The Book of Boba Fett [Disney+]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 4 15.4%
  • Πολύ Καλή

Votes: 13 50.0%
  • Καλή

Votes: 5 19.2%
  • Μέτρια

Votes: 3 11.5%
  • Κακή

Votes: 1 3.8%

• Total voters
    26
Best crossover episode ever!
Και για την ακρίβεια παίζει να ήταν και το καλύτερο επεισόδιο του Mandalorian!

Όλοι γράφεται το καλύτερο επεισόδιο, ένα επεισοδιο στη σειρά the book of boba fett όπου ο fett δεν εμφανίστηκε καθολου, ένα επεισόδιο mandalorian ήταν.

• Like
Reactions: chocbhed
Όλοι γράφεται το καλύτερο επεισόδιο, ένα επεισοδιο στη σειρά the book of boba fett όπου ο fett δεν εμφανίστηκε καθολου, ένα επεισόδιο mandalorian ήταν.

Μην ξεχναμε οτι στο επεισοδιο του Mandalorian που εμφανιστηκε ο Bobba Fett εγινε πανζουρλισμος.......

ολα καλα ειναι οι σεναριογραφοι τα κανουν σουπερ ή σκατα.

Best crossover episode ever!
Και για την ακρίβεια παίζει να ήταν και το καλύτερο επεισόδιο του Mandalorian!

Το επιασε η Ηoward βλεπεις δεν φαγαμε στην μαπα τον Rodrigez.

Παρτε και αναλυση του νεου σκαφους στο αντιστοιχο νημα τωρα .

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: takisot

Γιατι το λες αυτο ? Δεν εμφανίστηκε στην αρχή του επεισοδίου στις σκηνές του προηγούμενου επεισοδίου ? 🤣

Θα γίνει χαμουλης στα δύο τελευταία.

ετσι φαινεται και η ιδια η Disney αποφευγει προς το παρον αλλα spoilers για τα δυο τελευταια επεισοδια του φιναλε

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Τα είδα κι εγώ.
Σίγουρα προσεγμένη παραγωγή σε επίπεδο mandalorian, αλλά ακόμα έχω απορία προς τι τόσο ενδιαφέρον για έναν χαρακτήρα κομπάρσο;

Οσο για το στορυ, σιγά το πρωτότυπο: Ο Νονός σε έκδοση star wars.
Πιο πολύ χάρηκα τα τοπία, τατουίν τις πόλεις , τα διαστημόπλοια κι ας είναι όλα οθόνη ψηφιακά.

Από το πολύ ενδιαφέρον ούτε καν προτζεκτορα δεν άνοιξα. Στο ταμπλετ.
Παρθενογένεση δυστυχώς δεν υπάρχει, star wars είναι, προφανώς δεν περιμένουμε κανένα αριστούργημα, άλλα σε μεγάλη οθόνη χαίρεσαι τα τοπία, εφέ κλπ. και περνάς καλά (που είναι και το ζητούμενο), από την άλλη προφανώς μόλις τελειώσει η σειρά δεν θα θυμάσαι τίποτα και δεν σου μένει τίποτα.

Το 5ο επεισόδιο ήταν πολύ καλό, το καλύτερο μέχρι τώρα στην σειρά και αν είναι στα ίδια επίπεδα και τα 2 τελευταία θα κλείσει πολύ ευχάριστα η σειρά, μέχρι εκει βέβαια. Θετικό πρόσημο για την σειρά από μένα, η disney κάνει καλή δουλειά και ας μας τα χάλασε λίγο στο πρώτο και κυρίως στο τρίτο επεισόδιο που ήταν ψυλοχάλια.

Ρε αφήστε τους mandalorian και βάλτε στο background κάνα luke , κάνα han solo (ψηφιακούς βέβαια) να βολτάρουν στην πόλη να γουστάρουμε.

ετοιμασου.......

Εχω την υποψια οτι στο τελευταιο επεισοδιο θα δουμε τους 7 σαμουραι ή τους 7 υπεροχους

Αρχιζω να φτιαχνω την ομαδα....

the-mandalorian-ming-na-wen-fennec-shand-1624431673.jpeg
hero-image.fill.size_1200x1200.v1640550471.jpg

star-wars-fans-react-book-boba-fett-the-mandalorian-darksaber-fight.jpg
Black-Krrsantan-The-Book-of-Boba-Fett.jpg

Oι σιγουροι.......

Και οι επιλαχοντες.....

bobafett-s-speeder-bike-girl-drash-isn-t-done-yet-according-to-actor-sophie-thatcher-could-she-be-hi-1483533423872561152.webp
The-Mandalorian-Bo-Katan-poster-feature-image.jpg

the-child_star-wars_gallery_600723234951f.jpg
luke-skywalker-disney-plus-mandalorian-the-rescue.jpg

Μήπως λέω μήπως το 6ο επεισόδιο είναι ένα από τα καλύτερα επεισόδια που έχουμε δει σε σειρά ever?? Λέω τώρα εγώ....λέω να το ξαναδώ το βράδυ αργά στο πανί για να χωνέψω τι είδα μόλις!!!

Το είδα στην τηλεόραση που έχω στο δωμάτιο/γραφείο μου στο σπίτι την ώρα που δούλευα και έπαθα πλάκα σε σημείο που θα το ξαναδώ το βράδυ, υπόψη δεν έχω δει ποτέ επεισόδιο δεύτερη φορά από οποιαδήποτε σειρά!! Αν κάποιος είναι fan των Star Wars θα λαλήσει σίγουρα με αυτό το επεισόδιο!! Δεν λέω παραπάνω.

• Like
Reactions: johnkont
Προφανώς δεν άξιζε αυτός ο χαρακτήρας ξεχωριστή σειρά για αυτό είχα στραβώσει και εγω εξαρχής, ΑΛΛΑ η άτιμη η Disney βρήκε τρόπο να μοιράσει πόνο!!