The Dark Knight

Re: the Dark Knight

Εγω την ταινια την απολαυσα και την βρηκα χορταστικη σε διαρκεια χωρις να με κουρασει.Εξαιτιας και της μεγαλης διαρκειας ολοι οι χαρακτηρες ειχαν το χρονο, τους αναλυθηκαν αρκετα χωρις να αφησει ο σκηνοθετης τα "αυτονοητα" στη κριση του θεατη.Ο Λετζερ μια χαρα ηταν αλλα δεν νομιζω οτι ηταν και το κατι αλλο.Οντος ο Εκχαρντ ηταν πολυ καλος και το σεναριο απο την αρχη τον "εχτιζε" κομματι κομματι ετσι ωστε να μην σκασει αποτομα και απροβλεπτα η αλλαγη του.

Last edited:
Απάντηση: the Dark Knight

Θα το δώ αφού κοπάσει όλο αυτό το hype με" τον τελευταίο ρόλο του Ledger" και άλλα εμπορευματοποιήσιμα που με ξενερώνουν και με λυπούν αφάνταστα.

Πάντως ξέρω τί θα πάω να δώ.
Το προηγούμενο με άρεζε.

και επίσης σόρρυ που είμαι προκατ αλλά προτιμώ την μουσική του Zimmer από του Ελφμαν.

Οψόμεθα..:grandpa:

Από που να αρχίσει κανείς και που να τελειώσει για αυτή τη ταινία..

Έχουμε επίσης την Maggie Gyllenhaal, η οποία δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε, αλλά αυτό έχει περισσότερο να κάνει με το ότι δεν την θεωρώ αρκετά όμορφη ώστε να γεμίσει τα παπούτσια της Katie Holmes του Batman Begins.

Ασχημη, άσχημη αλλά μετά τη Γραμματέα την είδα με άλλο μάτι :rolleyes:

Εξαιρετική περιπέτεια, απίστευτα χορταστική και θεαματική!
Ο Χηθ Λέτζερ ήταν απλά Οσκαρικός, ξεπέρασε τον Τζακ!
Μόνο μελανό σημείο η γκόμενα, κανένας δεν μένει τόσο κολλημένος με ΜΠΑΖΟ παιδική φίλη.

Το είδα στα στερ θεσ/νίκης, τα οποία βαθμολογώ με 3/10.
Άθλια θολή εικόνα, χωρίς ταξιθέτριες, μέτριος ήχος, ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ εισιτήριο. Ένα μέτριο home cinema είναι καλύτερο 100%.

κανένας δεν μένει τόσο κολλημένος με ΜΠΑΖΟ παιδική φίλη.
Περί ορέξεως (μπάζο) .....

Από εκεί και πέρα πάντως, υπάρχουν και κάποιοι που βλέπουν το ωραίο πέραν της, όποιας, εξωτερικής εμφάνισης....

Μολις γυρισα απτην ταινια σημερα ανοιξε στην Μ.Βρετανια...η ταινια απλως τα σπαει την βαζω πανω απολες που εχω δει στη ζωη μου και ειναι πολλες!!!Πιστευω ξεπερναει οτι εχει βγαλει ο κινηματογραφος ως σημερα.ακουγεται βαρυ αλλα το σεναριο, η ταινια, οι ηθοποιοι ηταν ολοι τους ΕPIC

Ο Jocker στην ουσία ήταν όλη η ταινία. Στις σκηνές που δεν έπαιζε περίμενα να εμφανιστεί.

Την είδα στο ODEON STARCITY στην αίθουσα 6 με ήχο dts. Η εικόνα αψεγάδιαστη και ο ήχος καταπληκτικός. Στο συγκεκριμένο κινηματογράφο η εικόνα και ο ήχος σε όλες τις αίθουσες (και ειδικά στις αίθουσες 1 και 6) είναι κατά τη γνώμη μου αναφοράς, γεγονός που οφείλεται σε μεγάλο ποσοστό στις κορυφαίες μηχανές προβολής KINOTON που χρησιμοποιεί.

Μόνο μελανό σημείο η γκόμενα, κανένας δεν μένει τόσο κολλημένος με ΜΠΑΖΟ παιδική φίλη.

.

Ενώ όλοι μας ντυνόμαστε νυχτερίδες και δέρνουμε κόσμο έ ??

Την είδα κι εγώ εχτές. Καλή περιπετεια αλλά νομίζω ότι παραήταν μεγάλη σε διάρκεια. Εκεί που έλεγες ότι τελείωσε, όλο και κάτι γινόταν και συνεχιζόταν η ιστορία. Θα συμφωνήσω με τον Λευτέρη για τον Έκχαρτ και τον χαρακτήρα που ενσάρκωνε. Μακράν ο πιο δουλεμένος από όλους. Καλός και ο μακαρίτης, αλλά πολύ "κακός" για joker. Προτιμώ τον Νίκολσον. Ο Μπέηλ πιο αδιάφορος σε σχέση με το batman begins. Οι υπόλοιποι στέκονται πολύ καλά στους β ρόλους.

Δεν θα συμφωνήσω πάντως με τους διθυράμβους. Η ταινία παραήταν φορτωμένη τόσο με δράση όσο και με πλοκή και ανατροπές. Εντάξει είχε τις στιγμές της, όπως το στόρυ με τα δύο πλοία, αλλά σε γενικές γραμμές σου έδινε την εντύπωση ότι δεν είχε αρχή μέση και τέλος η ιστορία. Αυτό το χρεώνεται πρωτίστως ο Νόλαν, ο οποίος προσπάθησε να χωρέσει σε ένα φιλμ δύο ιστορίες, χάνοντας πιστεύω κάπως τον έλεγχο.

Mερικα μικρα απο το imdb.com περι του Joker.....

It's Sir Michael Caine's opinion that Heath Ledger beat the odds and topped Jack Nicholson's Joker from Batman (1989): "Jack was like a clown figure, benign but wicked, maybe a killer old uncle. He could be funny and make you laugh. Heath's gone in a completely different direction to Jack, he's like a really scary psychopath. He's a lovely guy and his Joker is going to be a hell of a revelation in this picture." Caine bases this belief on a scene where the Joker pays a visit to Bruce Wayne's penthouse. He'd never met Ledger before, so when Ledger arrived and performed he gave Caine such a fright he forgot his lines....

επισης....

Heath Ledger improvised when he started clapping inside his jail cell in a mocking and sardonic capacity as Gordon is promoted. The clapping was not scripted but Christopher Nolan immediately encouraged the crew to continue filming and the sequence was included in the film.

Aντιλαμβάνομαι ότι πολλά απ'αυτά ίσως είναι στημένες δηλώσεις... ωστόσο συμφωνώ απόλυτα με το ότι έδωσε έναν τελείως διαφορετικό Joker απ'ότι ο Nickolson... πιο κοντα στην ουσία του χαρακτήρα...

Last edited: