The Boys [Amazon]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 21 52.5%
  • Πολύ Καλή

Votes: 15 37.5%
  • Καλή

Votes: 2 5.0%
  • Μέτρια

Votes: 1 2.5%
  • Κακή

Votes: 1 2.5%

• Total voters
    40
The Boys[Season 4]

download.jpg

https://www.imdb.com/title/tt1190634/episodes/?season=4

Ακομα ενα καλοκαιρι με ακομα μια σεζον του The Boys η οποια περασε και δεν ακουμπησε συγκριτικα με τις αλλες. Δεν εχει κατι να σου μεινει ρε παιδι μου περα απο 1-2 σκηνες που ηταν επιτακτικες στο τελευταιο επεισοδιο ωστε να ανοιξει ο δρομος για την 5η και τελευταια. Μια σεζον που σχεδον κανενας χαρακτηρας δεν εμοιαζε να ειναι εκει που πρεπει σαν να ξεχασαν τους ρολους τους. Σεναριακες ευκολιες πηγαν την ανωμαλια σε αλλο επιπεδο για να σοκαρουν τον θεατη καπου ξεφυγαν ομως ειδαμε τοσα στις 3 πρωτες σεζον τωρα μοιαζει βεβιασμενο οσο δεν παει ειδικα με τις ολες τρελες ανωμαλειες που εδειξαν σε αυτη τη σεζον. Χαρακτηρες κανουν πραγματα που δεν ειναι του χαρακτηρα τους οι περισσοτεροι εχασαν τη φορμα τους απο sup μεχρι θνητους. Σαν να ηθελαν με το ζορι να βγαλουν 8 επεισοδια και σου λεει κατι πρεπει να δειξουμε μαζι με τα fillers. Αγαπαμε Κιμικο η μονη σταθερη σε ολη τη σεζον. Κανα 2 επεισοδια ενδιαμεσα στη σεζον ηταν τιμια και το τελευταιο που ανοιγει το δρομο στο τι θα ακολουθησει. Αναγκαιο κακο η θεαση της σειρας Gen V μιας και στο τελος εμφανιζονται sups απο εκει τους οποιους δεν ξερω κανεναν. Δεν την ειδα οσο ευχαριστα θα ηθελα ενιωσα οτι κανω αγγαρεια σε καποιες φασεις αλλα ειναι μοναδικη σε αυτο που κανει οποτε το ηπιαμε και αυτο το ποτηρι. Βλεπω να ερχεται 2026 η τελευταια σεζον οποτε καταλαβαινετε. 7/10

• Like
Reactions: skysound
Έπος η σεζόν,έπος η σειρά γενικώς!
Μέσα στην 5αδα των καλύτερων σειρών ever στην ιστορία της τηλεόρασης!

• Like
Reactions: tiniakos
Βασικά για μένα, τα 2 τελευταία επεισόδια, έσωσαν κάπως την παρτίδα σε αυτή τη σεζόν. Τα 6 πρώτα, ήτανε μάπα.

Τωρα μη μου πειτε γιατι καθησες και την ειδες την σεζόν αφου δεν σ αρεσε.
Στο τσακ ημουνα για να την παρατησω.
Μεγαλη διαφορα προς τα κατω απο τις προηγουμενες σεζον.
Η διαφορα φαινεται και στις βαθμολογιες του imbd τις οποιες ως συνηθως σεβομαι
ιδιαιτερως. Τωρα τις αγνοησα και προφανως εχασα τον χρονο μου.