the day after

Δεν την λέω, επειδή όμως είμαι ο διαχειριστής της κατηγορίας μοιραίως τηρώ κάποιους κανόνες. Φιλικά και δίχως καμία διάθεση προσβολής.

Τα φανερά αποτελέσματα

attachment.php

attachment.php

καμένες κούκλες στο πολυκατάστημα Φωκάς

Attachments

• DSCF0509_2.jpg
    DSCF0509_2.jpg
    187 KB · Views: 185
  • DSCF0510_2.jpg
    DSCF0510_2.jpg
    193 KB · Views: 182
Last edited:
attachment.php

Η Ηλεκτρονική στην Τσιμισκή.

Η ακρίβεια φεύγει ο "Άι-Μπίλι" (όχι ο δικός μας των φωτογραφικών!) έρχεται.

Χαζοχαρούμενη αντίθεση με τα συνθήματα μπροστά και δίπλα.

Attachments

• electroniki.jpg
    electroniki.jpg
    147.1 KB · Views: 180
Δεν την λέω, επειδή όμως είμαι ο διαχειριστής της κατηγορίας μοιραίως τηρώ κάποιους κανόνες. Φιλικά και δίχως καμία διάθεση προσβολής.

None taken! -bye-

Και φυσικά, για κάποιους κατοίκους της πόλης, η ζωή συνεχίζεται ως συνήθως...

attachment.php

γωνία Τσιμισκή και Αριστοτέλους

Attachments

• dog.jpg
    dog.jpg
    145 KB · Views: 173
Τώρα που το σκέφτομαι, θα ήταν ωραίο κι ένα θέμα με φωτογραφίες όταν θα αρχίσουν να ξαναφτιάχνουν τα μαγαζιά.

Καταστροφή και δημιουργία...

Ακόμα μερικές φωτογραφίες επίσης με κινητό τηλέφωνο.

Αυτή εδώ η BMW μου έκανε μεγάλη εντύπωση.
Την προηγούμενη μέρα που πέρασα οι καταστροφές χτυπούσαν κόκκινο.
Υπήραχαν αρκετά καμένα αυτοκίνητα ενώ φωτιές ακόμα έκαιγαν στο γύρω χώρο του Πολυτεχνείου. Αυτή την ώρα ο ιδιοκτήτης τη θεώρησε κατάλληλη να αράξει το αυτοκίνητο του εδώ στη Στουρνάρη. Το έβλεπα να παρκάρει και αναρωτιώμουνα πως είναι δυνατόν.

Την επόμενη μέρα που πέρασα ήταν έτσι όπως τη βλέπετε.

attachment.php

Έδώ είναι η Πατησίων μπροστά στο Πλολυτεχνείο χθές το πρωί.

attachment.php

Το Πλαίσιο και ένα κατάστημα της vodafone
attachment.php

attachment.php

Attachments

• day_after_9.jpg
    day_after_9.jpg
    113.5 KB · Views: 87
  • day_after_11.jpg
    day_after_11.jpg
    93.2 KB · Views: 85
  • day_after_12.jpg
    day_after_12.jpg
    128.8 KB · Views: 88
  • day_after_13.jpg
    day_after_13.jpg
    91 KB · Views: 85
Θα θελα τέλος να πω σε όσους θέλουν να βγάλουν φωτογραφίες στον γύρω χώρο του Πολυτεχνείου ότι πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Σήμερα το πρωί οταν με είδαν να κατηφορίζω τη Στουρνάρη οι τύποι μέσα από το Πολυτεχνείο το οποίο τελεί υπό κατάληψη μου "την έπεσαν" 4-5 με καθόλου φιλικές διαθέσεις και μου ζήτησαν τα ρέστα.
Ασφαλίτης είσαι; Μήπως δημοσιογράφος ή ρουφι@νος της Αστυν0μίας; Τι θέλεις εδώ και κοιτάς περίεργα γύρω γύρω; κτλ

Ευτυχώς με ψυχραιμία λύθηκε το πρόβλημα αλλά προσέχετε πολύ Αν σας συμβεί κάτι τέτοιο να ξέρετε ότι η ψυχραιμία είναι ο καλύτερος σύμβουλος

Πόσος κόσμος είναι στο δρόμο και τραβά φωτογραφίες, τουλάχιστον με το κινητό του... αρκετοί δε με slr μηχανές και φαίνονται πως είναι ιδιώτες.

Τελοσπάντων, έχετε καλού κακού μαζί σας τον τηλεφακό.

ναι με εχει προειδοποιήσει ενα παιδι και εμενα, ελεγε οτι πηραν απο καπιον μια καμερα

Αυτή εδώ η BMW μου έκανε μεγάλη εντύπωση.
Την προηγούμενη μέρα που πέρασα οι καταστροφές χτυπούσαν κόκκινο.
Υπήραχαν αρκετά καμένα αυτοκίνητα ενώ φωτιές ακόμα έκαιγαν στο γύρω χώρο του Πολυτεχνείου. Αυτή την ώρα ο ιδιοκτήτης τη θεώρησε κατάλληλη να αράξει το αυτοκίνητο του εδώ στη Στουρνάρη. Το έβλεπα να παρκάρει και αναρωτιώμουνα πως είναι δυνατόν.

Την επόμενη μέρα που πέρασα ήταν έτσι όπως τη βλέπετε.

Μάλλον θα υπήρχε στη μέση τπτ leasing ή ολική ασφάλεια δίχως σχετική ρήτρα εξαίρεσης και την είχε βαρεθεί, δεν νομίζω να υπάρχει κανείς τόσο εκτός τόπου και χρόνου.

Edit: πρόσεξε λιγάκι πώς λείπει η μισή πινακίδα δίχως να φαίνεται ιδιαίτερη φθορά τριγύρω της...

Last edited:
Ακριβώς.

Τώρα βέβαια, για ποιο λόγο να ξηλώσει κανείς κομμάτι από πινακίδα αυτοκινήτου, από τη στιγμή που ούτε βολικό είναι προς ρίψη, ενώ παράλληλα τα σπάνε συνήθως με λοστάρια, καδρόνια κλπ, μυστήριο...