The Big Bang Theory [CBS]

Ψηφίστε την Σειρά:

• Total voters
    0
Απάντηση: The Big Bang Theory

Πολύ καλό το 18ο επεισόδιο !
Ωραία η ιστορία του Ραζ , νομίζω έκανε το πιο σωστό .
Θα συμφωνήσω λίγο με τον προλαλήσαντα ότι ήταν λίγο τραβηγμένο το στόρυ με τον Ραζ

Απάντηση: The Big Bang Theory

Καλό το 19ο επεισόδιο !
Είχε κάποιες καλές σκηνές με τον Σέλντον .

Καλησπέρα φίλε μου.
Για μένα επιεικώς μέτριο το επεισόδιο. 2-3 καλές στιγμές του Σέλντον (μόνο αυτές απομείνανε) και τα υπόλοιπα καραγκιοζιλίκια του Ραζ.

Re: The Big Bang Theory

Καλησπέρα φίλε μου.
Για μένα επιεικώς μέτριο το επεισόδιο. 2-3 καλές στιγμές του Σέλντον (μόνο αυτές απομείνανε) και τα υπόλοιπα καραγκιοζιλίκια του Ραζ.

Θα συμφωνησω,με κουρασε λιγο.ο ραζ ειναι πιο καλος σε αυτον τον κυκλο.

Re: The Big Bang Theory

Μέτριο το 19.
Δεν μου άρεσε καθόλου η φάση με την αποθήκη.
Χάλασε τον χαρακτήρα του Σέλντον.

Καλό το 22ο επεισόδιο !
Εμένα μου φαίνεται κάπως , που ο Ραζ από εκεί που δεν μπορούσε να μιλήσει σε γυναίκα , τώρα παίζει σε διπλό ταμπλό .

Καλη η πρεμιερα αλλα για μενα ειχε μια τεραστια εκπληξη.Η Πεγκυ Μπαντι ξαναχτυπα τωρα σαν μητερα της Πενυ.Τρομαξα να την γνωρισω αλλα την καταλαβα απο την φωνη.

Και γω σε καποιες σειρες ή ταινιες που την εχω δει την γνωρισα απο τη φωνη... Εχει χαρακτηριστικη φωνη!
Αρκετα καλα ξεκινησε η σειρα..

την katey sagal πρέπει να την δείτε στο sons of anarchy, ήταν καταπληκτική!

Ξέρεις πόσα επεισόδια περίμενα για να πεθάνει? Τελικά το παράτησα το "Merica Sons of Moms"

Απάντηση: Re: The Big Bang Theory [CBS]

Παιδιά, μια γνώμη:

Μετά από τόσα χρόνια το Big Bang το νιώθω "κουρασμένο" πια.
Εσείς τι λέτε;
Από την τέταρτη σεζόν και μετά εχει πέσει πάρα πολύ με ελάχιστα επεισοδια να αξίζουν σε κάθε σεζόν. Από την 7 σεζόν και μέχρι την 9 πραγματικά δεν βλέπετε. Η 10η κάτι πάει να κάνει αλλά και πάλι τίποτα που να συγκρίνετε με τις πρώτες 3 σεζόν.

Send From Note 3 With Note 7 Port Rom