Το είδα σε θερινό. Λοιπόν δεν είναι κακό. Μην περιμένετε βέβαια βαθιά νοηματα πως και γιατί. Στην ουσία είναι μια ιστορία επιβίωσης.
Είμαστε εποχή 1982 την οποία έχουν αναπαριστήσει πειστικότατα. Ο συνδυασμός της εποχής, της οικογενειακης ατμοσφαιρας (επιτέλους μια ταινία χωρίς να αποβλακωνονται τα παιδιά στα κινητά) , η όλη σκηνοθεσία, ιστορία κλπ θυμίζει έντονα παλιές καλές εποχές του παραμυθά Spielberg. Τολμώ να πω ότι μου θύμισε την ατμόσφαιρα και το παραμυθι του πρώτου Jurassic Park που είμασταν ολοι άβγαλτοι από δεινόσαυρους.
Παρόλο που έχουμε δει πλέον χιλιάδες σκηνές με δεινόσαυρους, έχει κάποιες καλές σκηνές και ειδικά κάποια συγκεκριμένη σκηνή δεν την περιμένεις!
Οι δεινόσαυροι είναι ρεαλιστικότατοι, θεωρώ πως πλέον είναι όλοι ψηφιακοί και όχι animatronics όπως παλιά στα Jurassic park. Αυτό όμως που μου έκανε εντύπωση είναι ότι τους παρουσιάζει αρκετά τριχωτούς. Ενώ μέχρι τωρα βλέπαμε συνήθως τους δεινόσαυρους με δέρμα στυλ ελέφαντα/ιπποπόταμου κατά κάποιο τρόπο.
Anyway, την περιμένω με μεγαλύτερη ανυπομονησία να βγει σε δισκάκι και από το Odyssey, για να την απολαυσω στις κατάλληλες συνθήκες στον χώρο μου (τα sub θα γράψουν βαρέα και ανθυγιεινά ένσημα)

Δεινόσαυροι και θερινός είναι ξενέρωμα. Τζούφιος τελείως ο ήχος.
Δείτε την. Θα σας γυρίσει πολλά χρόνια πίσω.
