the day after

Πόσος κόσμος είναι στο δρόμο και τραβά φωτογραφίες, τουλάχιστον με το κινητό του... αρκετοί δε με slr μηχανές και φαίνονται πως είναι ιδιώτες.

Τελοσπάντων, έχετε καλού κακού μαζί σας τον τηλεφακό.

Έκανα το λάθος να βγάζω φωτογραφίες πρωί πρωί καθώς κατέβαινα στη δουλειά. Ο δρόμος ήταν έρημος, μόνο εγώ και τα αποκαήδια.

...και το σπασμένο κομμάτι δεν φαίνεται να βρίσκεται κάπου πεσμένο όπως το αντίστοιχο κομμάτι από το φανάρι. Μάλλον, κάποιος την αχρήστευσε για να μην μπορεί να κλαπεί και χρησιμοποιηθεί αλλού.

ΣΤΟΥΡΝΑΡΗ 12 ΣΗΜΕΡΑ.

Attachments

• BEER  ACADEMY.jpg
    BEER ACADEMY.jpg
    54.4 KB · Views: 45
  • Σ΀ΟÎΒ₯ΓŽΒ‘ΓŽΒΓŽβ€˜ΓŽΒ‘ΓŽβ€”.jpg
    Σ΀ΟÎΒ₯ΓŽΒ‘ΓŽΒΓŽβ€˜ΓŽΒ‘ΓŽβ€”.jpg
    60.4 KB · Views: 42
  • ΓŽΒ€ΓŽβ€“ΓŽΒ©ΓŽΒ‘ΓŽΒ€ΓŽβ€“.jpg
    ΓŽΒ€ΓŽβ€“ΓŽΒ©ΓŽΒ‘ΓŽΒ€ΓŽβ€“.jpg
    58.8 KB · Views: 43
Εμένα πάντως, εάν μου έδειχναν αυτές τις φωτογραφίες και δεν μου έλεγαν από που είναι, θα νόμιζα ότι είναι από την Βηρυτό.

Απο την συγκέντρωση με τα κεράκια χθες το βράδυ στον λευκό πύργο. Λίγα άτομα, καμια 250 περίπου, φοιτητές και μαθητές κυρίως. Χωρίς κόμματα, σχεδόν αυθόρμητα διαδώθηκε στόμα με στόμα. Είναι απο κινητό οπότε δεν είναι και η καλήτερη ποιότητα...
3107420581_b4864c09f6_b.jpg

Σημερα περασα μια βολτα απο Στουρναρη και ο ρυθμος εχει αποκατασταθει....

Καθαριστηκαν οι δρομοι ξανανοιξαν καποια μαγαζια και το παλευουν.

Στο ποστο του και παλι ο Σταυρος στην Φωτοαγορα (που κατακλεφτηκε αλλα δεν καταστραφηκε το μαγαζι) .Χαρηκα τοσο που ειδα το μαγαζι του παλι ανοιχτο που μπηκα να αγορασω κατι εστω και αν δεν ηταν στο προγραμμα.

υγ

δεν εβγαλα φωτο, δεν ειχα καμμια ορεξη.

Και δυο απο τη χθεσινη πορεια του ΠΑΜΕ στη Θεσ/νικη. Με τον 50ρη του send.

Attachments

• 70-300 002.jpg
    70-300 002.jpg
    114.9 KB · Views: 23
  • 70-300 006.jpg
    70-300 006.jpg
    92.8 KB · Views: 24
Απο Στουρναρη - Τζωρτζ την περασμενη Κυριακη.

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Αυτη ειναι η τελευταια που εβγαλα, αφου τα παλικαρια απο πισω μου εκαναν νοημα να σταματησω. Κι επειδη ειχα το αυτοκινητο παρκαρισμενο εκει διπλα, και οταν θελω να ρισκαρω παιζω κανα στοιχημα... τα μαζεψα κι εφυγα.

attachment.php

Ασχετο αλλα βγηκαν υπερφωτισμενες. Στο αυτοματο χωρις φλας με την Canon 450 εβγαζα.

Attachments

• IMG_5870.jpg
    IMG_5870.jpg
    82 KB · Views: 87
  • IMG_5877.jpg
    IMG_5877.jpg
    118.9 KB · Views: 88
  • IMG_5878.jpg
    IMG_5878.jpg
    131.9 KB · Views: 87
  • IMG_5883.jpg
    IMG_5883.jpg
    145.7 KB · Views: 87
oντως, μερικες ηταν απλα εκπληκτικες αν αναλογιστουμε οτι ηταν "documentary shots". Πολυ ωραιο ποστ stam13.