω μυρωδια τι πραγματι επαιζε τοτε,δεν ειχα και κανα μεγαλυτερο οπως ο chief να με μυησει)
Aργοτερα, αυτο που μου ειχε μεινει ηταν πολυ soft για να ασχοληθω μαζι του.
Φαντασου να εχεις κατι σαν το Help στο νου σου και να το συγκρινεις με οδοστρωτηρες τυπου Zep και Purple.
Ηταν και η σοουλ τοτε που επαιζε δυνατα (ακουγαμε το masterpiece των Temptation και μας εφευγε η ουγια) το προγκρες καλα κρατουσε ...που καιρος για Βeatles.
Να φανταστείτε οτι ο πρωτος μου επισημος δισκος στην δισκοθηκη μου ηταν μολις περσυ ...το Love....και αυτο απο σας δηλ....λεω δεν μπορει τοσοι να κανουν λαθος.
Τι ειχε γινει τοτε αραγε???
Τα ειχαν γραμμενα και περιμεναν την καταληλη εποχη???
Ειχαν γραψει το πρωτο καιρο τοσα πολλα που οταν κατσαν μετα να ξαναγραψουν ειχαν αλλα στο μυαλο τους???
Κανενα "πεμπτο" μελος?????
Η μετεπeιτα συνεχεια τους σε σολο επιπεδο,τι αισθηση σας εδινε???
Οψιμο ενδιαφερον στα γεραματα ,θα πειτε, αλλα καλλιο αργα παρα ποτε!!!!
Εμενα αυτοι τοτε μου ξεφυγανε (ημουν αρκετα μικρος για να παρω μυρωδια τι πραγματι επαιζε τοτε,δεν ειχα και κανα μεγαλυτερο οπως ο chief να με μυησει)
Aργοτερα, αυτο που μου ειχε μεινει ηταν πολυ soft για να ασχοληθω μαζι του.
Φαντασου να εχεις κατι σαν το Help στο νου σου και να το συγκρινεις με οδοστρωτηρες τυπου Zep και Purple.
Ηταν και η σοουλ τοτε που επαιζε δυνατα (ακουγαμε το masterpiece των Temptation και μας εφευγε η ουγια) το προγκρες καλα κρατουσε ...που καιρος για Βeatles.
Να φανταστείτε οτι ο πρωτος μου επισημος δισκος στην δισκοθηκη μου ηταν μολις περσυ ...το Love....και αυτο απο σας δηλ....λεω δεν μπορει τοσοι να κανουν λαθος.
Τι ειχε γινει τοτε αραγε???
Τα ειχαν γραμμενα και περιμεναν την καταληλη εποχη???
Ειχαν γραψει το πρωτο καιρο τοσα πολλα που οταν κατσαν μετα να ξαναγραψουν ειχαν αλλα στο μυαλο τους???
Κανενα "πεμπτο" μελος?????
Η μετεπeιτα συνεχεια τους σε σολο επιπεδο,τι αισθηση σας εδινε???
Οψιμο ενδιαφερον στα γεραματα ,θα πειτε, αλλα καλλιο αργα παρα ποτε!!!!