The Best and Worst of 2012

Διαφωνεί κανείς? Εγώ πάντως όχι, και το πιο ενδιαφέρον κομμάτι είναι ίσως το "Indeterminate Status": Panasonic, Olympus και Fuji...

Εμενα μου φανηκε πολυ ενδιαφερον αυτο...

Also, as Sigma undoubtedly knows, within the next 18 months one of the major sensor and camera makers is going to release an advanced multi-layer sensor which bypasses the Foveon patents,

... τι εννοει ο ποιητης? Οι μονοι που φτιαχνουν και αισθητηρες και μηχανες ειναι η κανον και η σονυ...

Χμ... φημες και πατεντες... κυκλοφορουν χιλιαδες τετοες, για να δουμε... παντως στο αρθρο, ο συγγραφεας φαινεται να ξερει κατι παραπανω και πιο χειροπιαστο...

Το καλό είναι ότι η Sony πουλάει σε όλους, ακόμα και στην Canon! Θα τους πουλήσει όμως κι αυτήν την νέα γενιά, ή θα την εκμεταλλευτεί για να τους ζορίσει ακόμα περισσότερο? Σε κάθε περίπτωση είναι καλά μαντάτα...

Η ΣΟΝΥ ειναι μαλλον η μονη που ψαχνει καινουρια πραγματα.

Οι αλλοι δυο πανε κοιτωντας στο πλαι ο ενας τον αλλον, αντι για μπροστα.

Eμ και ο LuLa προσωπική αποψη εξέφρασε και το δηλώνει ..

"A Totally Biased, Opinionated, and Irreverent Look
at The Photo Industry's Best and Worst of the Past Year"

Και αν δεν ξεκινούσε με αυτό ακόμα θα γράφανε στα forum πόσο λάθος είναι η αποψή του.

Εγω οσο περνάει ο καιρός τόσο λιγότερη προσοχή του δίνω,

εντάξει είναι γνωστό οτι έχει ενα κόλλημα με τους αισθητήρες χωρίς antialiasing φιλτρο οπότε μόνο η D800E χωρούσε στα Best (η D800 ούτε κουβέντα)

Second Best οι Sigma Merrill παρόλλο που ο ίδιος εγραψε ενα ολοκληρο κατεβατό κουσούρια στο τεστ ...

Η ΟΜ-D που έκανε πάταγο απλώς υπάρχει στην "intermediate" κατηγορία"

Και στα Worst η Blackmajic !!! νεοεισερχόμενη στο χωρο εταιρεία με ενα προιόν που η ποιότητα του αρχείου του (raw video) απέχει παρασάγγας απο οτιδήποτε εως και πενταπλάσιας τιμής ...

Εγω την βλέπω ίδια περίπτωση με την Sigma (ως εταιρία φωτομηχανών) είναι και οι δυο εταιρίες με προιόντα εκτός συρμού αλλά τα οποία προιόντα δίνουν έξοχα αποτελέσματα υπο συνθήκες. Ε λοιπόν ο Reichman την μία την έβαλέ στα Best και την άλλη στα Worst .. Mια εύφημο μνεία την δικαιούνταν τουλάχιστο.

Για μια τέτοια πρωτάρα και τολμηρή εταιρία, η αδυναμία παράδοσης στο έτσι και αλλιώς περιορισμένο κοινό που απευθύνεται δεν είναι τόσο ασυνήθιστο ... τα ίδια κάνει και η RED ..

Δηλ. η Canon που δεν είχε έτοιμη την 1Dx για την Oλυμπιάδα τι έπρεπε να ακούσει ??.