The Denver Conspiracy

Κάλλη εγώ τον Μάνλυ τον έχω μόνιμα στο mp3 player μου .. τέτοια τιμή περιποιώ να καταλάβεις, μόνον για τον Μάλερ, τον Σούμαν, τον Μέντελσον, την Τζένη Βάνου και τον Φίλιππο Νικολάου... όλους τους λοιπούς τους ανακυκλώνω, μόνον αυτοί σταθεροί ...

Ok, ok
Δηλαδή δεν είναι υπαινικτικός ο Edwards, αλλά είναι οι Birthday Party!!!!
Τους οποίους, ....όχι μόνον δεν τους θεωρώ υπαινικτικούς, τουναντίον, γεννημένους θεατρίνους που θέλουν τους προβολείς στραμμένους πάνω τους.

Δεν ήταν καθόλου αυτό οι BP.
Και το λέω γιατί τους γνώρισα, τους έχω μιλήσει και πέρασα ώρες επί ωρών μαζί τους.
Ας πούμε ότι οι BP ήταν ένα ακραίο παιχνίδι με τα σύνορα του Τραγουδιού, τζαζ - πανκ στα ντουζένια του, Σύγχρονα blues, ή, αλλιώς, o Indiana Jones που επέστρεψε οδηγώντας τραίνο και παιγμένος όχι από τον Χάρισον Φορντ αλλά από τον Joker -και εννοώ εδώ όχι τον Joker του Τζακ Νίκολσον αλλά εκείνον του Heath Ledger.
Δεν είδα δυστυχώς τους Stooges το 1969-70.
Αξιώθηκα όμως να δώ τους BP.
Τυχεροί όσοι ήταν εκεί στην σύντομη διάρκεια της ζωής του γκρούπ.

Δεν έχω προσωπική άποψη (δυστυχώς-έχω χάσει σημαντικά πράγματα...),για να την υποστηρίξω ή για να συμφωνήσω για τους BP.... Μόνο βιντεάκια κι εμπειρίες φίλων.
Α, ναι, και το Deep in the woods - Ευαγγέλιο.

Εξάλλου τι να πω εγώ, αφού ο Τζίμης έδωσε εντολή να ξεκολήσουμε, πάμε γι' άλλες πολιτείες....:flipout::flipout:

Last edited:
A, ναι, ξέχασα να σας πω, τον κύριο με τα κοτσιδάκια, τον έχω εδώ και καιρό σαν wallpaper στον υπολογιστή μου. ΧΩΡΙΣ τα κοτσιδάκια.
Γι αυτό..... προσέξτε :smash: μην μου τον κατηγορείτε

A, ναι, ξέχασα να σας πω, τον κύριο με τα κοτσιδάκια, τον έχω εδώ και καιρό σαν wallpaper στον υπολογιστή μου. ΧΩΡΙΣ τα κοτσιδάκια.

είναι σαν να ζείς στην Αγγλία, το 1970, κι αντί για τους Rolling Stones ή τους Who, να έχεις σε poster στο δωμάτιό σου τους Slade και τους Tremeloes :BDGBGDB55:

Δεν ήταν καθόλου αυτό οι BP.
Και το λέω γιατί τους γνώρισα, τους έχω μιλήσει και πέρασα ώρες επί ωρών μαζί τους.
Ας πούμε ότι οι BP ήταν ένα ακραίο παιχνίδι με τα σύνορα του Τραγουδιού, τζαζ - πανκ στα ντουζένια του, Σύγχρονα blues, ή, αλλιώς, o Indiana Jones που επέστρεψε οδηγώντας τραίνο και παιγμένος όχι από τον Χάρισον Φορντ αλλά από τον Joker -και εννοώ εδώ όχι τον Joker του Τζακ Νίκολσον αλλά εκείνον του Heath Ledger.Δεν είδα δυστυχώς τους Stooges το 1969-70.
Αξιώθηκα όμως να δώ τους BP.
Τυχεροί όσοι ήταν εκεί στην σύντομη διάρκεια της ζωής του γκρούπ.
:grinning-smiley-043

joker_nurse.jpg

Θύμισε μου μόλις σε δω να σου δώσω καμιά δεκαριά φιλιά

είναι σαν να ζείς στην Αγγλία, το 1970, κι αντί για τους Rolling Stones ή τους Who, να έχεις σε poster στο δωμάτιό σου τους Slade και τους Tremeloes :BDGBGDB55:

Χα!!
Κι όμως, είχα τους Stones, από τα 12 περίπου, ένα τεράααστιο Poster.
Το είχα κερδίσει σε ένα διαγωνισμό σχεδίου που είχε κάνει το club των νέων του περιοδικού Ταχυδρόμος. Με τον Μικ μπροστά βέβαια, με εκείνο το τεράστιο στόμα του, ξέρω, ξέρω, άλλον έπρεπε να έχουν - αλλά φυσικά, νομίζω ότι όλοι πάντα πρόβαλλαν τον Μικ.

Στα 17, μου άλλαξαν την διακόσμηση στο δωμάτιο κι έβαλαν μια ωραία ταπετσαρία,καθόλου δεν ήταν από αυτές τις γεροντοκορίστικες, english country είχα ζητήσει να είναι το στυλ, αλλά φυσικά το ποστερ δεν πήγαινε με την ταπετσαρία....
Έτσι κι αλλιώς όμως τότε ήμουν ερωτευμένη με τον Μοριζόν...

Απάντηση: Re: The Denver Conspiracy

αα Οχι
εγω που ειχα τους Τρεμελοους
πρεπει τωρα να βαλω το παιδι με τα κοτσιδακια ?.

.