the BEATLES

...και θα συμφωνήσω 100% με τον Ντοκ στο εξής: κι εμένα, όταν ήμουν μικρός, δεν μου άρεσαν τόσο πολύ. Ηταν τότε που θεωρούσα τον Τζέϊμς Μπράουν "καρεκλά". Τους ...ανακάλυψα με μιά μικρή χρονική υστέρηση - 5 περίπου χρόνια (1973, με το "λευκό").
Δεν ξέρω κατά πόσο, ένας 18άρης σήμερα, μπορεί να τους εκτιμήσει στις πραγματικές τους διαστάσεις: You had to Be There. :cool:

Re: Απάντηση: Re: the BEATLES

Το 1972 ο Παυλος κανει το RED ROSE SPEEDWAY
4 τουλαχιστον κομματια ειναι regge

O Lennon στο milk and honey
Παιζει το Borrowed time

Στέλιο, η αναθεματισμένη ηλικία δεν κρύβεται, οκ τα σκαθάρια όντως έχουν παίξει τα πάντα.
Το Michelle, πως θα το χαρακτήριζες.

Κερδισμένος δεν είναι μόνο ο Παναγιωτίδης, αλλά και όσοι ψοφάνε για chatting...... -bye-:BDGBGDB55:-bye-

πανω που πηγα να γραψω για κανα βαρυ ζειμπεκικο μιας και ο Στελιος ειναι φιλαρακι και δεν θα παρεξηγιοταν

παντως αν και δεν ειχα ακουσει τοσο πολυ σκαθαρια στην ζωη μου εντουτοις η επιμονη του με επεισε και πια τους εχω μονιμα στο Αι Ποντ

Larry, :grinning-smiley-043κάνε εσύ την αρχή και θα ακολουθήσω κι εγώ.
Επιτέλους να το δούμε και αυτό, έχουμε βαρεθεί όλο για του ξένους -bye-

Re: Απάντηση: the BEATLES

Ξέχασα να πώ ότι πιθανώς και λόγω ´παιδικής ασθένειας´ακόμα και τώρα πού γερνάω,προτιμώ όταν με πιάνουν οι αναπολήσεις να ακούω Zep ,παρά Beatles.
Oι Βeatles για μένα ήταν πάντα σάν τα κορίτσια πού λές ότι είναι ´γιά σπίτι´αλά τελικά δεν τα παντρεύεσαι ποτέ...Sorry.
Oι Stones ή οι Velvet μπορεί να είναι σαν τα κορίτσια που δέν κάνουν μέν για σπίτι,αλλά δεν τά ξεχνάς ποτέ.Και τα νοσταλγείς..
Και οι Zep είνα σάν τά κορίτσια εκείνα,πού διατηρείς μιά ´παράνομη´σχέση μαζί τους δίπλα στην νόμιμη...Καποιες φορές απομακρύνεσαι,αλλά μετά πάλι ξανασυναντιέσαι....

Κρυφο Ροκάς ο γιατρός:grinning-smiley-043, άλλωστε και για μένα Led Zep, παραμένουν κλασσικοί. -bye-

Απάντηση: Re: the BEATLES

Κερδισμένος δεν είναι μόνο ο Παναγιωτίδης, αλλά και όσοι ψοφάνε για chatting...... -bye-:BDGBGDB55:-bye-

...καθώς και κάποιοι συντάκτες του περιοδικού Ciao υπόγεια βολιδοσκοπούντες σε ποίον να πάει το επόμενο βραβείο Souvlaki Award 2008.

Απάντηση: Re: the BEATLES

...νομίζω ότι ώρες ώρες αυτο-υποτιμάσαι..... (έχει παθητική αυτό το ρήμα ; )ΟΧΙ

πιό απλό να πείς "...νομίζω ότι ώρες - ώρες υποτιμάς τον εαυτο σου."

ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σου σε εμένα . -bye-

Eίναι black humor αλλά πανέξυπνο.

beatlesjoke.gif

:flipout::flipout::flipout::flipout:

Re: Απάντηση: the BEATLES

Eίναι black humor αλλά πανέξυπνο.

beatlesjoke.gif

:flipout::flipout::flipout::flipout:

Όντως μακάβριο αλλά κορυφή! Γελώ εδώ και ώρα και προσπαθώ να εξηγήσω στη δικιά μου το λόγο. Ματαίως... Παντώς για μένα (καθαρά υποκειμενικά) τα Σκαθάρια είναι το καλύτερο συγκρότημα που πέρασε ποτέ από αυτόν τον πλανήτη! 2ους (1 χιλιοστό πιο κάτω) βάζω τους Black Sabbath και 1 χιλιοστό ακόμη πιο κάτω τους Maiden (ναι, είμαι παλιομεταλάς και περήφανος γι' αυτό)!
PS1. Μεγαλύτερο καλλιτέχνη όλων των εποχών θεωρώ πάντως το δικό μας Μίκη Θεοδωράκη (άσχετο με τα προηγούμενα είναι η αλήθεια...).
PS2. Μιλάμε πάντα για προσωπικές προτιμήσεις παιδιά, να μην παρεξηγούμαστε.

Πάντως, τα "σκαθάρια" και τους "πόρτες", τα ακούω ευχάριστα και τώρα.

Ήταν τα δυο πρώτα συγκροτήματα που έμαθα. Η αρχή της ροκ στα πρώτα στάδια της εφηβείας.

I get by with a little help from my friends...
(ακόμα αναρωτιέμαι ποιο κάθαρμα μου τζούρνεψε το Λοχαγό Πιπέρη σ' εκείνο το πάρτυ...:furious3:)

Re: Απάντηση: Re: the BEATLES

Οι Beatles έπαιξαν Ενα πράγμα: Πόπ. και την έπαιξαν πάρα πολύ καλά. Κατ εμέ, καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον.

εεε ροκάρησαν και λιγάκι
revolution, yer blues. oh darling, helter skelter, come together, paperback writer, I'm so tired, back in the ussr, happiness is a warm gun, taxman, etc etc...

AΠΟΦΑΣΗ
ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ

Κ κατοπιν ολων των ανωτερω δια την υποθεσιν The BEATLES
Το δικαστηριον υπο την προεδρια εμου του ιδιου
Και κατοπιν ολονυκτυας συσκεψεως κατεληξεν εις την κατωθι
Αποφαση σχετικα με τους εμπλεκομενους στην υποθεσην τοιαυτην​
.

ΔΗΜ ΝΤΟΚΑΤΖΗς ενοχος απαραδεκτος προηγουμενη δραστηριοτητα
Δις ισοβια
ΔΗΜ. ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟς αθωος λογω προτερου εντιμου βιου
ΣΠΥΡΟΣ ΣΟΥΡΛΑΣ ενοχος
8 μηνες καταναγκαστικα εργα [ θα ακουει Μφραγκουλη και Φον φουφεν Λεανδρος ]
qbalaskas αθωος λογω του ακαταλογιστου
LARRY αθωος κατα την διαρκεια του συμβαντος εβρισκετο εις αλλοδαπην
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΔΗς ενοχος ηξερε αλλα δεν μιλουσε
10 μηνες φυλακιση και απαγορευση μουσικης ακροασεως Santana κλπ
ΜΑΝΩΛΑΚΟς ενοχος προσκομισε αισχρο εγγραφο θεωροντας το και εξυπνο
20 ετις φυλακισης

Το δικαστηριο συγχαιρει τους Send Νικος f πετρο μακρη δια την εξαιρετικη των
Διαθεση προσαρμογης στο κορυφαιο συγκροτημα​

.

ΔΗΜ ΝΤΟΚΑΤΖΗς ενοχος απαραδεκτος προηγουμενη δραστηριοτητα
Δις ισοβια
ΣΠΥΡΟΣ ΣΟΥΡΛΑΣ ενοχος
8 μηνες καταναγκαστικα εργα [ θα ακουει Μφραγκουλη και Φον φουφεν Λεανδρος ]

.​

Σούρλα αλλάζεις ; Εγώ την γλίτωσα . Μιά και έξω και χωρίς μουσική υπόκρουση :fahne90:​