Ok, ok
Δηλαδή δεν είναι υπαινικτικός ο Edwards, αλλά είναι οι Birthday Party!!!!
Τους οποίους, ....όχι μόνον δεν τους θεωρώ υπαινικτικούς, τουναντίον, γεννημένους θεατρίνους που θέλουν τους προβολείς στραμμένους πάνω τους.
A, ναι, ξέχασα να σας πω, τον κύριο με τα κοτσιδάκια, τον έχω εδώ και καιρό σαν wallpaper στον υπολογιστή μου. ΧΩΡΙΣ τα κοτσιδάκια.
Δεν ήταν καθόλου αυτό οι BP.
Και το λέω γιατί τους γνώρισα, τους έχω μιλήσει και πέρασα ώρες επί ωρών μαζί τους.
Ας πούμε ότι οι BP ήταν ένα ακραίο παιχνίδι με τα σύνορα του Τραγουδιού, τζαζ - πανκ στα ντουζένια του, Σύγχρονα blues, ή, αλλιώς, o Indiana Jones που επέστρεψε οδηγώντας τραίνο και παιγμένος όχι από τον Χάρισον Φορντ αλλά από τον Joker -και εννοώ εδώ όχι τον Joker του Τζακ Νίκολσον αλλά εκείνον του Heath Ledger.Δεν είδα δυστυχώς τους Stooges το 1969-70.
Αξιώθηκα όμως να δώ τους BP.
Τυχεροί όσοι ήταν εκεί στην σύντομη διάρκεια της ζωής του γκρούπ.
είναι σαν να ζείς στην Αγγλία, το 1970, κι αντί για τους Rolling Stones ή τους Who, να έχεις σε poster στο δωμάτιό σου τους Slade και τους Tremeloes :BDGBGDB55:
Θύμισε μου μόλις σε δω να σου δώσω καμιά δεκαριά φιλιά
είναι σαν να ζείς στην Αγγλία, το 1970, κι αντί για τους Rolling Stones ή τους Who, να έχεις σε poster στο δωμάτιό σου τους Slade και τους Tremeloes :BDGBGDB55:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.