The Book of Boba Fett [Disney+]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 4 15.4%
  • Πολύ Καλή

Votes: 13 50.0%
  • Καλή

Votes: 5 19.2%
  • Μέτρια

Votes: 3 11.5%
  • Κακή

Votes: 1 3.8%

• Total voters
    26
Καταπληκτικο επεισοδιο.

Αξια η θυγατερα Howard....

Μου εκαναν και την χαρη να
"παιξουν¨ κι αλλο Black Krisadan

Ελπιζω μετα απο αυτο να υπαρξει συνεχεια.....και με δευτερη σαιζον. Νομιζω οτι καθε αμφισβητηση μετα απο αυτο το επεισοδιο εχει απομακρυνθει.

Μετά και το 4 επεισόδιο μπορώ να πω ότι η σειρά είναι acquired taste. Δε θα σε ξετρελάνει στην αρχή αλλά θα μάθεις να την εκτιμάς

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

giphy.gif

Η Bryce Dallas Howard .... σ'αυτο το επεισοδιο (5ο) .... εχει κατακτησει επαξια πια ...

ΑΥΤΟ ....

1e7c7bc1758ee8f21cb7cccfbbe9410a--free-printable-certificates-certificate-templates.jpg

Ανακαλω τις ασχημονιες μου, για εκεινο το ξενερωτο Sanctuary (στο Mandalorian).

Δεν πειραζει (πια) ... της το συγχωρω ! Μετα απο ΑΥΤΑ που μας κοινωνησε στο 5 .... !

Last edited:
Εδω ειμαστε ....
τουρμπινα, μεταλλο και σκονη (η μαφια στο επομενο επεισοδιο) ....
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Η Bryce ... το διαισθανθηκε. Αυτο που ελειπε τοσο καιρο. Το ενστικτωδες λακτισμα.
Και το καρφωσε οσο βαθυτερα μπορουσε στο πετσι καθε διψασμενου γουκα, απανταχου.

Ακομη και γνωριζοντας .... οτι το highlight του επεισοδιου ηταν ΑΛΛΟ ... (δεν λεω, δειτε το) ....
η καρδια του γουκα βαρεσε ως ταμπουρλο πολεμου στο παραπανω βιντεο. Over 6000 rpm.

Σοκ-αμοκ το 5ο και μακαρι να επαληθευτουν οι φημες για τα δυο τελευταια να γινει κολαση...

ΘΕΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ (τελικα αυτο εκανε η θυγατερα Howard οχι το προηγουμενο)

Ελπιζω παντως το παντα ερωτευσιμο naboo fighter (ρεπλικα του οποιου ειχα για πολλα χρονια κρεμασμενο στο ταβανι μου , γενικως τα naboo ships ηταν ο ερωτας μου απο την δευτερη τριλογια) να ειναι το αποσπωμενο σκαφος του Ντιν Τζαρετ και οχι το κυριο.

Να εχει και ενα μεγαλυτερο δηλαδη μιας και παντα στις ταινιες SW οι κουβεντες και η διαμονη στο σκαφος ενοσω ταξιδευει ειναι μερος της ιστοριας που μας αρεσει.

• Like
Reactions: avlovers
Τα είδα κι εγώ.
Σίγουρα προσεγμένη παραγωγή σε επίπεδο mandalorian, αλλά ακόμα έχω απορία προς τι τόσο ενδιαφέρον για έναν χαρακτήρα κομπάρσο;

Οσο για το στορυ, σιγά το πρωτότυπο: Ο Νονός σε έκδοση star wars.
Πιο πολύ χάρηκα τα τοπία, τατουίν τις πόλεις , τα διαστημόπλοια κι ας είναι όλα οθόνη ψηφιακά.

Από το πολύ ενδιαφέρον ούτε καν προτζεκτορα δεν άνοιξα. Στο ταμπλετ.

Σίγουρα προσεγμένη παραγωγή σε επίπεδο mandalorian, αλλά ακόμα έχω απορία προς τι τόσο ενδιαφέρον για έναν χαρακτήρα κομπάρσο;

Οσο για το στορυ, σιγά το πρωτότυπο: Ο Νονός σε έκδοση star wars.

Κομπαρσος που εχει περιτυλιχθει με τοση αγαπη ειναι πραγματι μοναδικο φαινομενο. Ουτε καν με το ονομα του δεν τον λενε.

Ακου εκει ο Μανταλοριανος. Σαν να λέμε ο Γήινος. Χεστηκε το Μπανθα στο Γεντί Dune :ROFLMAO:

Tασο ψαχνεις τωρα και εσυ πρωτοτυπια σε τι ακριβως ? Ολα μια αντιγραφη ειναι . Σαμπως το ιδιο το SW τι ειναι δηλαδη ?

Μακαρι να ειχαμε ταινιες επιπεδου Νονου σε περιβαλλον SW θαταν πολυ ωραια.