The Diplomat [Netflix]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 8 40.0%
  • Πολύ Καλή

Votes: 8 40.0%
  • Καλή

Votes: 3 15.0%
  • Μέτρια

Votes: 1 5.0%
  • Κακή

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    20
Ξεκινησε πολυ δυνατα η 3η σαιζον αλλα στη μεση με απογοητευσε. Συνεχιζω να το βλεπω ευχαριστα διοτι λατρευω το θεμα, αλλα αντικειμενικα, καμμια σχεση με τις εξαιρετικες πρωτες δυο σαιζον. Ελπιζω να κλεισει ωραια τουλαχιστον. Θα επανερθω οταν την τελειωσω.

Πραγματικα απαραδεκτη η τριτη σαιζον! Υπαρχουν τοσα πολλα λαθη λογικης που νομιζεις οτι βλεπεις κατι τελειως διαφορετικο απο τις δυο πρωτες σαιζον. Το αστειο της υποθεσης ειναι οτι δεν ξεκινησε ασχημα και μεχρι το 1/3 περιπου, προχωρουσε μια χαρα. Αλλα απο την μεση και μετα ξεφυγε τελειως. Στα δυο τελευταια επεισοδια απλα τραβουσα τα μαλλια μου. Κριμα... κριμα... κριμα

Χάρη, δεν ξέρω τι δεν σου άρεσε στη τρίτη σεζόν. Εγώ τη βρήκα πολύ ενδιαφέρουσα τόσο ως προς τη δυναμική των σχέσεων των πρωταγωνιστών όσο και ως προς τα κουκουλώματα της εξουσίας

Η τριτη σεζον ειναι η χειροτερη επειδη επικεντρωνεται στην προσωπικη ζωη της πρωταγωνιστριας κ ξεφευγει του κυριως θεματος

Πέραν των γκομενικων, κάνουν κάτι περίτεχνες διπλωματικές τριπλες στο τέλος.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Προσωπικα δεν με ενοχλησε καθολου η ενασχοληση της σειρας με την προσωπικη ζωη της πρωταγωνιστριας, αλλα η παντελης ελλειψη λογικης. Τα γραφω σε σποιλερ

Η μπαλα χαθηκε απο την επιλογη του Hal ως αντιπροεδρου. Μαλιστα, οπως μας το παρουσιασε η σειρα, η αποφαση παρθηκε απο την προεδρο, κατα τη διαρκεια μιας συγκρουσης μεταξυ του Hal και του Synar, ο οποιος ελεγε τελειως ηλιθια πραγματα. Σε δημοσιο διαλογο, προσφερθηκε να κλεισει εργοστασιο στην περιοχη του (δηλαδη να αυξησει την ανεργια στους ψηφοφορους του) ΚΑΙ ελεγε χαζομαρες για το F35, το οποιο κατασκευαζε το εν λογω εργοστασιο. Μεχρι εκεινο το σημειο η σειρα εδειχνε οτι η Kate θα γινοταν VP, το οποιο ειχε τουλαχιστον μια λογικη συνεχεια απο την προηγουμενη σαιζον.

Απο το 5 και μετα ξεφυγαμε τελειως. Φερνουν γκομενο για την Kate, για τον οποιο (τον χαρακτηρα, οχι τον ηθοποιο), απλα δεν εχω λογια. Δεν μας εξηγουν ακριβως τι κανει (negotiator-at-large), αλλα εχει πληροφοριες για τα παντα. Ριχνουν ολο το φιασκο με το βρετανικο αεροπλανοφορο, πανω στον κακομοιρη τον πεθαμενο και στην πορεια συμπεριφερονται ολοι οι εμπλεκομενοι σαν να μην ξερουν τι εχει συμβει στην πραγματικοτητα. Το ολο plot line με το βρετανικο αεροπλανοφορο ηταν τραβηγμενο απο τα μαλλια, αλλα τουλαχιστον η εξαιρετικη σκηνη της Allison Janey οπου εξηγουσε στην Kate τους λογους για τους οποιους εκανε οτι εκανε. Στην τριτη σαιζον ομως το ξεσκισαν το θεμα. Η ολη σκηνη στην συνεντευξη τυπου στο long island ηταν τελειως παρανοϊκη με τον βρετανο πρωθυπουργο να τους ξαφνιαζει χωρις καμμια προειδοποιηση.

Παμε τωρα και στα τελευταια 2 επεισοδια οπου πλεον τραβουσα τα μαλλια μου. Ο γκομενος ξερει τοσες πολλες πληροφοριες για τους ρωσους, αλλα κανενας δεν αναρωτηθηκε μηπως ειναι διπλος πρακτορας. Τους αναφερει οτι υπαρχει ρωσικο υποβρυχιο του οποιου την υπαρξη ολοι αγνοουσαν, οτι φερει υπερσυγχρονα πυρηνικα οπλα, των οποιων την υπαρξη ολοι αγνοουσαν, αλλα με που τα λεει αυτα στην Kate, κινειται ολος ο αμερικανικος κρατικος μηχανισμος σε turbo. Ουτε για μια στιγμη δεν ασχοληθηκε κανεις να διπλοτσεκαρει τι ελεγε αυτος. Αρκουσε σε ολους οτι την πληροφορια τους την μετεφερε η Kate. Για να μην μιλησω για την κινηση των αγγλων να ζητησουν βοηθεια απο τους ΚΙΝΕΖΟΥΣ ωστε να ανασυρουν το υποβρυχιο απο τα χωρικα τους υδατα. Ο πολεμος στην ουκρανια μαινεται για 3 χρονια και ΟΛΟΙ ξερουν οτι οι κινεζοι και οι ρωσοι, αν οχι συμμαχοι, εχουν εξαιρετικες σχεσεις.

Highlight της 3ης σαιζον ηταν το τελος του δευτερου επεισοδιου και η αποφαση της Kate να μην ακολουθησει τον συζυγο στην washington dc. Απο εκει και περα ξεκινησε η κατρακυλα.

πραγματικα κριμα διοτι ειχα λατρεψει την σειρα απο την πρωτη σαιζον και συνεχισα να την αγαπαω και στην δευτερη. Οι ηθοποιοι πραγματικα εκαναν οτι καλυτερο μπορουσαν, ενω η προσθηκη της Janey ηταν καταπληκτικη. Οταν μαλιστα ειδα οτι θα ερθει και ο Whitford πραγματικα χοροπηδουσα απο την χαρα μου. Ο οποιος whitford πραγματκα απορω γιατι ηρθε. Δεν τον χρησιμοποιησαν σχεδον καθολου.

Δεν περιμενα να δω μια ρεαλιστικη απεικονιση διπλωματικων σχεσεων ή κατασκοπευτικης δραστηριοτητας, αλλα δεν γινεται να γινονται πραγματα τα οποια δεν εχουν καμμια απολυτως λογικη.

Εισαι λιγο αυστηρός, αλλα καταλαβαινω τα points σου. Παντως και ετσι, εγω την ειδα μονορουφι.
και εγω την ειδα εως το τελος σε χρονο ρεκορ για τα δεδομενα μου. Απλα με ξενερωσε. Ειλικρινα ομως πρεπει να υπαρχει καποιος λογος. Ισως αλλαξε ο σεναριογραφος στην 3η σαιζον; δηλαδη δεν γινεται να υπαρχει τετοια στροφη απο τις δυο προηγουμενες σαιζον. Κατι πρεπει να εχει συμβει...