Και όχι μόνο.Οταν μιλας με φιλους σου και υπαρχει εστω και ενας που μπορει να σε καταλαβει ειναι πολυ σημαντικο να αφηνεσαι να εκτεθεις.
Και όχι μόνο.
Αστείο ήταν Ναθ (πόσα παραπάνω από 3 smilies επρεπε να βάλω;).
Τατιάνα, συγκρατήσου, εκτίθεσαι![]()
![]()
![]()
Ναι Σύριε I know I know![]()
![]()
Ανεπίτρεπτα
Αστειευόταν παιδιά ........ ξέρει πόσο 'βλαμμένη' είμαι με τις ταινίες και το σινεμά εν γένει.......οπότε από μένα έχει το ελεύθερο να με δουλεύει όσο θέλει...το χειρότερο θα είναι όταν όντως δει την ταινία (Σύριε μη βαράααααας!)
μια χαρα εισαι και μπορεις και τεκμηριωνεις οποια σου αποψη
εγω ειμαι 'βλαμμενος' που λογω ηλικιας δεν μπορω να προσαρμοστω με
τα νεα δεδομενα,να βλεπω πχ Spielberg και Eastwood kαι να με ποιανει υπνος
ενω εναν Romer που μπορει να μην μ αρεσει κιολας...με κομμενη ανασα !!
.
Aν εχεις διαβασει το βιβλιο στο οποιο βασιστηκε το Μπλεηντ Ρανερ (το Ηλεκτρικο προβατο του Φιλιπ Ντικ) τοποτα δεν σε προδιαθετει πριν δεις την ταινια για το τι αριστουργημα θα δεις.
Απεναντιας ηταν ενα απο τα μετρια του βιβλια.
Στα χερια του Ριντλευ Σκοτ εγινε το αριστουργημα που θαυμασαμε ...
Και μην ξεχνας και κατι...το καλλιτεχνημα σε μια ταινια ειναι η ιδια η ταινια.Ολα γινονται για να την υπηρετησουν. Δεν διακρινονται ποτε στα επιμερους κομματια τους οι ταινιες.Και τελικα υπακουουν στον σκηνοθετη τους. Με επιτυχια η με αποτυχια.
Το βιβλιο ειναι ζωντανος οργανισμος που λειτουργει απευθειας με τον αναγνωστη ξερεις....
Αλλος το διαβαζει και γινεται ενα μαζι του αλλος το διαβαζει και δεν του λεει τιποτα.
Εμενα το δευτερο. Και αδιαφορωντας για τα βραβεια ,η ταινια ηταν ενα καθολικο αριστουργημα που ξεπερασε τις προσδοκιες που ειχε αφησει το πρωτογενες δημιουργημα.
μια χαρα εισαι και μπορεις και τεκμηριωνεις οποια σου αποψη
εγω ειμαι 'βλαμμενος' που λογω ηλικιας δεν μπορω να προσαρμοστω με
τα νεα δεδομενα,να βλεπω πχ Spielberg και Eastwood kαι να με ποιανει υπνος
ενω εναν Romer που μπορει να μην μ αρεσει κιολας...με κομμενη ανασα !!
.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.