The Big Bang Theory [CBS]

Ψηφίστε την Σειρά:

• Total voters
    0
Re: The Big Bang Theory

Αν έκανε μωρό Σέλντον …
njwK14t.jpg
tagged :D

Είχε γέλιο το επεισόδιο , ήταν "λίγο" για φινάλε σεζόν .
Εγώ πως νόμιζα ότι σε προηγούμενα επεισόδια έδειχναν τον Ραζ να μιλάει μπροστά σε γυναίκες , χωρίς να έχει πιει .

Απάντηση: The Big Bang Theory

Εντάξει, καλό επεισόδιο. Περιμένω όμως περισσότερα στην επόμενη σαιζόν, τα επεισόδια έχουν αρχίσει να μοιάζουν πολύ το ένα με το άλλο.

Τέλος λοιπόν στην σαφώς χειρότερη σεζόν όλων. Παρ'όλα αυτά, όσοι την αγάπησαν τη σειρά δε νομίζω ότι είναι τελείως ξενερωμένοι. Όπως είχα γράψει παραπάνω, το χιούμορ είναι εκεί, και είναι το ίδιο με την αρχή. Αυτό που έχει αλλάξει είναι ότι πλέον μετά από 5 χρόνια παραείμαστε "υποψιασμένοι" για το τι θα ακούσουμε, χρειάζεται μια φρέσκια ιδέα (και όχι οι κοπελιές, που περισσότερο χάλασαν παρά έφτιαξαν την κατάσταση). Το διαφαινόμενο coitus του Sheldon, όπως και η εξέλιξη του Raj είναι ίσως μια καλή προοπτική. Θα δείξει του χρόνου, εγώ ως καθόλου αντικειμενικό fanboy θα είμαι εκεί... :D

Ελα και στη θεση των σεναριογραφων παλληκαρι. Εσυ τι θα εγραφες ολα αυτα τα χρονια; Δεκαδες επεισοδια για 4 μπακουρια geeks χωρις κανενα γυναικειο στοιχειο; Βαρέθηκα ήδη...

:hanged:

Καλό ξεκίνημα για την έβδομη σαιζόν, στο γνωστό κλίμα... ;)

Καλή σεζόν να έχουμε παίδες!!!

Ναι συμπαθητικά ξεκινήσαμε :-)

Πολύ καλό επεισόδιο και αυτή την εβδομάδα. :smile:

Καλό και το τέταρτο. Μια χαρά πάει η σαιζόν μέχρι τώρα... :smile:

Και τα 3 επεισοδια (το χθεσινό δεν το δα ακόμη) ''παιζουν στα σιγουρα παλια μονοπάτια'' (βλ. Σελντον).

Δεν εχουν φυσικα την εμπνευση των παλιων αλλα βλεπονται ευχαριστα (δεν σε παίρνει ο υπνος δλδ όπως σε πολλα επεισοδια του προηγουμενου κυκλου).