The Dark Knight Rises

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    126
Απάντηση: Ο Σκοτεινός Ιππότης: Η Επιστροφή — The Dark Knight Rises (2012)

Για μένα, μια καλή περιπέτεια και τίποτα παραπάνω...

Re: Ο Σκοτεινός Ιππότης: Η Επιστροφή — The Dark Knight Rises (2012)

Προσωπικά με κούρασε. Για μένα είχε αδικαιολόγητα μεγάλη διάρκεια. Πιστεύω πως 1,5 ώρα αρκούσε για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Σε αρκετά σημεία πάντως δεν με έπεισε. Ειδικά η αποκάλυψη στο τέλος, με ξενέρωσε παντελώς και απομυθοποίησε τον κακό όπως ανέφεραν και πιο πάνω δυο-τρεις συμφορίτες μας.

Εμένα μου άρεσε πολύ η υπόθεση, αν και στο σενάριο υπήρχαν αρκετές τρύπες και μου έμειναν κάποιες απορίες για κάποιους χαρακτήρες. Το τέλος με τις αποκαλύψης και την αναμονή της συνέχειας (?) αφήνει γενικά μια θετική αύρα. Απο κει και πέρα όμως λίγα πράγματα, τεράστια διάρκεια, μέτριες ηθοποιίες, όντως θα μπορούσε να είναι 1,5 ώρα και να είναι μια γεμάτη ταινία. Γενικά από την τριλογία θα κρατήσω μόνο την πρώτη ταινία που ήταν ένα νέο ξεκίνημα. Τα υπόλοιπα πολύ μέτρια.
Α, και δεν μου άρεσε καθόλου γενικά ο christian bale για batman αν και είναι από τους πιο αγαπημένους μου ηθοποιούς.

Ψήφισα μέτρια. Χάθηκε ο ρυθμός, τεράστιες τρύπες σεναριακές, παράλογα σχέδια των κακών, παράλογες αντιδράσεις των χαρακτήρων, μετριότατες σκηνές δράσης...
Περίμενα ΠΟΛΛΑ περισσότερα. Καλά που έχω κόψει το σινεμά με τον προβολέα και δεν τρώω τέτοια φέσια....

την ειδα χθες που δεν ειχε κανενα αγωνα τσου. λου. Αν κ πλεον τις εχω βαρεθει τις ταινιες του μπατμαν ειπα να της δωσω μια ευκαιρια. Δεν ηταν ασχημη μπορω να πω την ειδα ευχαριστα χωρις να λεω μανα μου τελειωσε την να ησυχασουμε.... Τωρα αμα ειχα πληρωσει εισητηριο στο σινεμα δε ξερω αν θα εγραφα τα ιδια χαχαχαχαααα αλλα σε γενικες γραμμες μου αρεσε!!

η καλυτερη απο ολους τουσ batman. λιγοτερα gadget, λιγοτερη συμμετοχή του batman, πολυεπίπεδη αν κατσεις και αποσταθεροποιηθείς απο τα προφανή. ξεχνα την gotham city σαν πολη, ξεχνα τον batman σαν υπερηρωα τις catwooman και ολα αυτα και κρατα ολα τα υπολοιπα. αν θες βαλε στη θεση τους πιο γιηνους αντικαταστάτες και βγαλε τα συμπεράσματα σου για πολλα που γινονται στις μερες μας και πολλα που θα ερθουν... δεν ειναι τοσο ρηχη ταινια οσο νομιζουν αρκετοι...αρκει να βρεις τα κλειδια της....αν δε τη δεις και πανω απο μια φορα καθε φορα θα ανακαλυπτεις και κατι καινουργιο.... απο το σωρο των ταινιων που βγηκαν εδω και κανενα χρονο η καλυτερη και με διαφορα.

Την είδα το καλοκαίρι στο σινεμά και έφυγα περίπου μισή ώρα πριν το τέλος.

Σημειωτέον ότι είμαι λάτρης των ταινιών επιστημονικής φαντασίας. Όχι βέβαια ότι έχει καμιά σχέση το είδος αυτό με την συγκεκριμένη ταινία .

Για εμένα θα ήταν πελώριο μαρτύριο να με υποχρεώσει κάποιος να την «ξαναδώ».
Όσο είναι ο Justin Bieber καλλιτέχνης άλλο τόσο είναι και αυτό ταινία – μάλλον προορίζονται για το ίδιο κοινό.

Πάντως είχε μία (ΜΟΝΟ ΜΙΑ) πετυχημένη ατάκα. Όταν καταλαμβάνει ο τρομοκράτης την WALL STREET και του λέει ένας γιάπης χρηματιστής.
Τι θέλεις στο χώρο αυτό... Δεν υπάρχουν λεφτά εδώ να κλέψεις. ?
Η απάντηση του τρομοκράτη. ...Σοβαρά και τότε ΟΛΟΙ εσείς τι κάνετε εδώ μέσα.??

προσεξε μια αλλη ατακα και ψαχτη αν εχεις ορεξη. λεει ο μπειλ. " εγω γεννήθηκα στο δωματιο του αντιβασιλεα "

Την είδα το καλοκαίρι στο σινεμά και έφυγα περίπου μισή ώρα πριν το τέλος.

Σημειωτέον ότι είμαι λάτρης των ταινιών επιστημονικής φαντασίας. Όχι βέβαια ότι έχει καμιά σχέση το είδος αυτό με την συγκεκριμένη ταινία .

Για εμένα θα ήταν πελώριο μαρτύριο να με υποχρεώσει κάποιος να την «ξαναδώ».
Όσο είναι ο Justin Bieber καλλιτέχνης άλλο τόσο είναι και αυτό ταινία – μάλλον προορίζονται για το ίδιο κοινό.

Πάντως είχε μία (ΜΟΝΟ ΜΙΑ) πετυχημένη ατάκα. Όταν καταλαμβάνει ο τρομοκράτης την WALL STREET και του λέει ένας γιάπης χρηματιστής.
Τι θέλεις στο χώρο αυτό... Δεν υπάρχουν λεφτά εδώ να κλέψεις. ?
Η απάντηση του τρομοκράτη. ...Σοβαρά και τότε ΟΛΟΙ εσείς τι κάνετε εδώ μέσα.??

μεγαλη απογοητευση,κουραση,πολλες τρυπες και γενικα ξενερα.

η καλυτερη απο ολους τουσ batman. λιγοτερα gadget, λιγοτερη συμμετοχή του batman, πολυεπίπεδη αν κατσεις και αποσταθεροποιηθείς απο τα προφανή. ξεχνα την gotham city σαν πολη, ξεχνα τον batman σαν υπερηρωα τις catwooman και ολα αυτα και κρατα ολα τα υπολοιπα. αν θες βαλε στη θεση τους πιο γιηνους αντικαταστάτες και βγαλε τα συμπεράσματα σου για πολλα που γινονται στις μερες μας και πολλα που θα ερθουν... δεν ειναι τοσο ρηχη ταινια οσο νομιζουν αρκετοι...αρκει να βρεις τα κλειδια της....αν δε τη δεις και πανω απο μια φορα καθε φορα θα ανακαλυπτεις και κατι καινουργιο.... απο το σωρο των ταινιων που βγηκαν εδω και κανενα χρονο η καλυτερη και με διαφορα.

δε μπορω ρε φιλε να τη ξεχασω τη γατογυναικα ειδικα οταν ειναι καβαλα στη μηχανη του μπατμαν!!!!! Τα καρδιακα ακομα τα μαζευω σου λεω χαχαχαχαχααααα!!!!

και εγκεφαλικά μη σου πω....και εγω στην προσπαθεια έμεινα....χαχα

δε μπορω ρε φιλε να τη ξεχασω τη γατογυναικα ειδικα οταν ειναι καβαλα στη μηχανη του μπατμαν!!!!! Τα καρδιακα ακομα τα μαζευω σου λεω χαχαχαχαχααααα!!!!

Άστα να παν αξέχαστη η Hathaway .

Δειτε το bonusDisk πολυ υλικο!!!!!!

Αυτος ο Nolan δεν υπαρχει.

Τα reviews του εξωτερικού μιλάνε για δισκάκι αναφοράς από άποψη ήχου.

Παρακάτω οι εκδόσεις που θα κυκλοφορήσει στην Αμερική.
Για την πρώτη και την δεύτερη δέχεται προπαραγγελία το αγγλικό amazon.
Δυστυχώς δεν έχω δει κάποιο pre-order σε ελληνικό site να ξέρω
ποιες από αυτές θα βρούμε στην Ελλάδα.

1) The Dark Knight Rises normal amaray Blu-ray release.

21212_large.jpg

2) The Dark Knight Rises Limited Edition Bat Cowl Packaging.

56795_large.jpg

3) The Dark Knight Rises Target Exclusive DigiBook.

57117_large.jpg

4) The Dark Knight Rises Target Exclusive Lenticular DigiBook

56921_large.jpg

5) The Dark Knight Rises Best Buy Exclusive SteelBook

51955_large.jpg

Δεν τρελάθηκα ουτε με αυτή την ταινια του Νολαν…
Αδικαιολόγητα μεγαλη σε διάρκεια αφου στο μεγαλύτερο μερος της ταινιας έμοιαζε να προσπαθεί να την γεμίσει .
Ουτε σαν θέαμα με εντυπωσίασε αλλα ούτε σαν ιστορία…
Τελικά πολύς λογος για κατι τοσο μέτριο

Ποτέ άλλοτε δεν είχα τόση ευκολία να ψηφίσω για μια ταινία. Η παραπάνω είναι ο ορισμός της καλής για μένα. Ούτε γραμμάριο παραπάνω για πολύ καλή, ούτε ένα λιγότερο για μέτρια.

Επομένως, η σειρά είναι 2,1,3.

Την ιδια σειρα θα εδινα και εγω στις ταινιες του Νολαν.

2,1,3. Με την δευτερη πολυ μακρυα απο τις αλλες δυο....

Θα συμφωνήσω κι εγω με τους προλαλήσαντες.
Η καλύτερη ταινία ήταν η δεύτερη (πολύ καλή) με τρομερές ερμηνείες, μετά πηγαίνει
η πρώτη (καλή) και τελευταία η τρίτη (καλή αλλά κατώτερη της δεύτερης) ταινία...

Πιστεύω ότι όλοι μπαίνουμε στο τρυπάκι σύγκρισης της μοναδικής και ανυπέρβλητης 2ης ταινίας με τη 3η την οποία θα θέλαμε να ήταν η καλύτερη ελέω closure της τριλογίας. Σίγουρα δεν ήταν έτσι, αλλά δεν πάυει να είναι (η 3η) μία πάρα πολύ καλή ταινία. Σίγουρα είχε κάποια κενά στην αφήγηση και στο ρυθμό (κατ εμέ) αλλά ήταν ταινία ΒΑΤΜΑΝ βγαλμένη μέσα από τις σελίδες της DC. Πιστεύω ότι ένας πάντως από τους λόγους που μας έχει αφήσει ανικανοποίητους είναι το γεγονός ότι θα θέλαμε και μία 4η.

Ελάτε πείτε την αλήθεια........δεν θα θέλαμε;