The Dark Knight Rises

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    126
Re: Ο Σκοτεινός Ιππότης: Η Επιστροφή — The Dark Knight Rises (2012)

Πολύ καλό το review του AlexTheodin... το μόνο που εχω να πω αφού είδα αργά απόψε τη ταινία, είναι πως το The Dark Knight Rises είναι εξαιρετικό, αλλά το The Dark Knight είναι αξεπέραστο. Υ.Γ Αύγουστος μήνας ωστόσο 00.30 στο MALL γινόταν της π0@#$ς στο σινεμά από true-batman fans (μπλουζάκια κτλ). Ακόμα και γκομενες φορούσαν κολλητά με τον Joker... απίστευτα πράγματα. Εξαιρετική πρεμιέρα.

Ακόμα και γκομενες φορούσαν κολλητά με τον Joker... απίστευτα πράγματα.

Τι σκέφτονται οι άνθρωποι για να πουλήσουν......

Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι θα την παιζει ψηφιακα στη Vmax στο φαληρο. Η προηγουμενη που ειχα δει εκει ηταν το spiderman και ηταν και αυτο ψηφιακο. Επισης ακομα και τα τρειλερ που εβαλε (συμπεριλαμβανομενου και του μπατμαν) ηταν ψηφιακα... Για την μονη αιθουσα που κοβω το κεφαλι μου οτι παιζει μονο ψηφιακα ή 3d ειναι η αιθουσα 4 στο νανα cinemax (που τωρα το καλοκαιρι ειναι κλειστο).
Παντως θα σας πω σιγουρα οταν γυρισω το βραδυ.

Υ.Γ. Νομιζω οτι και ο ηχος στην Vmax απλα δεν παιζεται...

Στα Odeon Cinepolis απο οτι μουπαν καμια ψηφιακη προβολη :(

Μονον φιλμ.

Στα Village Μall στις αιθουσες 2 και 7 Vmax

Στο Village Φαληρου
1,6,7

Στου Village Ρεντη

4,7,8

Οριστε μονο εισητηρια δεν σας εβγαλα :D

Μία απορία ρε παιδιά...

Εδώ στο America, στο cinema της περιοχής μου οι προβολές είναι όλες Digital και συγκεκριμένα DLP by
Texas Instruments (αν θυμάμαι καλά). Η εικόνα είναι αψεγάδιαστη, ωστόσο σε 1-2 σκοτεινές σκηνές,
παρατήρησα υπερβολικό, σχεδόν ενοχλητικό κόκκο. Αυτό είναι θέμα της τεχνολογίας προβολής?

(Ta greeklish einai anapofeukta oso eimai sto grafeio, me sygxwreite)

Last edited by a moderator:

Μία απορία ρε παιδιά...

Εδώ στο America, στο cinema της περιοχής μου οι προβολές είναι όλες Digital και συγκεκριμένα DLP by
Texas Instruments (αν θυμάμαι καλά). Η εικόνα είναι αψεγάδιαστη, ωστόσο σε 1-2 σκοτεινές σκηνές,
παρατήρησα υπερβολικό, σχεδόν ενοχλητικό κόκκο. Αυτό είναι θέμα της τεχνολογίας προβολής?

(Ta greeklish einai anapofeukta oso eimai sto grafeio, me sygxwreite)
Jason μαλλον ειναι θεμα επιλογης σκηνοθετη να γυριστει επιτηδες με κοκκο.Ας απαντησουν ομως και οι ειδικοι!Χατζ;;

Last edited by a moderator:

Η ταινια εχει γυριστει με φιλμ.

Το φιλμ εχει κοκκο (ειδικα τα "γρηγορα" φιλμ οπως το 500asa stock που χρησιμοποιηθηκε).

Αλλα μπορει να εχει προσθεσει και στο post production λιγο παραπανω αν το γουσταρε.

Απάντηση: Ο Σκοτεινός Ιππότης: Η Επιστροφή — The Dark Knight Rises (2012)

O Hardy ειναι καλος ηθοποιος.Και στο Inception μου αρεσε,και στο Warrior και ηταν πολυ καλος και στον Σμαιλι.

Τελικά κατάφερα να το δω χθες στο The Mall στην αίθουσα 2. Εάν εξαιρέσουμε τα μικρά από την "εκδρομή του σχολείου" που χειροκροτούσαν κάθε φορά που έκλανε ο batman και τον τύπο δίπλα μου που έλεγε "Πω Πω" κάθε λίγο και λιγάκι, η ταινία απλά τα σπάει.
Μπορεί ο Joker του Heath να είναι αξεπέραστος, αλλά ο αγνώριστος Hardy είναι σχεδόν ισάξιος.
2,5 ώρες ταινία και δεν βαρέθηκα ούτε λεπτό. Τα μίνιμουμ γκατζετάκια αυτή την φορά κάνουν τον Batman ακόμα καλύτερο. Η Hathaway απλά θεά.
Η μόνη παραφωνία για μένα η Cotillard, κάπου δεν κόλλαγε με τους υπόλοιπους.
Πάντως δεν υπάρχει περίπτωση για άτομο που του άρεσαν τα 2 πρώτα να μην του αρέσει και αυτό. Μακάρι να συνεχίσει ο Nolan.

Το ειδα και εγώ χθες στο Cinepolis στην μεγάλη αιθουσα 1 στην Γλυφάδα.
Πήγα αργά στις 11 για να αποφύγω τα μ@λ@κισμένα που κάνουν χαβαλέ, αλλά δεν την γλύτωσα..
Τουλάχιστον ηταν τοσο καλό που μετα απο 10 λεπτά σταμάτησαν και χαθηκαν στην ταινια.
Καλα στο τέλος ολη η αίθουσα χειροκροτούσε!!!! Εμεινα κάγκελο, έχω να το ζήσω αυτό απο τότε που η παλια Ολυμπιακή προσγειωνόταν εξωτερικό και ολοι οι Ελληνάρες :SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Ηταν πάντως ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ... απο τις λίγες φορές που παρακαλούσα να μην τελειώσει η ταινία..
χορταστική, απορροφητική και απολαυστική!

Aυτός ο Nolan δεν παίζεται, αλλά και όλο το κάστ ήταν πολύ καλό και δεμμένο..ισως ηθελα να δω λίγο περισσότερο το στόρυ του Bane.
Περιμένω πως και πώς να γυρίσει και άλλο!

Last edited:
Απάντηση: Re: Ο Σκοτεινός Ιππότης: Η Επιστροφή — The Dark Knight Rises (2012)

Ξεχασα να αναφέρω την πιο γοητευτική Catwoman που είδα ποτέ... Σκέτη απόλαυση.

ooooh yes!

Να πω κι εγώ οτι το ευχαριστήθηκα το εργάκι, πάρα πολύ καλό! Αυτή η φωνή μέσα από την μάσκα του Bane, chilled my bone!

Re: Απάντηση: Re: Ο Σκοτεινός Ιππότης: Η Επιστροφή — The Dark Knight Rises (2012)

Πω πω επαθα την πλακα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Η ταινια κλεινει επαξια την τριλογια του Νολαν,καταφερνει να σε καθηλωσει και τα 165 λεπτα, ερμηνειες εξαιρετικες με πρωτη και καλυτερη του Μπειν ως villain ξεχωρισε με την σκοτεινη και επιβλητικη φωνη του (θα ειναι η δευτερη πιο σκοτεινη φωνη που εχω να θυμαμαι απο εποχης Darth Vader), η Cat woman το απολυτο θηλυκο χωρις νιαουρισματα και ουριτσες, ο Michael Kane ΕΙΝΑΙ ο Michael Kane, και με εξεπληξε ευχαριστα η προσθηκη της κοτιγιαν καθως και του Λεβιτ.

Η εικονα δεν με ικανοποιησε στην αιθουσα 4 του Mall (θα με ικανοποιησει ομως σε μπλε δισκακι ,αλλα ο ηχος.....τι ηχος ηταν αυτος παναγια μου τα sub βαραγανε υπερωριες, πραγματικα σιωταν το συμπαν!!!

Μπραβο!!!

το ειδα στο mall μαρουσι στην τεραστια αιθουσα vmax...δυστυχως εκατσα 6 σειρα απο αρχη και με κουρασε λιγο...

να πω οτι η προβολη ηταν ψηφιακη,πολυ καλη απαλαγμενη απο σκουπιδια,κοκο,τρεμοπαιγμα αλλα ειχε ενα μεγαλο κακο..η ευκρινεια ηταν λιγο απαραδεκτη λες και ειχαν κακο φοκους στο προβολεα...

στην ταινια τωρα...

ηδη το dark night εχει θεσει τον πηχη πολυ ψηλα..οποτε δυσκολα περιμενεις κατι ανταξιο...o bale δεν μου αρεσε..ναι μεν ειχε την υποσταση του απολυτου στιγνου κακου αλλα μου εφερνε πολυ καγκουρα ρε παιδι μου...θα προτιμουσα ενα τζοκερ...η ερμηνεια του σχωρεμενου στο προηγουμενο απλα σαρωτικη..

η catwoman ηταν λιγο παρταλι και μου την εσπασε αυτο..απο εφε νομιζω οτι δεν ειδαμε και πολλα πραγματα,εριξε περισσοτερο βαρος στην πλοκη.

τα πλανα οπως και η μουσικη για αλλη μια φορα εκπληκτικα.

περιμενω πως και πως το μπλε δισκακι!!

να πω οτι η προβολη ηταν ψηφιακη,πολυ καλη απαλαγμενη απο σκουπιδια,κοκο,τρεμοπαιγμα αλλα ειχε ενα μεγαλο κακο..η ευκρινεια ηταν λιγο απαραδεκτη λες και ειχαν κακο φοκους στο προβολεα...

Αυτό το έχω προσέξει και εγώ, σε πολλές αίθουσες στο mall. Η ευκρίνεια είναι ΓΤΠ, πολύ θολούρα, λες και βλέπεις βιντεοκασέτα VHS.

Anyway, την ταινία θα την δω και εγώ με την πρώτη ευκαιρία. Sorry για το offtopic... :offtopic:

Απάντηση: Ο Σκοτεινός Ιππότης: Η Επιστροφή — The Dark Knight Rises (2012)

Είδα και γω την ταινία στην vmax στο Φαληρο. Θα συμφωνίσω οτι ήταν και εδώ θολή η εικόνα, και υπερβολικό το μπάσο, αφού σε αρκετές σκηνές κάλυπτε τους διαλόγους.
Στο μέρος της ταινίας, υπήρχαν θετικά και αρνητικά, με περισσότερα τα θετικά, όσον αφορά την πλοκή της. Θα επαναληφθώ αν πω για τις ικανότητες του Νολαν ως σκηνοθέτης και την αρτιότητα των πλάνων και των τεχνικών σκηνοθεσιας. Άπλα ο πήχης έχει ξεφύγει. Αν και η ταινία ήταν εκπληκτική, νομίζω πως δε φτάνει την τελειότητα της 2ης.
Στα αρνητικά της ταινίας θεωρώ
1) την σύγκρουση των αστυνομικών με τους κακοποιούς στο δρόμο, όπου οι τελευταιοι έδιχναν να πυροβολανε όπου να ναι.
2)Την τόσο γρήγορη επανάκαμψη του batman, στις φυλακές,και επισης νομίζω 2-3 σκηνές πέρασαν τρομακτικά γρήγορα μέχρι και να φτάσει πάλι στην πόλη.
3)Έπρεπε ,αν και θα ήταν πολύ οδυνηρό νομίζω για όλους, να αφήσει τον batman στο τέλος νεκρό.

Μια γνήσια κινηματογραφική επιτυχία, όπου δεν μπόρεσα να βρώ κάποιο μελανό σημείο άξιο μνείας.
Είχα ψαρώσει με τη βαθμολογία στο imdb όπου είναι πιο ψηλά από το 2ο μέρος. Θα τις χαρακτήριζα το ίδιο
καλές. Ο joker δεν επισκίασε τον υπεροχο Hardy ο οποίος με εντυπωσίασε. Βγάζει τρομερή ενέργεια το βλέμα
του, ήταν νομίζω άριστη επιλογή.
Γκατζετάκια νορμάλ χωρίς να δίνεται έμφαση και μια catwoman... τι να πω..
μαγευτική, σαγηνευτική. Αν και για το ρόλο θα επιμείνω σε Michelle Pfeiffer.

Πολυ καλή ταινία με κάθε κριτήριο.Σίγουρα ομως η χειρότερη απο τις τρείς...

Συμφωνώ, την είδα και εγώ και θεωρώ ότι είναι πράγματι πολύ καλή, αλλά πιστεύω ότι δεν φτάνει τις 2 προηγούμενες (ιδιαίτερα την 1η, που για μένα είναι η πιο ατμοσφαιρκή και η κορυφαία της τριλογίας).

Βεβαία, από ένα σκηνοθέτη, που έκανε το peak του με το καταπληκτικό inception (το οποίο πάντα πιστεύω ότι θα ειναι σημείο αναφοράς για τις μελλοντικές του ταινίες), δεν ξέρω τι μπορούμε να περιμένουμε πλέον από τον Νόλαν.